Bildirim
Bayraktar Kızılelma tasarımı yenilendi: Artık daha güçlü ve çevik
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Verin suud bakanına tüm çizimleri, kendileri yapsın mazallah türkoya para vermek zorunda kalmasınlar.
-
Evet ya bu konudaki en büyük temennimiz bütün verilerin Suudi'lere peşkeş çekilmesi... Lütfen yüzümüzü kara çıkarma Türkiye!
Senin neyine bunlar, ver Suudi'lere ve al 3 - 5 para bi' şey artık. Boş ver onlar geliştirsin, Araplar kardeş ülke nede olsa (!).
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uçak yapımı bir süreç sonuçta uçak uçtukça pilotların da geri bildirim vermesiyle sürekli gelişme sağlanacaktır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Verseler yapamazlar ki, hemen vassalı oldukları ABD’ye yetiştirir bize bundan üretirsiniz der, ABD’de iyisini kendisine kötüsünü bunlara üretir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haber başka yorumlar bambaşka, Youtube'da da aynı durum var başlık var haber aynısı fakat üzerine yapılan yorum videoları efsane.
Nihayet habere gelirsek bu tip değişim gelişim revizyon vb her neyse uçağın uçmasıyla beraber işletilen bir süreç, uçak yıllar içinde revize edilerek tıpkı F16 modeli gibi geliştirilebilir bir yapı, en kısa sürede uçak gemisinden uçtuğunu görmek dileğimiz.
-
bunlar kartondan italyada yapılıyor fabrika yok çiviisi çin malıdır kesin.
-
Dünyada bu işler böyle dönüyor, biz f16'ları Türkiye'de nasıl ürettik sanıyorsun, yüklü miktarda satın alırsan üretim ortağı da olursun, lisans altında parça üretimi yaparsın veya kritik parçalar haricinde kalan kısımlarını üretirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
söylediğinde haklısın fakat ben , bizim işbilmezlere hiç güvenmiyorum, suudları ise bizimkileri iyi bildiği tanıdığı için hiç sevemiyorum.
-
Aesa radarı Kaan la buna taksinlar artık, şu burun antenini görünce gelişmiş uçak algısı gidiyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Haber başka yorumlar bambaşka, Youtube'da da aynı durum var başlık var haber aynısı fakat üzerine yapılan yorum videoları efsane.
Nihayet habere gelirsek bu tip değişim gelişim revizyon vb her neyse uçağın uçmasıyla beraber işletilen bir süreç, uçak yıllar içinde revize edilerek tıpkı F16 modeli gibi geliştirilebilir bir yapı, en kısa sürede uçak gemisinden uçtuğunu görmek dileğimiz. |
Verin suud bakanına tüm çizimleri, kendileri yapsın mazallah türkoya para vermek zorunda kalmasınlar.
|
Uçak yapımı bir süreç sonuçta uçak uçtukça pilotların da geri bildirim vermesiyle sürekli gelişme sağlanacaktır
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X