Şimdi Ara

Halı Saha Ayakkabısını Günlük Giymek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba bugün ctr360 libretto 3 tf aldım. Bu ayakkabı çok hoşuma gitti ve çok rahat geldi. Rahat ve renkli olduğu için günlük olarakta giymek istiyorum. Olur mu sizce? Mesela kırmızı veya bordo tişört, altına hummel siyah eşofman ve ayağımada bunu? Ya da okulda beden derslerinde felan giyilir mi? Resimler aşağıda

• F50 giyenlerden farkın kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Çesut Mevik-

F50 giyenlerden farkın kalmaz.

Nasıl yani? F50 giyenlerin nesi var ki? Beden derslerindede mi olmaz
  • giyilir tabi qardesm gunluk olarak bile giyinmisligim vardır çok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam giymem kardesim etrafta esofmanli kekolar gibi dolasma

• Lisedeysen giymen hoş olmaz çocukca durur ancak beden derslerinde giymen gayet normal
  • Ben olsam giymezdim. O dişleri eriyince ani dönüşler,springler yapamıyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Halı saha da krampon olayı
    2 yıl önce açıldı
    1 Numara büyük ayakkabı giymek?
    15 yıl önce açıldı
    halı saha forması
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatore Brothers

Lisedeysen giymen hoş olmaz çocukca durur ancak beden derslerinde giymen gayet normal

Aynen hocam lisedeyim ve okul kıyafetimiz serbest kıyafet bazen okulada hummel eşofmanla gidiyorum rahat oluyor o günlerde giydiğimde nasıl olur?

Arkadaşlar birde ayakkabı için yorumları alabilir miyim? Bunu alan var mı top kontrol, şut vesaire nasıldır?
  • Bedende giy bro ama geri çıkar okulda dolaşma bunla

• quote:

Orijinalden alıntı: UçanPanda

Bedende giy bro ama geri çıkar okulda dolaşma bunla

Nasıl yani ayakkabıyı okula götüreyim sadece beden dersinde mi kullanayım? Gün boyu giysem olmaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bofames

quote:

Orijinalden alıntı: Salvatore Brothers

Lisedeysen giymen hoş olmaz çocukca durur ancak beden derslerinde giymen gayet normal

Aynen hocam lisedeyim ve okul kıyafetimiz serbest kıyafet bazen okulada hummel eşofmanla gidiyorum rahat oluyor o günlerde giydiğimde nasıl olur?

Arkadaşlar birde ayakkabı için yorumları alabilir miyim? Bunu alan var mı top kontrol, şut vesaire nasıldır?

bence hoş durmaz ama keyfin bilir, ayakkabı orta saha mevkisi için yapılmış bir ayakkabı top kontrolü,pas üst düzeyde şut bi tık düşük
  • Hoş durmaz okul zamanı
  • Tamam arkadaşlar sağolun, bir tek bedende giyicem o zaman
  • quote:

quote:

Nasıl yani ayakkabıyı okula götüreyim sadece beden dersinde mi kullanayım? Gün boyu giysem olmaz mı

Aynen günlük ayakkabın varsa onunla git çantaya at bu ayakkabıyı beden dersinde giy bitince çıkar hoş durmaz bence

• quote:

quote:

quote:

Aynen günlük ayakkabın varsa onunla git çantaya at bu ayakkabıyı beden dersinde giy bitince çıkar hoş durmaz bence

Öyle bir şey yapamam sanırım üşengecimde biraz

• Vay be bizim Zamanımızda ilkokulda 8. Sınıfa kadar normal ayakkabısı olan yoktu herkes her maca çıkacak gibi total 90 , puma vs vs giyerdi . Kimse de çocukça demezdi .

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Vay be bizim Zamanımızda ilkokulda 8. Sınıfa kadar normal ayakkabısı olan yoktu herkes her maca çıkacak gibi total 90 , puma vs vs giyerdi . Kimse de çocukça demezdi .

Aynen ilkokulda öyleydide, lisede olur mu bilemedim o yüzden soruyorum

Ben en iyisi pazartesi bi gözlem yapayım hiç dikkat etmedim giyenler var mı diye
  • Eskiden total 90lar vardı ne giyerdik be onları bitince kendimi kral sanirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baytar.

Eskiden total 90lar vardı ne giyerdik be onları bitince kendimi kral sanirdim

Aynen birde koridorlarda onunla koşarken tak tak sesler çok hoşuma giderdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.