beyler 10 gb ye elime ne alabilrim ve half paper mage ile ne biliosanıs sölermisinis skıllerim ne olabilr acaba
bence full paper ol we eline elixera benzeyen fakat paperlerin takabildii bi staf war tutmaa yeri kızıl ondan al we +8paper set giy ustune weya +9 WİZARDDA İİ İŞ YAPAR
+8 hp set al ron staff dı galiba ondan al bulursan serverına gore pahalı olabir para kalırsa master itemlarını bul
o paraya +0 lighting ereenion bile alinmaz
quote:
Orjinalden alıntı: darkswordman
ben 10gb ye ne bulcaımı sordum saten sen nie böle cvp verion
quote:
Orjinalden alıntı: saqopa_
quote:
Orjinalden alıntı: darkswordman
ben 10gb ye ne bulcaımı sordum saten sen nie böle cvp verion
half pet olmak için 150gb felan olması lazım.sn paper ol
10 gb ye alabilceğin en iyi item +9 wood staff yaklaşık 600-700m
off off bi aralar 100m di
BEN SU AN HALF PEPERİM.AMA LVL İM 71. HALF PEPER İCİN EN İYİ STAF 70 LVL ÖREV STAFI +6 VEYA +7 DİR.EGER ONU BASARKEN YAKTIYSAN VAYA 70 ALTI İSEN WRAHYT OF ERENİON +7 AL ELİNE. SONRA 2.DEREC +8 USTLERDEN GİYİN. ZATEN EN İYİ MAGE CESİDİ BU. ATACK OLARAK FUL PEPER MAGEDEN DAHA İYİ VURURSUN. CUNKU ELİNDE AP Sİ YUKSEK STAF VAR. VE DEFANS OLARAKTA TAKTIGIN TAKILARA BAGLI OLARAK 450- İLE 600 ARASI Bİ DEFANSIN OLUR.
quote:
Orjinalden alıntı: angeliyous
BEN SU AN HALF PEPERİM.AMA LVL İM 71. HALF PEPER İCİN EN İYİ STAF 70 LVL ÖREV STAFI +6 VEYA +7 DİR.EGER ONU BASARKEN YAKTIYSAN VAYA 70 ALTI İSEN WRAHYT OF ERENİON +7 AL ELİNE. SONRA 2.DEREC +8 USTLERDEN GİYİN. ZATEN EN İYİ MAGE CESİDİ BU. ATACK OLARAK FUL PEPER MAGEDEN DAHA İYİ VURURSUN. CUNKU ELİNDE AP Sİ YUKSEK STAF VAR. VE DEFANS OLARAKTA TAKTIGIN TAKILARA BAGLI OLARAK 450- İLE 600 ARASI Bİ DEFANSIN OLUR.
c de nekadardır kardeş bu ıtem WRAHYT OF ERENİON +7
quote:
Orjinalden alıntı: saqopa_
quote:
Orjinalden alıntı: angeliyous
c de nekadardır kardeş bu ıtem WRAHYT OF ERENİON +7
BENDE CYPHERDAYIM. BAYA PAHALI Bİ İTEM.50-60 GB CİVARI SANIRIM.ONU ALACAK PARAN YOKSA MAGE STAF +8 (80 atack ) BAS 98 İNT ONU KULLAN. WRAYTH OF ERENİONDAN SONRA EN İYİ KULLANABİLECEGİN MAGE STAF +8 VAYA YAPABİLİRSEN +9
WRAHYT OF ERENION DEİL ->> WREATH OF ERENION
BUDA SS
Babayı..
a.q bu lafı dedim diye basıma oyle seyler geldi ki..
quote:
Orjinalden alıntı: SoundOfSilence
Babayı..
a.q bu lafı dedim diye basıma oyle seyler geldi ki..
ANLAMADIM ?
paper ol kardeş full +8 yaparsın üstünü
+8 alchemy alırsın ama satan zor bulunur 112 int ister satıcıdan al kendin bas +7 woe alana kadar idare eder +6 woe den iyidir görünüşü wizard staff gibidr
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme