Şimdi Ara

halk bankası servis görevlisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Halk bankası yapmış olduğu servis görevlisi sınav sonuçlarını açıkladı,öncelikle sınava giren kazanan kazanmayan herkes için hakkında hayırlısı olsun.
    Bende mülakata hak kazananlardanım bir sorum olacak bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Sorum şu: Görev tanımında her yerde aynı şey yazıyor " Servis görevlisi banka ürünlerinin operasyonu, tanıtım ve satış işlemlerini yürütür.Yani şubenin açık durumuna göre gişede veya pazarlamada çalışır." Daha önce bireysel emeklilikte Türkiye'nin önde gelen şirketinin birinde bireysel emeklilik aracılığı yaptım ve bu işi yaptığım dönem içinde "pazarlama" adı altında yapılan şeylerden midem bulandı diyebilirim.Bırakın bu işi yapmayı bireysel emeklilik düşünüyor olamama rağmen böyle adamların yaptığı iş yararlı olamaz diyip şuan bireysel emeklilik satın almaya bile kötü gözle bakar oldum.İstifa edip 3 bin tl tazminat ödedim.Şimdi burada tanıtım satış işi yazısını görünce afalladım mülakatı geçersem pazarlamacılık mı yaptıracaklar? Tam olarak yapılan iş nedir bilen tecrübesi olan birisi açıklayabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~VeNoM~ -- 9 Eylül 2014; 5:13:09 >

• ~VeNoM~ kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla önce 6 ay banko görevlisi olacaksınız.Sonra sizi bir bölüme gönderecekler.

Bu arada hayırlı olsun, ben sınavı geçemeyenlerdenim
  • Gideceğimiz bölümü biz seçebilirsek güzel ama diğer türlü pazarlama bölümüne yollayacaklarsa zorla ozaman yine tazminat ödeyip istifa edeceğim demektir

@Tmp341 inşallah senin için de en kısa zamanda bir kapı açılır.Bende kazandım ama sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum çünkü anlattığım gibi daha önceki işimde hem psikoloji alt üst oldu hem tazminat verip çıktım.Bazen bazı işlere girmemek işe girip yaşayıp çıkmaktan daha iyi olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~VeNoM~ -- 9 Eylül 2014; 19:03:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~VeNoM~

Gideceğimiz bölümü biz seçebilirsek güzel ama diğer türlü pazarlama bölümüne yollayacaklarsa zorla ozaman yine tazminat ödeyip istifa edeceğim demektir

@Tmp341 inşallah senin için de en kısa zamanda bir kapı açılır.Bende kazandım ama sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum çünkü anlattığım gibi daha önceki işimde hem psikoloji alt üst oldu hem tazminat verip çıktım.Bazen bazı işlere girmemek işe girip yaşayıp çıkmaktan daha iyi olabiliyor.

Kpss'den kaç almıştınız?
  • kpss 83 puandı ama fizikçiyim bir işime yaramıyor 88 den aşağısı
  • Bende girdim sınava 53 puanda kaldım , hiç çalışmamıştım.Seni tebrik ederim umarım senin için hayırlısı olur.
  • Teşekkür ederim arkadaşım sağol inşallah doğru düzgün bir iştir bankacılık sigortacılık çok sıkıntılı işler.Mülakatlar kasım aralık gibi olacak diyorlar benimde kasımda tecilim bitiyor büyük ihtimalle olmayacak ama zaten korktuğum gibiyse olmasın daha iyi .Bakalım kısmetse olur ama dediğim gibiyse tam tecilimin bitinimine mülakatın denk gelmesi bile bir işaret olabilir olmazsa da üzülmeyeceğim o yüzden,aynı şeyleri yaşamak istemem bir daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Merhaba arkadaşlar

Halk bankası yapmış olduğu servis görevlisi sınav sonuçlarını açıkladı,öncelikle sınava giren kazanan kazanmayan herkes için hakkında hayırlısı olsun.
    Bende mülakata hak kazananlardanım bir sorum olacak bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Sorum şu: Görev tanımında her yerde aynı şey yazıyor " Servis görevlisi banka ürünlerinin operasyonu, tanıtım ve satış işlemlerini yürütür.Yani şubenin açık durumuna göre gişede veya pazarlamada çalışır." Daha önce bireysel emeklilikte Türkiye'nin önde gelen şirketinin birinde bireysel emeklilik aracılığı yaptım ve bu işi yaptığım dönem içinde "pazarlama" adı altında yapılan şeylerden midem bulandı diyebilirim.Bırakın bu işi yapmayı bireysel emeklilik düşünüyor olamama rağmen böyle adamların yaptığı iş yararlı olamaz diyip şuan bireysel emeklilik satın almaya bile kötü gözle bakar oldum.İstifa edip 3 bin tl tazminat ödedim.Şimdi burada tanıtım satış işi yazısını görünce afalladım mülakatı geçersem pazarlamacılık mı yaptıracaklar? Tam olarak yapılan iş nedir bilen tecrübesi olan birisi açıklayabilir mi ?

Bir şey soracağım.Bu bankanın sınav yapacağını siz nereden öğrendiniz?Bankanın web sitesinde filan mı yazıyordu?Bir de bu iş için üniversite mezunu olmak şart galiba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pentagram

quote:

Merhaba arkadaşlar

Bir şey soracağım.Bu bankanın sınav yapacağını siz nereden öğrendiniz?Bankanın web sitesinde filan mı yazıyordu?Bir de bu iş için üniversite mezunu olmak şart galiba?

bankanın sitesinden duyuruluyor şartlarda orada belirtiliyor.Genelde 4 yıllık fakülte mezunu olma şartı var ama bazen banko görevlisi olarak lise mezunu alımı da oluyor.Tabi maaşları da ona göre biraz daha düşük oluyor.Zaten mezun olduktan sonra kpss ve banka sınavları dışında takip edeceğin pek birşey olmuyor.Ya kpss ile atanacaksın ya kpss puanı ile mülakatla alım yapan polislik vs.. gibi yerlere gideceksin yada böyle bankaları kollayacaksın başka seçenek pek yok gibi eğer sağlam bir bölümden mezun olmadıysan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.