Şimdi Ara

Halinize Şükredin Ve Çalışın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce hastanede uzun yalvarislarin ardından kaldığım nöbette eli yüzü şişmiş dudağının yarısı yenmiş dişlerinde kan lekeleri olan, tırnak etrafında zerre deri kalmamış daha 8-9 yaşlarında bir çocuk demeye bin şahit ister ama çocukla karşılaştım Allah kimsenin başına vermesin o hengamede soramadim ama Lesch-Nyhan sendromu varmış kendisinde (Merak edenler için basitçe pürin metabolizmasindaki enzim eksikliğinden kaynaklaniyor dokuda biriken urik asit karşı koyulamaz bir kasinma hissi oluşturuyor sinir harabiyeti ile birlikte kemirme kaşınma oluşup doku mekanik baskıdan ötürü zedeleniyor hatta bir süre sonra kayboluyor)

Diyeceğim o ki küçücük bir YGS sonucundan ötürü hayatım bitti deyip isyan etmeyin Allah daha büyükleri, imkansizlari ile sinamasin sağlığınız yerindeyse gerisini boşverin ve Şükredin son gazla yola devam edin inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız, bol azimli LYS serüveniniz daha adamakilli baslamadiysa yarın itibariyle başlasın artık.Azminiz ve sağlığınız bol olsun...
     Halinize Şükredin Ve Çalışın Halinize Şükredin Ve Çalışın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence absürt bir örnek olmuş ama yinede haklı sayılırsın teşekkürler
  • oMeR24 kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın garip bir örnek oldu ama bu sabah karşılaştığım bu tablo beni çok etkiledi paylaşmak istedim.

• Çok doğru bu sadece örnek ve hayat ygs lys kpss sbs değil hayat, sevgi sağlık mutluluk huzurdur kendimizi boşu boşuna parçalıyor ve harap ediyoruz şükredip elimizden geleni yapmalıyız ama hayattan kopmadan isyan etmeden

• "Başkalarının zavallılığına bakıp kendi haline şükredenlerden tiksiniyorum."

-Dostoyevski

(Bu derin cümleyi, cümledeki manayı anlayamayan insanlardan ciddi anlamda iğreniyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantastik tinerci -- 22 Mart 2015; 20:42:54 >
  • hayat yaşamaya değer aylarca çalıştım ama olmadı, 1 hafta ders çalışmaya mola verdim sanki hayat boşmuş gibi geliyor insanın bir amacı olması kadar güzel bir şey yok
  • "Dostoyevski'den tiksiniyorum."

-Paranoidw

• ALLAH kimsenin taşıyamayacağından fazla yük vermez insanın elinde olmayan günahları görmezden gelir bendede çok kötü takıntı hastalığı vardı yeni yeni geçiyor çok kötü bi durum ibadet edin bu kadar basit kalbiniz temizlenir
  • Konuyla alakasız olacak ama tıp mı okuyorsunuz ?
  • fantastik tinerci kullanıcısına yanıt
    Bende bu vb durumlara zavallılik gözüyle bakanlardan tiksiniyorum demek ki duygular karşılıklı.

• Syronwar kullanıcısına yanıt
    Evet tıp okuyorum.

her defasında türünün son örneği olduğunu kanıtlamak zorundamısın seni............................................anladın sen onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPalpitations

Evet tıp okuyorum.

Kaç binle girdin

• 1 K

Başkalarının düştüğü durumu zavallılık olarak gören Dostoyevski
    sana bi şeyler girdiği belli yavşak pis cünüp
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik tinerci

"Başkalarının zavallılığına bakıp kendi haline şükredenlerden tiksiniyorum."

-Dostoyevski

(Bu derin cümleyi, cümledeki manayı anlayamayan insanlardan ciddi anlamda iğreniyorum.)

ne güzel söylemiş.. bunu g.tünden anlayan dh'ci ergenler ne anlar dostoyevski'den..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.