Half-Life 1 2 ep1 ep2 yi oynadım. Adamlar çok iyi yapmışlar oyunu,Source Motoru bilgisayarımın ekran kartı intel 384 mb ve işlemcimin Core 2 Duo olmasına rağmen orta ayarlarda akıcı bir şekilde oynamamı sağladı.
Şimdi asıl sorum: Bu Half Life a benzer grafikleri orta derece , hikaye/senaryo su da benzer oyun var mı?
Ve bir de sorum olacak: Half Life 2 ep2 de Gökyüzü kutu gibi görünüyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
half life 2 ye benzer senaryolu oyun pek bulamassın half life 2 nin yeri ayrıdır ama benzeyen oyun 2 tane biliyorum biri singularity biri crysis ama bu sistemle oynayabileceğini düşünmüyorum. gerçi doom 3 var oynayabileceğin ama senayoları benzemez ama iki oyun da birbirine rakiptir. grafik olarak istiyosan portal veya left 4 dead öneririm
Half Life'a benzer senaryolar bulabilirsin ancak onun kadar özenle işlenmiş olanı bulman imkansızdır. Çünkü yoktur. Portal 2'yi oynamanı öneririm onda da yapay zekaya karşı bir uğraş veriyorsun hemde Half Life ile bağlantılı bir oyundur. Onun dışında Doom 3 oynayabilirsin her ne kadar senaryosu Half Life'ın yanında vasat kalsada onda da uzaylılar var ve gerçekten ürkütücü bir oyun.
Hocam Half-Life'ın yan oyunlarını oynayabilirsin (Opposing Force · Blue Shift vb.)
quote:
Orijinalden alıntı: iamburak
Half Life'a benzer senaryolar bulabilirsin ancak onun kadar özenle işlenmiş olanı bulman imkansızdır. Çünkü yoktur. Portal 2'yi oynamanı öneririm onda da yapay zekaya karşı bir uğraş veriyorsun hemde Half Life ile bağlantılı bir oyundur. Onun dışında Doom 3 oynayabilirsin her ne kadar senaryosu Half Life'ın yanında vasat kalsada onda da uzaylılar var ve gerçekten ürkütücü bir oyun.
mesajımı alıntılasaydın keşke elin yorulmazdı . çünkü sanki yazdığımın aynısını yazmışsın gibi bi hava var.
quote:
Orijinalden alıntı: freedom667
quote:
Orijinalden alıntı: iamburak
mesajımı alıntılasaydın keşke elin yorulmazdı . çünkü sanki yazdığımın aynısını yazmışsın gibi bi hava var.
Olsun az da olsa farklılıklar var hem ben kendi düşüncemi dile getirdim. Olsun