Şimdi Ara

half life da content control le yazılacak passoword ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaw okadar denedım half life ın multiplayer ra giricem content e sorun werıo deişdiriom passoword istio ne denedıysem olmadı yardım pls :(

• ya lutfen cok onemlı counterda online oynayamıom pls yaw pls :(
  • Bende googleden bu sorunu araştırıyordum, ilk sonuç bu konu çıktı müşterinin birisi content control u etkinleştirmiş ve şifre koymuş salak anladığım kadarı ile bu şifre sierra klasöründe herhangi bir dosyaya yazılmıyor...regedite kayıt ekliyor çok aramama rağmen regeditte buna ilişkin bir anahtar bulamadım yardımcı olursanız sevinirim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mysterious_man

Bende googleden bu sorunu araştırıyordum, ilk sonuç bu konu çıktı müşterinin birisi content control u etkinleştirmiş ve şifre koymuş salak anladığım kadarı ile bu şifre sierra klasöründe herhangi bir dosyaya yazılmıyor...regedite kayıt ekliyor çok aramama rağmen regeditte buna ilişkin bir anahtar bulamadım yardımcı olursanız sevinirim....

ben yapdım yenı bır cd sını al we sende bilgisayarım da c we d warsa dıelım sen c yemı yukledın d ye yukle ozaman ama baska bı cd temız bı cd olucak ozmana oluor ben denedım oldu

• saçmalıyorsunuz content control müdür nedir o oynatmıyor değilmi?
    optionsda heryeri ara orda bi yerde activate content control yazıyodur o etkindir ondan onu etkin olamayan hale getirin olur
  • Başlat>Çalıştır>regedit>HKEY_CURRENT_USER>SOFTWARE >VALVE>SETTİNGS>UserToken 2 Var Onu Siliyoruz Böylece Content Control Şifresi Sormadan Kolayca Oyunumuza Girebiliriz

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PC_Kom

Başlat>Çalıştır>regedit>HKEY_CURRENT_USER>SOFTWARE >VALVE>SETTİNGS>UserToken 2 Var Onu Siliyoruz Böylece Content Control Şifresi Sormadan Kolayca Oyunumuza Girebiliriz

Saygılar...

teşekkürler.sorunum halloldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.