Şimdi Ara

Half life 2 film mi oluyor ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu resmi bir sitede gördüm... olabilir mi... summer 2005 yazıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozz_MSE -- 31 Mayıs 2005, 1:39:41 >

• bu kadroyla hasılat rekoru kırmazsa ne olim................ star warsı geçer bence.........
  • ben half-life 1 diye biliyordum...Zaten Half-Life ın senaryosu çok daha iyi...Ki bi Stephen king yapıtının da öyle olması lazım...Ama kadro iyiymiş...

Bu arada METAL GEAR SOLİD filmi yatar arkadaşlar...Haber fake miş...Hideo Kojima hala reddediyor filmin çekilmesini..İyide ediyor bence..Hiç bi film o atmosferi veremez...
  • Half life 1 senaryosu S. KinG yapıtı mı?... amanın... yeni duydum...

Bu kadro da bence de iyi iş yapar...
  • ed harris ve sean connery
  • olmuyor.(en azindan ben oyle biliyorum )
  • Eğer film olacaksa (ki olmayacak gibi görünüyor) hakkının verilerek çekilmesi lazım...Çünkü hikaye müthiş...Eğer üfürükten,yalnızca bu oyunun müptelalarını sinema solununa çekme amaçlı yapılacaksa hiç yapılmasın daha iyi...
  • inşallah olur yaw ben çok seviyom o adamları
  • olamaz bu resim photoshop
    zaten picture yazısının üzerinde küçük harflerle phantasized by Cadwalader yazıyor fantaziden öteye gidemez bu
  • bunu ben teee geçen sene duymuştum.biz böle hayal kuruyoduk filimde gordon freemanı falan hikayeler kuruyoduk çıksa iyi olur kesin giderim ben.olursa freemanı kim oynayacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gayipten Gelen Ses -- 31 Mayıs 2005, 16:54:33 >
  • bunu ben teee 6 sene once duymustum
  • Bi ara kısa film yaptılar geçenlerde o kadar. Başka da bir gelişme yok. Sözde her sene filmi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Bi ara kısa film yaptılar geçenlerde o kadar. Başka da bir gelişme yok. Sözde her sene filmi geliyor.

horta dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: ka40

quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Bi ara kısa film yaptılar geçenlerde o kadar. Başka da bir gelişme yok. Sözde her sene filmi geliyor.

horta dikkat

Bu hortlamalar çok oldu haa. 50 tane halflife film konusu var mübarek. Bunlar için bi bölüm oluşturmak lazım.

• Artık 5 senede bir hortlar bir gün çekilecek filmi o zamanlar bebe olan bizler büyüdük hala çekecekler filmini valve steam'den para kırmaya devam ettiği sürece resmi olarak filmi yapılmaz ama gayrı resmi olarak çekilebilir. Bütün fanlar valveyi boykot etsin bence mali sıkıntıya girerse mecburen çeker

Ben filmindende yana değilim bu oyunu en güzel lost, prison ve bilimum diziler gibi uzun yapımlar anlatabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sybercomp -- 27 Aralık 2010; 3:19:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.