Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (316. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.983
Cevap
25
Favori
345.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lütfen bireysel atışmalarla konuyu kirletmeyin, herkes birbirine saygı duysun...

@urazs, Gordon elbette en büyük gizemlerden biri zaten adam oyunda "konuşturulmamış", bu en büyük gizem bırak anasını babasını, adamın konuşup konuşmadığını bilmiyoruz. Çok fazla derin düşünmenin anlamı yok çünkü sonuçta yazılmış bir oyun, hayal ürünü ama elimizdeki veriler üzerine yorum yapalım fazla da dağılmayalım bence. Ama bence Vortilerin derdi G-Man, endişelendikleri tek şey o adam, Gordon kötü bişeyler yaparsa da o adam yüzünden yapacaktır ve bunu Borelias'ta görücez zaten. Eli Vance resmen G-Man'e kurban gitti, o adam iyi mi kötü mü diye tartışanları da hala anlayamıyorum. Bence Half-life 3 oyun sonu Boss'umuz G-Man bile olabilir onu söyliyim :) O adamda hoşuma gitmeyen bişeyler var.

@iamburak, sana verilen cevabı copy paste ile bizlerle paylaşabilir misin bu çok hayati bir konu, nasıl emin oldun bundan? E3'e de bu kadar bel bağladık o da fos çıkarsa belimizi doğrultamayız söyliyeyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Var ya şu resmi de resmen fan yapımı bi map sandım, Source motoru böyle güzel, böyle net işte gerçekle karıştırıyorum hala...

• Bu oyun senaryosu ile bitince ne yapıcaksınız acaba, o anki ruh halinizi çok merak ediyorum.
  • Bir Rus sitesinde bir mod görmüştüm half-life 2 nin orange box engine (source engine 15) sürümü için yapılmıştı. sadece materials dosyasında değişiklik yapmışlardı.
    POINT INSERTION bölümünü yeniden yapmışlar ama çizimle değil gerçek dünyadan fotoğraflar çekip boyutlamışla ve materials için editlemişler
    frosbite 2 ve cry engine 3 den bile daha gerçek duruyordu. ama model ler aynı.

Birde başka bir mod var Portal 1 i Portal 2 nin grafik motoruna ENTEGRE etmişlerdi. (Hatta biz yaptık :))

Bu arada Black Mesa Source ile ilgili herşeyi http://twitter.com/#!/BlackMesaDevs adresinden takip edebilirsiniz.

TEKRAR SÖYLÜYORUM: Black Mesa Source Kapalı Beta yayınlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exent4246o -- 8 Mart 2012; 8:28:54 >

• source beta nereden indirebiliriz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackboard

Paylaşılmıştır kesin ama olsun :D
    http://blackmesasource.com/media_music.html

Güzeeel müzikler yayınlandıktan yaklaşık 2 hafta sonra mod paylaşılacak denmişti umarız öyle olur

Bu müzikler 2006 den beri orada yeni bir şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackF!Re
    Bu müzikler 2006 den beri orada yeni bir şey yok

Ahaha hatırlıyorum da eski zamanları ne çok konuşurduk bunun muhabbetini..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curimo

Lütfen bireysel atışmalarla konuyu kirletmeyin, herkes birbirine saygı duysun...

@urazs, Gordon elbette en büyük gizemlerden biri zaten adam oyunda "konuşturulmamış", bu en büyük gizem bırak anasını babasını, adamın konuşup konuşmadığını bilmiyoruz. Çok fazla derin düşünmenin anlamı yok çünkü sonuçta yazılmış bir oyun, hayal ürünü ama elimizdeki veriler üzerine yorum yapalım fazla da dağılmayalım bence. Ama bence Vortilerin derdi G-Man, endişelendikleri tek şey o adam, Gordon kötü bişeyler yaparsa da o adam yüzünden yapacaktır ve bunu Borelias'ta görücez zaten. Eli Vance resmen G-Man'e kurban gitti, o adam iyi mi kötü mü diye tartışanları da hala anlayamıyorum. Bence Half-life 3 oyun sonu Boss'umuz G-Man bile olabilir onu söyliyim :) O adamda hoşuma gitmeyen bişeyler var.

@iamburak, sana verilen cevabı copy paste ile bizlerle paylaşabilir misin bu çok hayati bir konu, nasıl emin oldun bundan? E3'e de bu kadar bel bağladık o da fos çıkarsa belimizi doğrultamayız söyliyeyim...

Valveden aldığım mail Half Life ile ilgili değik. Ben onlara hikaye yazdığımı söyledim bi örnek yolladım(aynı maili birçok kez attım) en sonunda cevap geldi. Bu yönden birine ihtiyaç duymadıklarını ama şansımı denemek istersen başka bir mail adresine mail atabileceğimi söylediler. Eve geldiğimde o mail adresini yazarım isterseniz.
    steam forumlarındaki 1-2 yöneticiyle zorlaya zorlaya iletişim kurdum ve inanın bana çoğunun Valvede çalışan tanıdıkları var. Kesin birşey söylemediler ama Steam Box'ın bu sene içinde tanıtılmasının ciddi şekilde planlandığını, bu Steam Box denen şeyin hem bilgisayar hem konsol özelliklerini taşıdığını ve Half Life yeni oyununun Steam Box için de geliştirildiğini söylediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetBaba07gs

Bir Rus sitesinde bir mod görmüştüm half-life 2 nin orange box engine (source engine 15) sürümü için yapılmıştı. sadece materials dosyasında değişiklik yapmışlardı.
    POINT INSERTION bölümünü yeniden yapmışlar ama çizimle değil gerçek dünyadan fotoğraflar çekip boyutlamışla ve materials için editlemişler
    frosbite 2 ve cry engine 3 den bile daha gerçek duruyordu. ama model ler aynı.

Birde başka bir mod var Portal 1 i Portal 2 nin grafik motoruna ENTEGRE etmişlerdi. (Hatta biz yaptık :))

Bu arada Black Mesa Source ile ilgili herşeyi http://twitter.com/#!/BlackMesaDevs adresinden takip edebilirsiniz.

TEKRAR SÖYLÜYORUM: Black Mesa Source Kapalı Beta yayınlandı.

Birincisi, twitter sayfasındaki son tweet 2010'dan.
    İkincisi, yapımcılar hiçbir şekilde Beta olmayacağını söylüyordu. Böyle bir duyum nereden aldın?
    Forumu da gezdim, yine böyle bir şey görmedim.

• quote:

Valveden aldığım mail Half Life ile ilgili değik. Ben onlara hikaye yazdığımı söyledim bi örnek yolladım(aynı maili birçok kez attım) en sonunda cevap geldi. Bu yönden birine ihtiyaç duymadıklarını ama şansımı denemek istersen başka bir mail adresine mail atabileceğimi söylediler. Eve geldiğimde o mail adresini yazarım isterseniz.
    steam forumlarındaki 1-2 yöneticiyle zorlaya zorlaya iletişim kurdum ve inanın bana çoğunun Valvede çalışan tanıdıkları var. Kesin birşey söylemediler ama Steam Box'ın bu sene içinde tanıtılmasının ciddi şekilde planlandığını, bu Steam Box denen şeyin hem bilgisayar hem konsol özelliklerini taşıdığını ve Half Life yeni oyununun Steam Box için de geliştirildiğini söylediler.

" bu Steam Box denen şeyin hem bilgisayar hem konsol özelliklerini taşıdığını ve Half Life yeni oyununun Steam Box için de geliştirildiğini söylediler."

Bunu gerçekten söyledilerse süper, yani bunlar alttan alttan gizliden oyununun büyük bölümünü hallettiler herhalde... Ya şu muamma bitsin artık

• Eğer steam box için half-life geliştiriyorlarsa bu kesinlikle half-life 3 dür ve burda biz VALVE den bahsediyoruz bu steam box dedikleri alet her ne ise günümüz konsollarındna üstün olması gerekir ki bunuda biliyorlardır zaten ki geçenlerde biryerde bir yazı okudum steam box da 8 gb ram i7 işlemci ve çok iyi bir ekran kartı vardı bu zamana kadar VALVE hep kullanıcı dostu oldu ama artık herhalde gerçek güçlerini gösterecekler
  • quote:

quote:

" bu Steam Box denen şeyin hem bilgisayar hem konsol özelliklerini taşıdığını ve Half Life yeni oyununun Steam Box için de geliştirildiğini söylediler."

Bunu gerçekten söyledilerse süper, yani bunlar alttan alttan gizliden oyununun büyük bölümünü hallettiler herhalde... Ya şu muamma bitsin artık

bence de yeni half-life'ı steambox (artık adı ne olursa, gabecube olsun iyi olur) için bekletiyor olabilir. konsolun launch title'ı olursa tadından yenmez. steambox steam entegre pc olacak ama iyi bir pc olmasının yanında konsollarla rekabet için aynı fiyatlarda olacak. ayrıca sadece steam değil origin'e de uyumlu olacakmış dün bir yerde okudum (tabi kesin değil hiçbiri). yakında steambox-pc evclusive oyunlar yağacaktır ki pc'lerin dirilişi için çok önemli adımlar attı ve atıyor valve.

• quote:

Lütfen bireysel atışmalarla konuyu kirletmeyin, herkes birbirine saygı duysun...

He he G-man'ı ışınlanırken Pompalı ile vurucaz

• Biraz magazin konuşalım.

Dünyanın en zenginlerinden biri Gabe Newell

Valve'ın ortak kurucusu ve Steam'in yaratıcılarından olan Gabe Newell, Forbes'ın bildirdiğine göre dünya üzerindeki sayılı milyarderlerden biri.

Forbes'da yer alan bilgiye göre Newell, 1.5 milyar dolarlık bir servetin sahibi ve bu da onu 1.226 milyarder arasında 854'üncü sıraya yerleştiriyor.

Gabe Newell, ortak kurucusu olduğu Valve Software'ın %50'den fazla hissesine sahip. Valve'ın kurumsal değerinin de 3 milyar dolar civarında olduğu tahmin ediliyor.

Aslında Valve'ın bu kadar değerli olması gayet normal. Neden mi?

- Valve'ın online platformu Steam'in 40 milyonu aşkın kayıtlı kullanıcısı var ve Steam'de 1800'den fazla oyun bulunuyor.
    - Valve'ın elinde Half-Life, Couter-Strike, Portal, Team Fortress gibi dünyaca ünlü oyun serileri var.
    - Valve, Warcraft ile milyonlarca oyuncunun beğenisini kazanan DotA modunun devamını, başlı başına bir oyun olarak geliştiriyor.
    - Valve'ın SteamBox adında yeni bir platform üzerinde çalıştığı söyleniyor. Ayrıca bir de BigScreen isimli oyun teknolojisinden bahsediliyor.

Ne diyelim, bunca değere belki de en güzel katkıyı Half-Life 3 katacaktır. Merakla beklediğimizi bir kez daha belirtelim.

http://www.merlininkazani.com/Dunyanin_en_zenginlerinden_biri_Gabe_Newell-oyun_haber-49295p1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 8 Mart 2012; 15:16:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

Dalga geçmeyin Borelias'ta Glados'a ulaşırsak, ve bir portal silahı alırsak, Gravity Gun+Portal Device ve çılgın Glados'un müttefikliği karşısında G-Man'i bırak "işverenleri bile" duramaz
  • quote:

quote:

Dalga geçmeyin Borelias'ta Glados'a ulaşırsak, ve bir portal silahı alırsak, Gravity Gun+Portal Device ve çılgın Glados'un müttefikliği karşısında G-Man'i bırak "işverenleri bile" duramaz

olmaz öyle şey daa olur mu. ayrı oyunları tek oyunda birleştirmek yanlış olur.. ikisi ayrı seri(aynı evrende olsa da), half-life hayranı portal oynamamış veya oynamak istemeyenler olabilir keza diğer taraftan aynı şekilde. sadece birbirlerine ufak minik göndermeler easter egg şeklinde olur o kadar.

• quote:

quote:

Hocam boşuna uğraşmana gerek yok gman dost bence.Düşman olucağını zannetmiyorum çok saçma olur
    Aynı çocuk kitapları gibi.Ne biliyim sonunda gman'ı öldürüyoruz ve mutlu son ile bitiyor

• quote:

Hocam boşuna uğraşmana gerek yok gman dost bence.Düşman olucağını zannetmiyorum çok saçma olur
    Aynı çocuk kitapları gibi.Ne biliyim sonunda gman'ı öldürüyoruz ve mutlu son ile bitiyor

Söylediklerim şakaydı elbette ama ya hala nasıl dost diyebiliyorsunuz? Adam "çıkarına" göre hareket ediyor. Vortilerin o adamdan hoşlanmamasının nedeni var, Eli Vance şiddetle Borelias'ın yok edilmesini istedi, G-Man'se o teknolojinin kullanılmasını istediği için adamı tabiri caizse kendi yöntemleriyle kızını da "kullanarak" temizledi. Ben tartışmaya girmek için söylemiyorum herkesin görüşü elbette ama adamın iyi biri olmadığını gösteren o kadar şey var ki. Nihiliant bile dedi zamanı geldiğinde sana ihanet edecek dedi. Hepsini geçtim adamın yüzünde ve konuşma tarzında "nur" yok :)

• quote:

quote:

Sanmıyorum. Yani dandik portal silahı ne işe yarayacak ki? Sadece mekan değiştirmeye yarayan bir alet. GlaDOS ile de yeni Half-Life'da karşılaşacağımızı sanmam.

• evaaat bazı black mesa source resimleri paylaşalım ve sanırım bazıları yeni.

bunlar da achievement ikonları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 8 Mart 2012; 16:05:36 >

• 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.