Şimdi Ara

Halısaha da defans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayda yılda bir halısaha yaparız, ondada defans oluyorum zaten yetenek olarak vasat olduğum için. Sizden sorum nasıl daha iyi savunma yapabilirim? 1e1 de adama gözaçtırmamak istiyorum ama yavaş kalıyorum. Kilom normal ama yavaşım benden kilolu adamlar geçiyor bazen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ALLAHINI SEVEN DEFANSA GELSİN DİYE BAĞIR
  • kardeş bunlarıda burda soracaksan hiç maça gitme
  • quote:

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

kardeş bunlarıda burda soracaksan hiç maça gitme

Sana ne? Giderim de sorarım da. Klavyeye de mi vergi koydunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defans tecrübe işidir hocam. Ayda yılda bir gittiğinizdendir. Sık sık maç ayarlansa özgüveniniz olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: verified

quote:

tamam gitte bi haşat etsinler seni sahada
  • alan savunması yap çok bilmiyorsan.

adamın çok dibine girme çalım yersin, çok da uzak durup rahat şut çekmesine izin verme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Halı saha da krampon olayı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terrible Certainty

alan savunması yap çok bilmiyorsan.

adamın çok dibine girme çalım yersin, çok da uzak durup rahat şut çekmesine izin verme.

Alan savunması yapmaya çalışıyorum hocam dediğiniz gibi dibe girince direk geçiyorlar

• quote:

quote:

dua edelim reis
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=111870659&p=2#112006727

2. Sayfayı atmışım pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 15Days -- 2 Şubat 2016; 0:32:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15Days

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=111870659&p=2#112006727

2. Sayfayı atmışım pardon

teşekkürler dostum güzel yazmıssın
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhsenTvMuhabiri

quote:

quote:

dua edelim reis

Reis bırak bu işleri.

• Haftada 2 halisaha yaparim genelde stoper oluyorum veya orta saha. Defans isini seviyorum ornek aldigim oyuncular arasinda Benatia ve Alaba var. Ayakkabim bile magista. Sevmen gerek sevmiyorsan olmaz ben forvet takiliyordum sonra kaleye gectim en sonunda defans da kendimi buldum. Ha bitirisim iyi mi iyi sutlarim iyi mi iyi ama forvette 85 sem defansta 90 im + seviyorum. Youtube da videolari izle kondisyonu baya arttirman gerek

• Adamdan direk top almaya çalışma, çok kolay çalım yiyorsunuz o zaman :)

Adamı karşına al ve ne çok yakınına girsin ne de uzanamayacağın kadar uzakta olsun. Pas atarken, driblingte topu sürme esnasında, çalım denemesinde veya şut denemesindeyken topu çalmaya çalış. Adam üstüne doğru geliyorsa yavaş yavaş mesafeyi daralt. Daraldığı için pas vermek ya da çalım denemek zorunda kalacaktır. O zamanda hızına, refleksine ve cesaretine bağlı olarak topu geçirmeyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keepo

Haftada 2 halisaha yaparim genelde stoper oluyorum veya orta saha. Defans isini seviyorum ornek aldigim oyuncular arasinda Benatia ve Alaba var. Ayakkabim bile magista. Sevmen gerek sevmiyorsan olmaz ben forvet takiliyordum sonra kaleye gectim en sonunda defans da kendimi buldum. Ha bitirisim iyi mi iyi sutlarim iyi mi iyi ama forvette 85 sem defansta 90 im + seviyorum. Youtube da videolari izle kondisyonu baya arttirman gerek

Kondisyonum berbat sıkıntı o. Yazın haftada bir yapardık güzelce oynardım kesilmezdim. Uzun süre oynamayınca 5 dk oynasam kesiliyorum

• Adamı karşına alıp savunmaya çalışma, çapraz dur. Yani yüz yüze kalma anlatabildim mi, biraz çapraz dur ki çalım atmaya çalıştığında çabuk dönüp koşabilesin.
    Gerçi biraz uçuk bir örnek olacak Vidic ama ilk pozisyona dikkat et yan duruyor. Biraz da sezgi işi savunma yapmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 2 Şubat 2016; 1:27:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Adamı karşına alıp savunmaya çalışma, çapraz dur. Yani yüz yüze kalma anlatabildim mi, biraz çapraz dur ki çalım atmaya çalıştığında çabuk dönüp koşabilesin.
    Gerçi biraz uçuk bir örnek olacak Vidic ama ilk pozisyona dikkat et yan duruyor. Biraz da sezgi işi savunma yapmak.

Teşekkürler

• verified kullanıcısına yanıt
    rakip top sürerken hemen üstüne hamle yapmaya çalışma onunla gidebildiğin kadar geri geri git
    birde rakip karşındayken bacaklarını hafif kır iyi müdahele yapabilmek için ilk hamleyi hucumcudan bkle
  • Valla ben de her maç stoper oluyorum ama her zaman formumda olduğum için nerdeyse her atağa katılıp her zaman da defansa depar atıyorum maç boyunca. Yapman gereken adamı arkadan benim gibi deparla kovalıyorsan top ile adamın arasına girmeye çalış. Eğer karşı karşıya kalıyorsan basketboldaki gibi ayaklar sürekli hareketli olacak şekilde adamın hamle yapmasını bekleyip müdahale et. Hava topları ise zıplama zamanına bağlı biraz da konumlanmana.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.