Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.280
Cevap
1
Favori
216.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atatürk'e karşı yunanlılar saygısız bi video yapmış.
    o yüzden kapandı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyaz_piy10

Atatürk'e karşı yunanlılar saygısız bi video yapmış.
    o yüzden kapandı.

saygısızlıgı youtube degil orda üye olan yunanlılar yapmış bu terbiyesizligi ve bizim zekilerde tümden engellemiş siteyi anca bu kadar çalısıyor kafaları bu heriflerin

• quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

quote:

Orjinalden alıntı: beyaz_piy10

Atatürk'e karşı yunanlılar saygısız bi video yapmış.
    o yüzden kapandı.

saygısızlıgı youtube degil orda üye olan yunanlılar yapmış bu terbiyesizligi ve bizim zekilerde tümden engellemiş siteyi anca bu kadar çalısıyor kafaları bu heriflerin

ben videoları gördüm ve bayağı sinirlendim fakat türklerde cevağları çok mükemmel bir şekilde verdi hatta bende bugün koyacaktım fakat kapandı youtube gitti anasını satayım 44 tane video youtubeye

• quote:

türk telekom eylemidir o o videolar kalkmadıkça türkiyeden giriş olmaz ama ben girdim gizli web ten
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetbalci

quote:

türk telekom eylemidir o o videolar kalkmadıkça türkiyeden giriş olmaz ama ben girdim gizli web ten

zaten mahkemeye falanda verilmiş o videoalrın kaldırılması şartıyla açılacakmış

• Konu dağilmış biraz

Arkadaşlar ep2'nun çıkış tarihi nedir kesin olarak ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

Konu dağilmış biraz

he yav dağılmış ben diyom haziran onlar diyor sonbahar valla kimse bilmiyor
  • arkadaşlar işte half life in geleceği;
    -1) hl2 de tık demeyen alyx ep1 de gordona sarıldı, ep2 de seni seviyorum diyecek ve ep3ün sonunda da te öpecek..! episode serisi böyle kapanacak ve hl3 e mutlu bir şekilde geçeceğiz.
    -2) hl2 de g-man in uyarısıyla combineye karşı savaşıp novaprospekt'e gittik ve hala savaşımız sürüyor.ep1 de c17 den çıktık. ep3 te combinenin son kozlarını oynayışını gördük. hl2 ep3 te ise combine ın aktifliğine son vereceğiz ve dünyayı kısmen kurtaracağız.
    -3) yeni bölüm hl3 olmayacak bir hikayeye devamı bir tim oyunu havasında geçecek adamlarımızla dünyada kalan combine ve zararlı xen yaratıklarını bulup yok etmek görevimiz olacak.
    -4) hl3 te dünyayı yeni bir ırk işgale gelecek. ama g-man i ortalıklarda göremeyeceğiz ve öğreneceğiz ki g-man bu işgalci ırkın yarattığı ve hologranımsı biçimde bize görünen bir araçmış black mesadaki bir takım profösörlerde onlardanmış. onlardan olan en önemli şahıs eli dir ve alyx in bizi etkilemesini sağlayıp araç olarak kullanmalarına aracılık etmiş, combine ve xen yaratıklarından temizlenen sadece insanların bulunduğu gezegeni kolaylıkla işgal edebilecek konuma gelmişlerdir. bu arada g-man bize yaptığı numarayı combine, xen yaratıkları ve dr.breen'e de yapmıştır. sadece dunya değil bu sayede bir taşla 3 gezegen alacaklardır. en sarsıcı bölüm olan hl3 te birçok şeyle yüzleşeceğiz ve oyun kaçışımızı konu alacak.
    -5) ve kırılma noktası half life nin en mükemmel atmosferde geçecek oyunu. oyunun adı onlarca yıl sonra dahi ağzımızdan düşmeyecek hep anımsayacağız. bu oyunda kendimizi güvende hissedeceğiz çünkü barney,adrean ve gordon dünyayı kurtarmak için bir güç kuracaklar ve oyunda sürekli beraber savaşacağız. bir kaç bölüm süren oyunda önce dünyayı tekrar temizleyeceğiz. sonra işgalci ırkın gezegenine gideceğiz. kandırıldığını anlayıp bize teknolojik destek sağlayacak olan dr.kleiner black mesanın yıkıntıları arasında ışınlanma cihazını tamir edecek ve bizi o gezegene gönderecek. ve bize(gordon'a)vereceği süper silahla gezegeni yok etmemizi sağlayacak.
    -6) oyunun bittiğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. gezegeni patlatıp geri geliğimizde kleinerin eli tarafından öldürüldüğünü görüyoruz barney cesetin üzerindeki notu okuduğunda anılarımızı canlandıracak bir yere "black mesa east" e gideceğiz. ve eli ve alyx in defterini düreceğiz. ne varki dog bize zarar vermeyip yanımızda olacak. ancak oyunun sonuna doğru başımıza gelebilecek en korkunç şeyi göreceğiz "G-Man". nereden topladığını bilmediğimiz bir işgelci orduyla yıllar önce hl2ep2 de oynadığımız ormanlarda bu sefer işgelcilerle savaşacağız. sonunda g-man a varacağız ama holagramdan ibaret sandığımız adamın mistik güçeriyle canımıza okuduğunu göreceğiz ama direnerek karşı koyacayağız. dog'un vuruşuyla param parça olacak. etrafta bir sessizlik olmasına rağmen bir ses yankılanacak sadece bizim kulaklarımızda "hala gücümün farkında değilsin"

evet son oyunun çıkmasının ve valvenin dağılmasının üzerinden tam 13 sene geçti ama hala birileri yeni half life oyunlar çıkacağı şeklinde haberler çıkartmaya çalışıyor. ancak son oyunun etkisi hala geçmiş değil ve bu yüzden kimse eskisi gibi half life modları yapmıyor.

keşke halflife hiç bitmeyecek olsa.

alıntıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erozbey90 -- 9 Mart 2007; 10:15:38 >

• Dostum bu yazı gelecekten mi geliyor??

quote:

Orjinalden alıntı: erozbey90

evet son oyunun çıkmasının ve valvenin dağılmasının üzerinden tam 13 sene geçti ama hala birileri yeni half life oyunlar çıkacağı şeklinde haberler çıkartmaya çalışıyor. ancak son oyunun etkisi hala geçmiş değil ve bu yüzden kimse eskisi gibi half life modları yapmıyor.

şuan 47 yaşına geldim ancak hala half life ı hatırladıkça ahh diyorum içimden tozlu raflarda 12 oyunluk halflife arşivimi buldum ve tekrar oynamaya karar verdim. oğlum bana bakıp baba çocukmusun bu kadar eski ve saçma oyunları oynuyacaksın diyor ama half life ın hafızamda bıraktığı izleri bilmiyor...

alıntıdır...

Eleman 47 yaşındayım, 12 oyunluk seri felan diyor

Kuramsal atmaca mı yoksa??

Bu arada cidden alyx bize ihanet edecek mi? Kesin mi bu bilgi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 9 Mart 2007; 10:25:10 >

• hakkaten yaf yoksa adam hayalmi kurmuş? ya bir düşünsenize alyx ve dr. eli size ihanet ediyor sadece yanınızda barney,dog,dr kleiner kalıyor çok kötü yaf böle
  • quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

Konu dağilmış biraz

sonbaharda çıkacak sonbahar geldigi zamanda kış ayına kayar kış ayı geldigindede yaz ayına kayar bu böyle devam edip gider

• quote:

Orjinalden alıntı: Gordon_Freman

hakkaten yaf yoksa adam hayalmi kurmuş? ya bir düşünsenize alyx ve dr. eli size ihanet ediyor sadece yanınızda barney,dog,dr kleiner kalıyor çok kötü yaf böle

bende bir mod var alyx babasını öldürüyor breenle birlikte hareket ediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: erozbey90

arkadaşlar işte half life in geleceği;
    -1) hl2 de tık demeyen alyx ep1 de gordona sarıldı, ep2 de seni seviyorum diyecek ve ep3ün sonunda da te öpecek..! episode serisi böyle kapanacak ve hl3 e mutlu bir şekilde geçeceğiz.
    -2) hl2 de g-man in uyarısıyla combineye karşı savaşıp novaprospekt'e gittik ve hala savaşımız sürüyor.ep1 de c17 den çıktık. ep3 te combinenin son kozlarını oynayışını gördük. hl2 ep3 te ise combine ın aktifliğine son vereceğiz ve dünyayı kısmen kurtaracağız.
    -3) yeni bölüm hl3 olmayacak bir hikayeye devamı bir tim oyunu havasında geçecek adamlarımızla dünyada kalan combine ve zararlı xen yaratıklarını bulup yok etmek görevimiz olacak.
    -4) hl3 te dünyayı yeni bir ırk işgale gelecek. ama g-man i ortalıklarda göremeyeceğiz ve öğreneceğiz ki g-man bu işgalci ırkın yarattığı ve hologranımsı biçimde bize görünen bir araçmış black mesadaki bir takım profösörlerde onlardanmış. onlardan olan en önemli şahıs eli dir ve alyx in bizi etkilemesini sağlayıp araç olarak kullanmalarına aracılık etmiş, combine ve xen yaratıklarından temizlenen sadece insanların bulunduğu gezegeni kolaylıkla işgal edebilecek konuma gelmişlerdir. bu arada g-man bize yaptığı numarayı combine, xen yaratıkları ve dr.breen'e de yapmıştır. sadece dunya değil bu sayede bir taşla 3 gezegen alacaklardır. en sarsıcı bölüm olan hl3 te birçok şeyle yüzleşeceğiz ve oyun kaçışımızı konu alacak.
    -5) ve kırılma noktası half life nin en mükemmel atmosferde geçecek oyunu. oyunun adı onlarca yıl sonra dahi ağzımızdan düşmeyecek hep anımsayacağız. bu oyunda kendimizi güvende hissedeceğiz çünkü barney,adrean ve gordon dünyayı kurtarmak için bir güç kuracaklar ve oyunda sürekli beraber savaşacağız. bir kaç bölüm süren oyunda önce dünyayı tekrar temizleyeceğiz. sonra işgalci ırkın gezegenine gideceğiz. kandırıldığını anlayıp bize teknolojik destek sağlayacak olan dr.kleiner black mesanın yıkıntıları arasında ışınlanma cihazını tamir edecek ve bizi o gezegene gönderecek. ve bize(gordon'a)vereceği süper silahla gezegeni yok etmemizi sağlayacak.
    -6) oyunun bittiğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. gezegeni patlatıp geri geliğimizde kleinerin eli tarafından öldürüldüğünü görüyoruz barney cesetin üzerindeki notu okuduğunda anılarımızı canlandıracak bir yere "black mesa east" e gideceğiz. ve eli ve alyx in defterini düreceğiz. ne varki dog bize zarar vermeyip yanımızda olacak. ancak oyunun sonuna doğru başımıza gelebilecek en korkunç şeyi göreceğiz "G-Man". nereden topladığını bilmediğimiz bir işgelci orduyla yıllar önce hl2ep2 de oynadığımız ormanlarda bu sefer işgelcilerle savaşacağız. sonunda g-man a varacağız ama holagramdan ibaret sandığımız adamın mistik güçeriyle canımıza okuduğunu göreceğiz ama direnerek karşı koyacayağız. dog'un vuruşuyla param parça olacak. etrafta bir sessizlik olmasına rağmen bir ses yankılanacak sadece bizim kulaklarımızda "hala gücümün farkında değilsin"

alıntıdır...

hikaye episode 4 de bitecek diyolardı hl3 çıkacagından eminmisiniz? ama çıkarsa çok güzel olur dedigin gibi keşke hiç bitmese bu film pardon oyun

• son videomuda youtubeye koydum müziğide kendim yaptım fakat siz göremeyeceğiniz için koyamayacam
  • BEYLER BENDE YOUTUBE AÇILDI SİZDE AÇILDIMI?
  • İlginç bir senaryo ama bana pek inandırıcı gelmedi doğrusu. Her ne olursa olsun en büyük temennim HL serisinin devam etmesi. Hayatımda beni bu kadar tatmin edip sürükleyen bir oyun daha oynamamıştım.

Senaryo tam bir kabus gibi. Özellikle Eli ve Alyx in bize ihanet etmesi çok kötü olur. Gordon mahvolur ya adamcaz artık kime güvensin :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: darbelux

İlginç bir senaryo ama bana pek inandırıcı gelmedi doğrusu. Her ne olursa olsun en büyük temennim HL serisinin devam etmesi. Hayatımda beni bu kadar tatmin edip sürükleyen bir oyun daha oynamamıştım.

Senaryo tam bir kabus gibi. Özellikle Eli ve Alyx in bize ihanet etmesi çok kötü olur. Gordon mahvolur ya adamcaz artık kime güvensin :)

umarım alyx ihanet etmez bize

youtube daha açılmadı bende
  • yine sınıftan aynı arkadaş youtube un açıldığını söylemişti de inanmamıştım.
    bende de açılmadı.
  • yine kapandı youtube fakat ben giriyorum siz bekleyedurun
  • bende açıldı.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.