|
Yeni Skoda Kylaq tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri
-
-
Tüm isimleri niye K ile başlatıyorsunuz ki inadına, tam bir kargaşa...
-
Tam tersine bu durum planlama , strateji ve düzenin göstergesidir. Her modelin ismine varıncaya kadar üzerine düşünüldüğünü gösterir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
karışıklık yaratıyor,
karoq
kamiq
kodiaq
Kylaq
hangisi hangi sınıf isminden belli olmuyor, model isimleri karıştırılabiliyor.
ortada bir strateji var fakat iyi bir trateji değil.
-
Bu skoda tasarım ekibi model isimlerinde Q takıntısı devam ediyor, özgün ve yenilikçi tasarım kısmını pas geçip modellerin ismini Q ile bitirerek çözecekler.
KamiQ
KaroQ
KodiaQ
EnyaQ
ElroQ
yeni üye KylaQ :))))
-
Skoda T-Cross
-
Türkçe'ye de çok güzel uyuyor. Bir kere yasaklanmıştım ama yine de serbest çağrışımlarımı paylaşacağım.
Kamiş
*Yasaklı*aroq
Manyaq
Aylaq
Bir de kuzenleri Tarraco var o da çok iyi. Tarak saç tararken kullanıyoruz yani yanlış anlamayın...
-
Bir de Kylaq'ın abisi var: Kushaq
https://www.donanimhaber.com/skoda-nin-yeni-crossover-modeli-kushaq-tanitildi--131300
-
Çaylaq
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Skoda enyaq ile gecirdigim 4 aydan sonra bir daha bu markanin yakinindan gecmeme karari aldim…..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunlarda reno gibi sürekli yeni isim çıkartıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sırada modeller
Kaypaq
Kaymaq
-
Volkswagen de "T" takıntısı Skoda da "Q" takıntısı var. Bu takıntıları hiç bitmiyor. VW'de Tharu/Taos, Tiguan, Touareg, T-Roc, T-Cross birde Atlas ailesi var oda Çin'deki atıyla Teramont olarak satılıyor aynısı Skoda içinde geçerli
-
Hindistan’da üretilen, Hindistan’da satılacak, bizi hiç alakadar etmeyen bir araç…
-
wauw!
-
Aptal ve iğrenç SUV sektörü.
Buna binince kendini farklı, özel veya zengin hisseden herkesin zekası Golden'lar ile eşittir.
Viraj kabiliyetleri yok, gereksiz yüksek, gereksiz trafikte görüşü engelliyor, gereksiz ekstra ağırlık vs... vs...
Bu sektöre inatla yönelten otomotiv sektörü de zekasız.
-
Türkiye Hindistan gibi dandik 5 para etmez pazarlara göre. VW'den birde buna kardeş model gelecek ikiside TR de satışa sunulur. Vergiler derken haliyle fiyatı uçar zaten. Türkiye'de ucuz diye birşey kalmadı
-
yahu bize ne hindistan'da satılacak skoda'dan. hayır yani süper spor bir araba falan olsa zevk için okursun da bildiğin düz bir araç. bana ne?
-
Yaklaşık 4 metre uzunluğa sahip olan modelin 2.5 metrelik aks aralığı ise dikkat çekici. Küçük SUV aynı zamanda 1.78 metrelik genişliğe, 1.6 metrelik yüksekliğe sahip. Kylaq, Volkswagen Grubu'nun ucuz modellerde kullandığı MQB-A0-IN platformu üzerinden yükseliyor.
Hindistan ve civar ülkelere satış yapılacağı için klima ve normal hız sabitleyici vs. bile opsiyonel olacakmış ..!
Şu garibanlığın gözünü seveyim ..!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 21 Kasım 2024; 0:16:36 > -
446 Lt bagaj hacmini nasıl sığdırdılar ona şaşırdım ben. Mqb A0 altyapısındaki Fabia 380 lt, Kamiq 400 lt, scala ise 467 lt (sonuncusundan tam emin değilim, bakmadım).
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Skoda T-Cross |
karışıklık yaratıyor,
karoq kamiq kodiaq Kylaq hangisi hangi sınıf isminden belli olmuyor, model isimleri karıştırılabiliyor. ortada bir strateji var fakat iyi bir trateji değil. |
Türkçe'ye de çok güzel uyuyor. Bir kere yasaklanmıştım ama yine de serbest çağrışımlarımı paylaşacağım.
Kamiş *Yasaklı*aroq Manyaq Aylaq Bir de kuzenleri Tarraco var o da çok iyi. Tarak saç tararken kullanıyoruz yani yanlış anlamayın... |
Benzer içerikler
- chatgpt 4o ücretsiz
- instagram ana sayfa
- jpg formatı nedir
- mırıldanarak şarkı bulma
- instagram arama geçmişi silme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X