Şimdi Ara

Half Life 2 YARDIMMM !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm. 1 sene avp oynayıp ilk 100 e girdikten sonra farklı arayıslara yoneldım zamanında aldıgım ve hic oynamadım half life 2 ye basladım. city-17 de yim. muhafızlardan kacmanın yolunu buldum muhafızlar kovalarken catıdan bi odaya girdim. odada merdiven kapı ve penceler var. kapı açılmıyor,pencereden kafamı uzattımı muhafızlar atese baslıyor merivenden indimdede muhafızlar sıkıştırıp anında öldürüyor. yapıcak bişi bulamadım resminide cektim yardıma ihtiyac var fps singlelarda en sevmedım durum yıne basıma geldı... msjlarınızı beklıyorum iyi forumlar...

http://img213.imageshack.us/img213/9013/halflife2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeeperOfDeath -- 19 Ağustos 2010; 16:32:47 >

• haydi arklar yardım lazım kaldık ole odada nezaret gibi :D
  • En üst kata çıkacaksın direnişçi senin için kapıyı tutacak. Sonra ilerleyerek bir binaya gireceksin camdan. Aşağı kata inince Combine lar seni sıkıştırıp bayıltacak ve Alyx kurtaracak. Bol şans.
  • odadan üst kata cıkılmıor dısarı cıkarsam direk sıkıolar ama save i geri alıp denicem saol
  • Resim açılsa takıldığın yeri göreceğim de resim açılmıyor..
  • ben gectim merdiven gibi bi alan var. asagı indim 2 tane kovaladı birindne sıyrıldım dieri kafaya indirdi uyandımda kızın tekı benı labarotura goturdu gectim yani saol... gerci bu kezde trenlerin oldu yerde zorlandım ama oralar sorun deil :D
  • Takıldığın yer oluras yazarsın bire resim yükleye upload edersen resmi iyi olur imageshack tan göremiyorum resmi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3
    17 yıl önce açıldı
    Half Life 1 İnternetten oynamak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Resim açılmıyor kardeş.

Bende biryer de takılmıştım bi araba var, arabayı vinç kaldırıyodu falan sona yerden kocaman örümcekler çıkıyo arabada silah var onlara ateş ediyom hatta böyle deniz kenarı birde yıkık köprü var nasıl geçecem orayı?
  • Arabayı Gravity Gun ile düzelteceksiniz. O yıkığın orada kum var uçmanızı sağlayacak. Shift tuşuna basarak Turboyu aktif edip uçacaksınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.