Şimdi Ara

Halı sahaya adam çağırma uygulamasına Mobilfest'te yakından bakıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ülkemizde düzenlenen ilk mobil uygulama fuarı olan Mobilefest'te halı sahaya adam çağırma, takım kurma, maç düzenleme gibi olanaklar sunan Harbi Saha uygulamasını geliştiricisinden dinliyoruz. 

• Bu ne lan :) . Kahvehaneye de okeye 4 lu cagirma da olsun :) ... Turkiye bu tur anlamsiz seylere muhtac degildir lukstur!

Onceki haberinizde SES YARISMASI :) O da vahim ...

Bu tur seyler yasaklansin demiyorum ama oncelikli seylerden olmamali ...

Bu topraklara hayri olunacak seylere odaklanilmali...

YAZIK ...

Eglence odakli seyler ...

Bir de futbol dan baska sporlar da olsun :) ...

• garip ama güzel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakında tuvalete gitme uygulaması da çıkacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Bu ne lan :) . Kahvehaneye de okeye 4 lu cagirma da olsun :) ... Turkiye bu tur anlamsiz seylere muhtac degildir lukstur!

Onceki haberinizde SES YARISMASI :) O da vahim ...

Bu tur seyler yasaklansin demiyorum ama oncelikli seylerden olmamali ...

Bu topraklara hayri olunacak seylere odaklanilmali...

YAZIK ...

Eglence odakli seyler ...

Bir de futbol dan baska sporlar da olsun :) ...
    Ya bu uygulamalar bağımsız olarak geliştirilen uygulamalar. Adamlarin aklına gelmiş belki ihtiyacını hissetmiş yapmışlar.
    Hep bu kafanız yüzünden insanların hevesleri kaçıyor. Neyin önceliği?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalnız çok mantıklı bir girişim, adam oturmuş bunun eksikliğini hissetmiş ve yapmış umarım ilerideki projeleri için başarılı olur.

• Parayı peşin çeksin de son dakika ben gelemiyorum diyenler çıkmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Möbil uygulama fuarı

• Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    Diyorsun ku birak kendi hallerinde oyle kalsinlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

Parayı peşin çeksin de son dakika ben gelemiyorum diyenler çıkmasın.
    Maçtan sonra oyuncular bir birini puanlasın ki sonradan puana göre adam çağırsınlar , topa vuramayan adamlar gelmesin sahaya
  • Bence, halı saha sahipleri ile de anlaşıp, randevu falan da alınabilir şekle getirilebilir diyecektim ki düşünmüşler.

• 2 sene önce bu fikri bir özel sektörde yeni fikir arayan biryere sunmuştum. uygun görülmemişti. halbuki halı saha maçı için en zor şey adam bulma ve uygun saatte saha bulmak. salı çarşamba perşembe günleri 20-23 arası saha bulmak imkansız. 15 sahayı telefonla aramak gerekiyor. sonra sahayı bulunca tekrar en az 12 kişi arayıp haber veriyorsun üstüne birde adres tarif et. dedim bir program yapılır hangi saha ne zaman boş orada görürsün. kredi kartınla yada puan satın alır o saati rezervasyon yaparsın. grup açar takım arkadaşlarına otomatik mesaj gönderir. sonra gps ten millet sahayı bulur vs... tenis kortu paintball gibi grup aktiviteleride buna eklenebilir. adamlar uygun görmedi. başka fikirlerimde var enerji üretme vs ilgili ama buraya yazmam. 1999da denizin dalgalarından enerji üretme düşüncem vardı şimdi aynı şekilde gelgit olaylarından baltık ülkelerinde üretiyorlarmış. yeni bir fikrim daha var ama nah söylerim bundan sonra. avrupa yapsın sizde gidin onlardan satın alın.

• Çok mantıklı bir uygulama. Hatta randevu gerektiren sosyal aktiviteler için bile geliştirebilirilebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.