Şimdi Ara

halı sahada tam prof krampon giyilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce giyilir mi arkadaslar ayakkabi zarar görürmü
    Ctr360 maestri 3 veya adidas f50 adizero

• Ayakkabı zarar görmez de adamlar görür manyak mısın oğlum öldürecen mi milleti
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanTieG0

Ayakkabı zarar görmez de adamlar görür manyak mısın oğlum öldürecen mi milleti
    Gereksiz. 300+ olan kramponları o tarz salak saçma sahalarda mı giyeceksin ? Ben prof kramponu idmanda bile giymiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanTieG0

Ayakkabı zarar görmez de adamlar görür manyak mısın oğlum öldürecen mi milleti
    izin vereceklerini sanmıyorum
  • Gerek yok.Ayakkabıyı bırak adamlar zarar görür zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

Gerek yok.Ayakkabıyı bırak adamlar zarar görür zaten.
    olm birinin bacağını falan kesersin saçma sapan işler yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

Gerek yok.Ayakkabıyı bırak adamlar zarar görür zaten.
    simsiyah olur değmez yani , bir de hem kendi ayağın burkulabilir hem de karşı taraf için pek iyi olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Halı saha da krampon olayı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasMotiv

simsiyah olur değmez yani , bir de hem kendi ayağın burkulabilir hem de karşı taraf için pek iyi olmaz

Alıntıları Göster
    prof krampon seni ronaldo yapmaz merak etme.Herkes ne giyiyosa ondan giy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

prof krampon seni ronaldo yapmaz merak etme.Herkes ne giyiyosa ondan giy.

Alıntıları Göster
    o ayakkabıları alcak paran olduğuna göre git 70 80 liraya halı saha al benim bildiğim halısahada tekmelik giymeyiz biz bu ayakkabılarla oynarsan tekmelik olması şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Gereksiz. 300+ olan kramponları o tarz salak saçma sahalarda mı giyeceksin ? Ben prof kramponu idmanda bile giymiyorum.

+1 ben de idmanda yarı prof krampon giyiyorum sadece maçta giyiyorum profları onda bile hakem laf yapıyo başka krampon yok diyip çıkartmıyorum öldürürsün vallahi milleti
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhedismiss

çivili sandınız galiba

hem prof diyorsun hem de çivili sandınız galiba diyorsun bahsettiğin bu plastik çivililerden mi açıklasan biraz oysa sıkıntı yapmaz pek. copa mundial gibi demir çivili kramponla zaten adam öldürürsün halı sahada :D
  • quote:

Oha demir çivi tabi giymem plastik çivili tam prof krampon işte

yari profmu
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Karbon giyen bile gördüm hocam ben giyilir niye giyilmesin para durumuna bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Quid

Karbon giyen bile gördüm hocam ben giyilir niye giyilmesin para durumuna bağlı.

Alıntıları Göster
    Demir falan giyme sakın. Sonra milletin ayağına bacağına basıyorsunuz öküz gibi.
  • Ne demir ne plastik prof ayakkabı giyilmez.Ben giymek gibi bir hata yapmıştım ayakta zor duruyordum.Sakatlanıp da oyundan çıkmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Ne demir ne plastik prof ayakkabı giyilmez.Ben giymek gibi bir hata yapmıştım ayakta zor duruyordum.Sakatlanıp da oyundan çıkmıştım.
    Kayarsın. Kendini sakatlarsın. Hayır kendini geçtim kayıp adama dalarsın daha kötü. Standart halı saha ayakkabısı al yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bertxx

quote:

+1 ben de idmanda yarı prof krampon giyiyorum sadece maçta giyiyorum profları onda bile hakem laf yapıyo başka krampon yok diyip çıkartmıyorum öldürürsün vallahi milleti

Ben altı fg olan prof kramponlari seçiyorum (malum suni çimde oynuyoruz)

Buda benim krampon 370TL idi adidasta arkadaşım çalışıyordu 260a aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: FTaze

quote:

Orijinalden alıntı: Bertxx

quote:

Ben altı fg olan prof kramponlari seçiyorum (malum suni çimde oynuyoruz)

Buda benim krampon 370TL idi adidasta arkadaşım çalışıyordu 260a aldım.

Alıntıları Göster
    Hocam prof. kramponun tadı başka oluyor
    Tabi takımda falan oynuyorsan gerek yok, yazık etme krampona bu konuda doğrusu bu.
    Ha yok oynamıyorsan giy halısahada, halısahada oynuyorsun diye hiç prof. krampon giyemeyeceksin diye bir şey yok
    Top kontrolü konusunda birebir prof. krampon

• Yasaktır.Kullandırmazlar.Halı saha ayakkabısı kullandırırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmurteam

Hocam prof. kramponun tadı başka oluyor
    Tabi takımda falan oynuyorsan gerek yok, yazık etme krampona bu konuda doğrusu bu.
    Ha yok oynamıyorsan giy halısahada, halısahada oynuyorsun diye hiç prof. krampon giyemeyeceksin diye bir şey yok
    Top kontrolü konusunda birebir prof. krampon

Alıntıları Göster
    Şu kramponu bu kadar abartmayın Giyince messi yapmıyor sizde iş yoksa Soruna gelirsek giyersen biraz dikkatli oyna, sakatlık çıkmasın.Bende krampon giyiyorum biraz daha dikkat istiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.