Şimdi Ara

Half Life 2'ye yeni başladım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet,Steam den orange box'u satın aldım ve bu efsane oyunu daha yeni oynuyorum,
    10 yıl öncesinde çıkmış olmasına rağmen hala grafikleri kaliteli,özellikle fizikler birde suyun gerçekçiliği...O fizikleri ve su gerçekçiliğini bir çok oyunda hala göremiyoruz,Battlefield 3 teki su aklıma geldi bir an,leş gibi dandik bir su grafiği ve görselliği vardı...

Bitirdiğim zaman muhtemelen tekrar oynamam ama sahneleri aklıma kazınmaya başladı bile...Trenden inşimiz,elinzdeki topla böcekleri yönlendiriyor oluşumuz,araçla giderken hem muhteşem görsellik hemde kaltieli sahnelerin oluşu,bölümlerde basit ama kaliteli bulmacaların oluşu...Herşeyi ile ON ÜZERİNDEN ON luk oyun...

• quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Evet,Steam den orange box'u satın aldım ve bu efsane oyunu daha yeni oynuyorum,
    10 yıl öncesinde çıkmış olmasına rağmen hala grafikleri kaliteli,özellikle fizikler birde suyun gerçekçiliği...O fizikleri ve su gerçekçiliğini bir çok oyunda hala göremiyoruz,Battlefield 3 teki su aklıma geldi bir an,leş gibi dandik bir su grafiği ve görselliği vardı...

Bitirdiğim zaman muhtemelen tekrar oynamam ama sahneleri aklıma kazınmaya başladı bile...Trenden inşimiz,elinzdeki topla böcekleri yönlendiriyor oluşumuz,araçla giderken hem muhteşem görsellik hemde kaltieli sahnelerin oluşu,bölümlerde basit ama kaliteli bulmacaların oluşu...Herşeyi ile ON ÜZERİNDEN ON luk oyun...

yerinde olmak isterdim valla...

• Birde o oyunu zamanında oynamak vardı neyse şimdi de Bioshock var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de 2 ay kadar önce tüm seriyi baştan sona oynadım. İnsan mest oluyor gerçekten. Episode 1 ve 2 yi de mutlaka oynayın. Oyun resmen bir film gibi kendisine bağlıyor. Bi de EP.2 öyle pislik bi yerde bitti ki... 3. oyundan da ses seda yok, bilmiyorum ne olacak...
  • HL hayranları olarak Orange box başımızın tacıdır
  • Bitirince, bir de Cinematic Mod 2013'le oynarsın:

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=94265208

Mod'tan ziyade, remake :)
  • Bir kaç ay önce HL complete pack aldım hala oynamaya fırsatım olmadı :/ sizce 1. oyun için orjinalimi tercih ediyim yoksa HL:Source yimi oynayayım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrdilmatch

Bir kaç ay önce HL complete pack aldım hala oynamaya fırsatım olmadı :/ sizce 1. oyun için orjinalimi tercih ediyim yoksa HL:Source yimi oynayayım?

Hl:Source'un grafikleri daha tatmin edici oldugu icin onu oynayin. Valla bende basladim HL'ye, HL2, EP1 ve EP2'yi de bitiricem tekrardan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam save dosyalarını kaydediyor mu? Format felan attığımızda oyunu yeniden indirisek saveler geri gelirmi?

Çünkü her oyundan çıkışımda steamcloud birşeyler yüklüyor...
  • şu ana kadar oynadığım en iyi oyun half life her açıdan ilk oyununa da hastayım çok zaman geçti ama hala öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrdilmatch

Bir kaç ay önce HL complete pack aldım hala oynamaya fırsatım olmadı :/ sizce 1. oyun için orjinalimi tercih ediyim yoksa HL:Source yimi oynayayım?

Black Mesa var onu oynayın,yine ilk Half Life ama grafikler daha dagelişmiş

http://www.blackmesasource.com/
  • Genel olarak Valve'nin kötü oyun yaptığını ben zaten görmedim.Tek sorun şu Half-Life 3'ün çıkışı.İşin suyunu çıkardılar iyice üzerinden koca L4D serisi,Portal 2 ve CS GO geçti ama en önemli oyunu hala çıkaramadılar.
  • Şimdi senin yerinde olmak var
    Tekrar oynamayacak isen sana tavsiyem üstün körü değil, sindire sindire oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

Şimdi senin yerinde olmak var

Aynen,zaten yavas yavas oynuyorum,dikkatli ve her konusmayi d
    okuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

Şimdi senin yerinde olmak var

Aynen,zaten yavas yavas oynuyorum,dikkatli ve her konusmayi d
    okuyorum

Yeminlen senin yerinde olmak vardı şimdi.. Öyle oyuna hasret kaldık Ürüng ayıg toyon
    O reaktörün çıkardığı ses, o gman in suratı.. Ühühühüüüüv

• HL2 modlariyla ilgileniyorsaniz alttaki makaleyi okumanizi oneriyorum.

http://www.pcgamer.com/half-life-2-rise-and-shinier/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.