Bildirim
halı sahada tam prof krampon giyilir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ayakkabı zarar görmez de adamlar görür manyak mısın oğlum öldürecen mi milleti -
Gereksiz. 300+ olan kramponları o tarz salak saçma sahalarda mı giyeceksin ? Ben prof kramponu idmanda bile giymiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: SanTieG0
Ayakkabı zarar görmez de adamlar görür manyak mısın oğlum öldürecen mi milleti -
izin vereceklerini sanmıyorumquote:
Orijinalden alıntı: SanTieG0
Gerek yok.Ayakkabıyı bırak adamlar zarar görür zaten. -
olm birinin bacağını falan kesersin saçma sapan işler yapma.quote:
Orijinalden alıntı: ALEXİST
simsiyah olur değmez yani , bir de hem kendi ayağın burkulabilir hem de karşı taraf için pek iyi olmazquote:
Orijinalden alıntı: ALEXİST
prof krampon seni ronaldo yapmaz merak etme.Herkes ne giyiyosa ondan giy.quote:
Orijinalden alıntı: DasMotiv
simsiyah olur değmez yani , bir de hem kendi ayağın burkulabilir hem de karşı taraf için pek iyi olmaz
Alıntıları Göster -
o ayakkabıları alcak paran olduğuna göre git 70 80 liraya halı saha al benim bildiğim halısahada tekmelik giymeyiz biz bu ayakkabılarla oynarsan tekmelik olması şartquote:
Orijinalden alıntı: wolf_555
prof krampon seni ronaldo yapmaz merak etme.Herkes ne giyiyosa ondan giy.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Oprichniki
Gereksiz. 300+ olan kramponları o tarz salak saçma sahalarda mı giyeceksin ? Ben prof kramponu idmanda bile giymiyorum.
+1 ben de idmanda yarı prof krampon giyiyorum sadece maçta giyiyorum profları onda bile hakem laf yapıyo başka krampon yok diyip çıkartmıyorum öldürürsün vallahi milleti -
quote:
Orijinalden alıntı: muhedismiss
çivili sandınız galiba
hem prof diyorsun hem de çivili sandınız galiba diyorsun bahsettiğin bu plastik çivililerden mi açıklasan biraz oysa sıkıntı yapmaz pek. copa mundial gibi demir çivili kramponla zaten adam öldürürsün halı sahada :D -
quote:
Oha demir çivi tabi giymem plastik çivili tam prof krampon işte
yari profmu -
Karbon giyen bile gördüm hocam ben giyilir niye giyilmesin para durumuna bağlı.quote:
Bu mesaj silindi. -
Demir falan giyme sakın. Sonra milletin ayağına bacağına basıyorsunuz öküz gibi.quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Quid
Karbon giyen bile gördüm hocam ben giyilir niye giyilmesin para durumuna bağlı.
Alıntıları Göster -
Ne demir ne plastik prof ayakkabı giyilmez.Ben giymek gibi bir hata yapmıştım ayakta zor duruyordum.Sakatlanıp da oyundan çıkmıştım. -
Kayarsın. Kendini sakatlarsın. Hayır kendini geçtim kayıp adama dalarsın daha kötü. Standart halı saha ayakkabısı al yeterli.quote:
Orijinalden alıntı: K U N
Ne demir ne plastik prof ayakkabı giyilmez.Ben giymek gibi bir hata yapmıştım ayakta zor duruyordum.Sakatlanıp da oyundan çıkmıştım. -
-
Hocam prof. kramponun tadı başka oluyorquote:
Orijinalden alıntı: FTazequote:
Orijinalden alıntı: Bertxx
quote:
Orijinalden alıntı: Oprichniki
Gereksiz. 300+ olan kramponları o tarz salak saçma sahalarda mı giyeceksin ? Ben prof kramponu idmanda bile giymiyorum.
+1 ben de idmanda yarı prof krampon giyiyorum sadece maçta giyiyorum profları onda bile hakem laf yapıyo başka krampon yok diyip çıkartmıyorum öldürürsün vallahi milleti
Ben altı fg olan prof kramponlari seçiyorum (malum suni çimde oynuyoruz)
Buda benim krampon 370TL idi adidasta arkadaşım çalışıyordu 260a aldım.
Alıntıları Göster
Tabi takımda falan oynuyorsan gerek yok, yazık etme krampona bu konuda doğrusu bu.
Ha yok oynamıyorsan giy halısahada, halısahada oynuyorsun diye hiç prof. krampon giyemeyeceksin diye bir şey yok
Top kontrolü konusunda birebir prof. krampon
-
Yasaktır.Kullandırmazlar.Halı saha ayakkabısı kullandırırlar. -
Şu kramponu bu kadar abartmayın Giyince messi yapmıyor sizde iş yoksa Soruna gelirsek giyersen biraz dikkatli oyna, sakatlık çıkmasın.Bende krampon giyiyorum biraz daha dikkat istiyor.quote:
Orijinalden alıntı: yagmurteam
Hocam prof. kramponun tadı başka oluyor
Tabi takımda falan oynuyorsan gerek yok, yazık etme krampona bu konuda doğrusu bu.
Ha yok oynamıyorsan giy halısahada, halısahada oynuyorsun diye hiç prof. krampon giyemeyeceksin diye bir şey yok
Top kontrolü konusunda birebir prof. krampon
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- nofap forum
- sarımsak yutan yorumları
- 15 derecede ne giyilir
- ilk buluşmada ne alınır
- ferhat gürler hipnoz şikayet
- elektrikli bebek arabası
- yeşil nasim
- telegram indirim kanalları
- türk çay emojisi
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X