Şimdi Ara

Haliç/Trio Sonax'ın Mükemmel İşçiliği ve Mükemmel Müşteri İlişkileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haliç/Trio Sonax'ın Mükemmel İşçiliği ve Mükemmel Müşteri İlişkileri

Arkadaşlar, aracıma 07.08.2014 tarihinde Haliç/Trio Sonax'ta HYBRID BOYA KORUMA UYGULAMASI yaptırdım.
    Aracımı 11.30 gibi teslim ettim ve 17.00'da teslim aldım. Aracımı teslim aldığımda inanın yüzüm güldü ve arabamın renginin değiştiğini fark ettim. Yapılan uygulamadan ve işçilikten inanın çok memnun kaldım.
    Aracımda kusur denebilecek bile hiçbir sorun bulamadım. Çalışan arkadaşların bile çok uğraştık Hocam demesi beni zaten fazlasıyla memnun etti.
    Haliç/Trio Sonax bayisinin hakkı ile iş yaptığını gönül rahatlığı ile söyleyebilir ve gönül rahatlığı ile herkese tavsiye edebilirim.
    Aracıma uygulama yapılmasında, başta Sonax Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Bülent Başaran Bey'e, SONAX Haliç/Trio Yetkilileri olan Özkan Canata, Davut Acıbuca ve Özkan Taşkın Beylere ilgilerinden ve yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum.
    Yetkili arkadaşlar, sağolsunlar o kadar iyiler ve ilgiler ki, bir aile bir arkadaş muhabbeti ile karşıladılar, ağırladılar ve uğurladılar. Bayide kendimi o kadar rahat hissettim ki... Bana bu yakınlığı, sıcaklığı ve ilgiyi veren yetkili arkadaşlara, aracıma emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
    Haliç/Trio Sonax bayisini de kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.
    Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hcoban80 -- 7 Ağustos 2014; 18:40:41 >

• Buyuk ihtimalle elinde boya koruma yapan eleman yok baskasi yapti harbiden sonax rezillik,gecmis olsun hocam direk genel merkeze sikayet et ki 3 sikayet olunca bayilik iptali yapsinlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 11 Temmuz 2014; 15:37:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Buyuk ihtimalle elinde boya koruma yapan eleman yok baskasi yapti harbiden sonax rezillik,gecmis olsun hocam direk genel merkeze sikayet et ki 3 sikayet olunca bayilik iptali yapsinlar
    Öncelikle şikayetvar sitesine bu durumu güzelce anlatın, şikayetinizi oluşturun...

Firmaya mail atın durumumuzu anlatın.. Şikayetvarsitesindeki ilanınızın numarasını da verin.

Ayrıca Y.Kredi bankası halkla ilişkiler bölümüne de aynı şekilde maille durumu bildirin ki, banka olarak kiminle kampanya yapacaklarını tekrar düşünsünler..

Bunları yaparken, gittiğiniz o diğer yerlerden, sadece cila yapıldığına, boya koruma yapılmadığına dailr bir yazı alıp, bunu mailinize ekleyebilirseniz, iddianızı güçlendirmiş olursunuz..
    Size göstermedikleri, para istedikleri kamera kaydını, ilgilenirlerse Sonax ve Y.Kredi izler diye düşünüyorum..

Geçmiş olsun..

• Böyle bir şey cezasız kalmamalı üzerine düşün bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOVISTAR

Böyle bir şey cezasız kalmamalı üzerine düşün bence
    Aracı teslim alırken, istenilen ücretin 1/4 ünü ödeseydiniz, baktınız olay çıkartacaklar polisi arardım, adam bana, hastasın diyecek, en adice hakaretlerde bulunacak bir de para vericem. Polisi arar olay çıkartırım orada. Sıkıyorsa diklensin.
  • Hirsizlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukakgun

Hirsizlik.
    Yukarıdaki arkadaşlara ilgilerinden ve cevaplarından dolayı teşekkür ediyorum.
    Olayı, durumu şuan takip ediyorum, gelişmeleri buradan daha sonra detaylı olarak yazacağım.
    Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcoban80

Yukarıdaki arkadaşlara ilgilerinden ve cevaplarından dolayı teşekkür ediyorum.
    Olayı, durumu şuan takip ediyorum, gelişmeleri buradan daha sonra detaylı olarak yazacağım.
    Saygılar...

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun hocam hoşnutsuz bir durum. Keşke polisi arayıp olay çıkartsaydınız. Şahsen ben adamları kendi çöplüğünde moron ederdim

Bende takip edeceğim inşallah mağduriyetiniz giderilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: DagustuN

Geçmiş olsun hocam hoşnutsuz bir durum. Keşke polisi arayıp olay çıkartsaydınız. Şahsen ben adamları kendi çöplüğünde moron ederdim

Bende takip edeceğim inşallah mağduriyetiniz giderilir.

Alıntıları Göster
    bu tip olayları meguiarsdan hallediyorum adamlar çok iyi iş çıakrtıyorlar sizede tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

bu tip olayları meguiarsdan hallediyorum adamlar çok iyi iş çıakrtıyorlar sizede tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    hocam sonax rezil auto king allahlık... nereye yaptırıcaz bu işleri.
  • Hocam imkan varsa malzemeleri temin edip kendiniz yapmya çalışın.

Ya da bu tarz yerlerin bayisine değil direk şirkete ait olan yerlerine gitmek lazım.

Bilindik bir ustadan 3-5 bakmadan yaptırmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Hocam imkan varsa malzemeleri temin edip kendiniz yapmya çalışın.

Ya da bu tarz yerlerin bayisine değil direk şirkete ait olan yerlerine gitmek lazım.

Bilindik bir ustadan 3-5 bakmadan yaptırmak.
    Bu arada adamları orada rezil ederdim diyenler olmuş.Haklıyken haksız duruma düşersin.

Adamların kendi dükkanı sizi paketler yollar.Neden derseniz adam Sonax bayisiyken size o hakaretleri ediyorsa oradan sizi paketleyipye yollar.

Birde para vermediniz ya MTV yoluyla indirimli oluyor.Adamların işine gelmiyor ekstra size çıkışıyorlar.

Bu tarz olaylarda başında bekleyip yaptırmak lazım.

Böyle ifşa etmek en iyisi 1 kişi vazgeçse kar.

Bu tarz durumlarda başında duramıyorsanız aracın fotoğraflarını çekin işlem yaptırmadan sonra işlemden sonra bir daha çekip karşılaştırın.

Hatta adamların gözü önünde yaparsanız kaçmak gibi bir şansları olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Bu arada adamları orada rezil ederdim diyenler olmuş.Haklıyken haksız duruma düşersin.

Adamların kendi dükkanı sizi paketler yollar.Neden derseniz adam Sonax bayisiyken size o hakaretleri ediyorsa oradan sizi paketleyipye yollar.

Birde para vermediniz ya MTV yoluyla indirimli oluyor.Adamların işine gelmiyor ekstra size çıkışıyorlar.

Bu tarz olaylarda başında bekleyip yaptırmak lazım.

Böyle ifşa etmek en iyisi 1 kişi vazgeçse kar.

Bu tarz durumlarda başında duramıyorsanız aracın fotoğraflarını çekin işlem yaptırmadan sonra işlemden sonra bir daha çekip karşılaştırın.

Hatta adamların gözü önünde yaparsanız kaçmak gibi bir şansları olmaz.

Alıntıları Göster
    istanbul avrupa yakasında bildiğiniz bir usta yahut böyle bir yer varsa tavsiyede bulunun yaz sonu bende yaptırıcam iki aracada.

• Hocam bizim araç varken dışarı da yaptırmadık.Bizim enişte kendisi eski Ford çalışanı boya ustasıydı o yapmıştı bir kaç kere.

Biz Anadolu yakasındayız zaten-+

Bence serviste tanıdık usta varsa dışarıda size yapabilir.Hem servistekinden daha uygun ve temiz olur

Onun dışında dediğim gibi kurumsal firmaların kendi çalışma alanlarını bulun.
  • hcoban80 H kullanıcısına yanıt
    abi 3 saatte hem polisaj hem cila yapacak adam, şirket, robot gösterin ellerin öpeyim. Sizin araca yaptıkları polisajla yarım saatte üstün körü geçip dandik bir cila ile finisaj yapmışlar. Asıl çizikler yıkandıktan sonra iyice çıkar benden demesi. Forumlarda adamlar bir arabaya (boya durumu kötü) showcar parlaklığı vermek için 2 gün uğraşıyorlar. İsterlerse 10 kişi çalışsın bir araç 3 saatte bitmez.
  • hocam ben hafta sonu bakırköy sonax ta yaptırdım aynı uygulamayı
    o kadar ilgilendiler ve uygulamayı o kadar başarılı yaptılar ki hayran kaldım
    demek ki bayiden bayiye çok değişiyor hizmet anlayışı
  • Iste o cok zor bi soru hocam maleasef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Iste o cok zor bi soru hocam maleasef..
    bende güneşli papaz köprüsünün ordaki sonax ı gözüme kestirmiştim hergün önünden geciyorum diye sanırım. ortalama ne kadara patladı mümkünse ögrenebilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-38F9BBB0B

bende güneşli papaz köprüsünün ordaki sonax ı gözüme kestirmiştim hergün önünden geciyorum diye sanırım. ortalama ne kadara patladı mümkünse ögrenebilirmiyim.
    doğru diyosunda işte istanbulda paranoyak oldum doğrusu. aracımda klima gürültülü calısmaya başladı. düzgün hakkıyla bir çalışan bir usta bulana kadar gösteremeyecem. boya kaporta gibi özen dikkat ve geri dönüşü olmayan işlemlerde kılı kırk yarmak gerekiyo :) konu sahibi arkadaş gibi autoking deki rezilliklere sahit olmuşluğum var . gözüm korkuyor yeminle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

ben nano uygulama yaptırdım mtv kampanyası ile 280 TL'ye halloldu her şey
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.