Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (210. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.280
Cevap
1
Favori
216.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Birşey biliyoz da söylüyoruz 2008 de Episode 4 çıkacak ne HL 3'ü ya.

ADAM BİRŞEY BİLİYORDA SÖYLÜYOR YAAA..!

Yıl 2009 Hala EP3'ü Bekliyoruz Pinky :)

• quote:

Orjinalden alıntı: turkgamer

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Birşey biliyoz da söylüyoruz 2008 de Episode 4 çıkacak ne HL 3'ü ya.

ADAM BİRŞEY BİLİYORDA SÖYLÜYOR YAAA..!

Yıl 2009 Hala EP3'ü Bekliyoruz Pinky :)

super yakalamıssın

• quote:

Orjinalden alıntı: Knisath

Az önce HL2 EP2 yi ilk defa bitirdim.Tüm seriyi tam olarak ilk defa oynayıp bitirdim.

Açıkcası tadı damağımda kaldı.Merakla Ep3 bekliyorum.

Her yeni bölümde grafik detayları iyileştirilmiş.Sesler ve görüntüler Ep2 ile çok daha kaliteli olmuş.Yalnız benim tek sorunum EP2 de her yer de durmadan yere takılıp zıplamaktı.Baız zamanlar çok sinir bozucu oldu ama hikayenin akışı yüzünden arka planda kaldı.

Bende ilk defa bütün seriyi bitirdim ama şu durup durup zıplama mahvetti. Açıkçası bu kadar mükemmel bir oyun olmasaydı mümkün değil bitirmez, silerdim. Şaşı oluyodum nerdeyse. Ama bu kadar film gibi bir oyun çok nadir gelir piyasaya. Tam sinema tadında.

• güzel bişeye benziyo denemekte fayda var dr şu google amcada bi bakam neymiş
  • Arkadaşlar şu zıplama olayının neden olduüunu çözebilen var mı?. Yaması filan olmalı çözen bilen varsa savabına bir el atsın.....
  • nasıl iştir bu yaaa ben oyunun sonunda Alyx ile öpüşeceğimizi hayal ederken olan şeylere bak lanet olsun yaaa ama umarım episode 3'ün sonunda olucak bu hayalim
  • ben de yakında başlayacağım bu oyuna.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karakoyunn

nasıl iştir bu yaaa ben oyunun sonunda Alyx ile öpüşeceğimizi hayal ederken olan şeylere bak lanet olsun yaaa ama umarım episode 3'ün sonunda olucak bu hayalim

aynen bende bekliyordum ama alyx in "nerdeyse sana sarılacaktım" demesi oldu en yakın mesafe
  • Dün akşam seriyi yeniden oynamaya karar verdim yaklaşık 5-6 aydır hiç oynamamıştım. Aynı heyecanı halen veriyor doğrusu az önce ravenholm dan çıktım, sonra biraz değişik şeyler yapasım geldi ve aşağıdaki görüntü çıktı ortaya;

Ben buna Combine Metoropolice Binası diyorum
    Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU]

Bu da kulenin uzunluğu (kabul biraz abarttım)

Vee bu da kulenin son yıkılma anı, walla izlemesi çok zevkliydi size de tavsiye ederim, domino taşları gibi alt katta ölenin yerine üstteki düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 18 Nisan 2009; 0:00:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: burak9393

Süper dandik pc'mle bile 1024x768 herşey full oynayabiliyorum.Valve'ın ep3'ü ve hl3'ü source motoruyla yapmasını ve hl bittikten sonra full source motoruyla oyun yapmasını istiyorum

intel celeron cpu 2.66
    1 gb ram
    ati radeon 9250 gpu

9250'yle "her şey full" oynayamazsın ki. Dx 8.1 modu ne sunuyorsa o kadarını görebilirsin. Bunu belirterek, "9250 için full" deseydin daha açıklayıcı olurdu. Herkes bilmiyor çünkü 9250'nin donanımsal hızlandırma anlamında en fazla 8.1b desteklediğini.

Ha elbette, Dx 8.1 modundaki başarımını beğenmiş olabilirsin. Ona sözüm yok. Zaten "8.1 modu olduğunu belirtsen iyi olurdu" diyorum, o kadar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 19 Nisan 2009; 6:21:55 >

• en az 10 gündür uğraşıyorum tf2 oyunu için...bütün patch'leri yüledim..ama nedense sürekli Mount app files system() hatası veriyo çıldırıcam yaa...allah rızası için biri bana yardım etsin...bakmadığım yer kalmadı sorunu çözmek için..g_g1903@hotmail.com e mail adresim gerekirse burdan atın cevabı

çözeen çok makbule geçicek.teşekkür ederim..
  • Arkadaşlarım lütfen yardım edin bana.

Arabaların arasından sürünerek ilerleyerek bir bina içindeki ışın saçan mekanizmanın olduğu yere girdim 3-4 asker öldürdüm saatlerdir dolanıp duruyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum.
  • o ateş atan mekanizmayı patlatacaksın. bu yüzden gravity gunu al kapağını aç sonra bomba at tamamdır.
  • Çok teşekkürler dostum oğlum beni yiyordu kompleks yaptı bu oyun bende dediğini hemen yapıcam çok sağol ilerlerde takılsam yine yardım eder misin?
    Kendine iyi bak...
  • Olmuyor bir yerlerde hata mı yapıyorum?
    Kırmızı düğmeye 'e' tuşu ile basıp kapağı yukarı kaldırdım daha sonra gravity gun ile ateş ettim ateş mekanizması çalışmadı tüm silahları ateşledim tık yok açtığım kapağın içine ateş ediyorum.Hatta kutularla tekrar yukarı çıktım iner inmez mıhlıyor beni.
    Bu oyun dengemi altüst etti yemeden içmeden kesildim senin için bi sorun yoksa seni telefonla da arayabilirim.
    Ben bu arada oyunun neresindeyim?
    Bitirsem de hayatıma kaldığım yerden devam edebilsem.
  • Buldum meğerse içine bırakmak gerekiyormuş oh beeeeeeeeeeeeee....................Ben üstüne atıyordum manyak oyun yapmışlar...
    Yola devam edicem hadi hayırlısı herkese teşekkürler
  • O açılan kapağın içine ister elle ister gg ile el bombası atacaksın sadece, o kadar kompleks düşünmeye gerek yok

Edüt: Aynı anda yazmışız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A064FD3E1 -- 5 Haziran 2009; 15:03:06 >
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin 2 gündür bu sorun ile uğraşıyorum..

Oyunu indirdim partlarıda çıkardım oyunu masaüstüne kısayol olarak gönderip sağ tıklayıp özellikler deyip -steam -game ep2 bu ekide yerleştirdim ama yine şöle bi hata verdi ( boşluk bırakıpta o eki yerleştirdim) :

MountAppFilesystem() failed:

Yardımcı olursanız sevinirim
  • yaa adam olduğu yerde zıplar gibi hareket yapıyor çözümü yok mu bunun???
  • arkadaşlar ben daha önce hl 2 yi oynadım şimdide episode oynuyorun diger oyunlarin adı nedir acaba seriyi oynamak istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.