|
Yeni Renault Symbioz tanıtıldı! İşte tasarımı ve özellikleri
-
-
Artık SUV görmekten kusucam ! İçimiz dışımız SUV oldu be!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
renaultun tasarımları psa'dan çok daha güzel. kim çiziyorsa bunları o adamla çalışmaya devam etsinler.
-
Bu kadar çok isim değiştirip ve koyup suv kategorisini çöpe çeviren başka bir firma yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok güzel duruyor.
-
ekran + orta konsol ağır leş
-
renault fanları hadi yine iyisiniz, eskiden alırken "yarıda bırakırlar da elimde kalır mı acaba?" diye düşünüyordunuz, şimdi elde kalacakları önceden tanıtıyorlar, bilerek alıyorsunuz
-
Renault SUV alınmaz maalesef hiçbiri tam olarak tutmadı...
En son pejo'nun tasarimcisi renoya geçti . Renaultun yeni tasarim dili ona ait. Zaten pejo'nun tasarımcısı gidince yeni 3008 de görebileceginiz gibi tasarım geriye doğru gitti
2008 den çok daha iyi olmuş , mevcut captur 2008 den kısa kalmıştı ,bu araç çok iyi olmuş tip olarak da çok yakışıklı
zaten renault her zaman motor şanzıman alt takım konusunda peugeottan iyiydi ,2008 in satışlarını geçer
içide uzamasıyla baya iyi arka diz mesafesine sahip olmuş
ileride 1.2 140hp mhev / 1.2 140hp LPG ile de gelecekmiş ,HEV ,full hibrit olanıda olanı da ileride 170hp e çıkarılacakmış
lansman rengi uranüs mavisiymiş sanırım ,capturdan 2500 euro daha pahalıymış
Auto PlusyoutubeMalgré la pléthore de SUV présents au catalogue Renault, il restait une place à prendre entre le Captur fraîchement restylé et l'Austral. C'est désormais chose faite avec le nouveau Renault Symbioz ! On vous emmène faire le tour du propriétaire. #renault #renaultsymbioz #voiture #autoplus #auto #suv Retrouvez-nous aussi sur nos autres réseaux : Facebook : https://www.facebook.com/autoplus.fr X : https://twitter.com/AutoPlusMag Instagram : https://www.instagram.com/autoplusmag/ Et pour voir toutes les dernières nouveautés, c’est par ici : https://www.youtube.com/playlist?list=PLK2fpxwJYM8kGusruwsrHLauKjrVZa_rthttps://www.youtube.com/watch?si=9yv42xOxeZZbR2-V&v=EZsVo3CogGw&feature=youtu.be
-
Symbol olacakken yarıda bırakmışlar ismini, 5 sene sonra kim öle kim kala nasıl olsa. Ön tarafın Peugeot benzeri olmasına tasarımcı nedeniyle alıştık ama önceki modellerin aksine bu kez arka stoplar Opel modelleri değil Kia Sportage'a benziyor.
-
SUV’lerde batırdı Renault. Modeller hep silindi gitti. Captur, Kadjar, Koleos vs. Bir tek Austral’i beğendim. Onu da devam ettirmez bunlar bu kafayla.
Renault Symbian okudum Bi an hey gidi symbian hey..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ah be ne günlerdi. Hatırlıyorum N85 kullanıyordun. Bende de N82 vardı. Yıllanmışız be.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerden hatırladın hocam çok zaman oldu,Symbian unutulmaz..
O zamanlar N82 ile N85 arasında kalmıştım. N85 konusundan biliyordum seni. Foto paylaşım bölümünde de baya paylaşım yapıyorduk. Aslında N85 alacaktım tasarım ve yazılım olarak daha günceldi. GeceBekcisi vardı hatırlarsan. Onun tavsiyesi üzerine kararım N82’den yana olmuştu. Android de aldım, iPhone da aldım. N82’yi mağazadan ilk alıp eve geldiğimde o kutuyu açarken yaşadığım heyecanı hiçbir telefonda bir daha hissetmedim. Nokia çok başkaydı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
arabanın bütünlüğünü ekranla mahvetmişler
-
PSA tasarım ekibinden eleman transfer ettiler, yoksa aynı Capture, Clio, Koleos, Kadjar tasarımı devam ederdi. Biraz Sportage esintileriyle, saçma Fransız tasarımlarından kurtulmaya çalışmışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 2 Mayıs 2024; 21:52:2 >
Renault un SUV çöplüğüne hoşgeldiniz. Kaçıncı model bu Rafael, Austral, Koleos, Kadjar, Scenic, Captur say say bitmiyor.
-
Tasarımı güzel olmuş, sanki bir tık elektrikli araçlara benzetilmeye mi çalışıldı ne :)
Güzel olmasına güzelde ön tarafı biraz daha asaletli yapılabilir miş.
Bu kadar çok isim değiştirip ve koyup suv kategorisini çöpe çeviren başka bir firma yok
|
Renault un SUV çöplüğüne hoşgeldiniz. Kaçıncı model bu Rafael, Austral, Koleos, Kadjar, Scenic, Captur say say bitmiyor. |
SUV’lerde batırdı Renault. Modeller hep silindi gitti. Captur, Kadjar, Koleos vs. Bir tek Austral’i beğendim. Onu da devam ettirmez bunlar bu kafayla.
|
Artık SUV görmekten kusucam ! İçimiz dışımız SUV oldu be!
|
renault fanları hadi yine iyisiniz, eskiden alırken "yarıda bırakırlar da elimde kalır mı acaba?" diye düşünüyordunuz, şimdi elde kalacakları önceden tanıtıyorlar, bilerek alıyorsunuz |
Benzer içerikler
- instagram müzik ekleme
- hatasız çeviri
- çizim programları
- netflix oyunları ücretli mi
- instagram takip isteği attıklarım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X