Şimdi Ara

Half life 2 Episode two Takıldım Bölüm:Our Mutual Friend

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Episode Two da son bölüm den bir önceki bölüm olan ’OUR MUTUAL FRIEND’’ dayım. alyx Babası ile karşılaşıyor birlikte bir yere gidiyoruz asansör gibi bir şey var ama aktif olmuyor tam çözümlere baktım uzaylı dostumuz yardım edicek diyor ama uzaylının bizi taktığı yok bilen varsa yazsın teşekkürler.

• oraya gelmeden save yap save yaptıgın yerden tekrar başlat oyunu
  • yaptım bir önceki bölüme kadar gittim acaba imha etmediğim bir düzenek mi kaldı diye ama nafile dostum
  • resmini de buldum burası

Half life 2 Episode two Takıldım Bölüm:Our Mutual Friend
  • tamam işte burda yapacagin bir şey yok korsan oyunlarda böyle sorunlar olusuyor o takıldıgın yere gelmeden önce save alıp o save aldıgın yerden tekrar başlaman gerek
  • burda kayıt etmedim autosave den başladım kayıtsız geliyorum buraya kadar dostum yine de ilgilendiğin için saol başka bir episode 2 denesem olurmu acaba öyle deneyeyim son çare
  • hayır her episode 2 de böyle boşuna deneme.[Aslında ilk denediğim EP2'de böyle bir sorun yoktu fakat o piyasada varmı bilmiyorum]
  • autosave den başlama şimdi o takıldıgın yere gelmeden hemen önce f6 yaparak save yap ondan sonra o save yaptıgın yerden tekrar başla büyük ihtimalle çözülür olmazsa ilacı falan değiştir
  • yok üstadlar olmadı sinir oldum.autosave yapmadan da denedim.yapıpda denedim şimdi bir önceki bölüme gidip yapılmayan bir görev varmı diye saçma bir hareketle kendimi avutarak tekrar deneyeceğim acaba görünmez olup ordan geçsem çözülürmü.İlginize teşekkürler..
  • oyunun kurulu oldugu yerde config.cfg ara ve notdefteri ile ac.
    con_enable0 ara ve con_enable1 olarak degistir sonra kaydet.

oyuna gir consolu ac sv_cheats 1 yaz entere bas ardindan yine ac ve ai_disable yaz entere bas.

sorun cozulmesse gel kafama tukur
  • Yok abi gıcıklığına yapıyo.Herkes bitirdi ben yeni oynuyorum ya inadına yapıyo.Bioshock da öyle yapmıştı ama onun son bölüm zordu geçememiştim bu ise sorun çıkarıyo.Yok ustam yapay zeka yı da açtım kapadım con zaten 1 miş benim.eski hl2 yi yükleyeyim dedim diğer arkadaşlar farketmez dedi kaldık böle alyx bana bakıyo ben uzaylıya..
  • Arkadaşlar Teşekkürler .Oldu geçti orayı.Hepinizin dediğini yaptım
    Ayrıca bir de türkçe yama yı kurup öyle denedim .ama sanırım ben daha önceden birkaç yerde kaydedip oralardan deniyordum en son o bölümden 10 saniye öncesinde kaydedip ordan başladım.Sorun çözüldü hep birlikte geçtiler orayı .Hepinize ilginizden dolayı teşekkürler oyunu oynamadan teşekkür yazmak istedim.
    Ayrıca bir de türkçe yama yı kurup öyle denedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recorix -- 23 Ekim 2008; 23:58:19 >
  • Konu Acmadan Once Bolumde Arama Yapınız;

Half-Life 2: Episode Two

http://forum.donanimhaber.com/m_7641160/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.