Ziraat Bankası Süper Şube ile ilgili olarak forumda yaptığım aramalarda bir ana konu olmadığını gördüm. Bu sebeple bu konuyu açıyorum. Ziraat Bankası Süper Şube nedir? https://www.ziraatbank.com.tr/tr/super-sube/ziraat-super-sube-hizmeti-basladi https://www.ziraatbank.com.tr/tr/super-sube/ziraat-super-sube-nedir
Ek: Ayrıca forumda şöyle bir konusu daha var ama farklı bir bölümde. https://forum.donanimhaber.com/ziraat-bankasi-super-sube--155200925 |
Ziraat Bankası Süper Şube - Ana Konu
-
-
Önemli not: Süper şube müşterisi olursanız, mevcut ibanınız değişir.
-
Enpara benzeri bir olay. Kart aidatı yok, para transferi (bazı durumlarda ücretsiz) vs.
Ama bazı işlemleriniz icin şubeye çağırıyor. Örneğin kmh limit arttırımı, kredi kartı limit arttırımı veya başvurusu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evenko -- 17 Ağustos 2023; 1:34:12 > -
Ziraat
- Şubeye davet etmeyi severim.
-
yapılan işlemi bile hedef tablosuna işleyemeyen bir bankadan süper işler beklemek...
-
İşten kovulduktan sonra ilk işim ziraat şubeye geçmek oldu. İban değişti ziraat hesaplara para transferi yaparken işlem ücreti kesmiyor. EFT yaparken 21 kuruş kesiyor. Papara ziraat hesabına gönderiyor ordan da diğer banka hesabıma atıyorum. Ziraat şubeye geçmeden önce bankamatik kartım yoktu kart başvurusu yaptım.
Kredi kartı alamıyorum. Kmh almıyorum. Ziraat benden fazla para kazanmasın hesapta para bile tutmuyorum. Nkolay ve enpara önceliğimdir.
-
10 bin tl 6 ay taksitli nakit avans için kmh ve kredi kartı mevcut.
kredi veya 2 otomatik ödeme mi gerekiyor şartları sağlamak için.
-
Süper şubeye geçtim. Önceki iki Vadesiz Hesabım, ibanim falan duruyor. Ibanin Değişmesi, o Vadesiz hesapların(şubelerin) görünmeyip super Şube yazması gerekmiyor muydu? Iban değiştiyse de süper Şube ibani nerede yazıyor? -
ziraat hesabı bendede varmış haberim yok pandemide kredi çekmiştim galiba o zaman hesap açmışlar
e devlette görünüyor ama ne iban biliyorum nede atm kartı var
icralık olmuştum neden kapatmamışlar acaba hesabı enpara zaten kullanıyorum herşey ücretsiz
şubeye gidip ziraat hesabını aktifleştirsem mi yoksa kapattırsam mı bilemedim
-
Birden fazla TL vadesiz ibanı açılıyor mu -
ziraatın mobil uygulamasını geliştirmesi gerekiyor fon alıyorsun borsa da hisse alıyorsun doğru düzgün bilgi göstermiyor çok kullanışsız. Elimdeki hisseleri toplam varlıklarım içinde bile göstermiyor sanki maddi değerleri yokmuş gibi
-
Yok mu güncel olarak kullanan bilgi ve tecrübelerini aktarsa?
-
Ablama BES açmak için düşünüyordum. Ama herkes olumsuz konuşmuş.
-
sorun yok, 3-5 ay önce açtırdım. ayda 450tl en az yatırmak gerekli, kesinti vs yok
-
Teşekkürler, ana hesabı dönüştürmek yerine, ayrıca süper şube hesabı açılabiliyor mu? Öteki hesap hiç bozulmadan bu hesaptan açılabiliyor mu?
-
dönüşmeden olmuyor, iban da değişiyor
-
Bu kötüymüş ama BES için avantajlı görünüyor. Ablamla konuşayım olur derse geçiririz hesabını.
-
Geçiş yaptınız mı hocam? Memnun musunuz?
-
Merhaba, evet ablamın hesabını geçiş yaptık. Ablam çok aktif kullanmadığı için bir sorun çıkmadı şimdiye kadar. Sanırım eski kartlar ve İBAN no kullanılabiliyor. BES için yapmıştık bu geçişi. Bir tek mobil uygulama üzerinden istediğim bes fonlarını seçemedim. İlk ay olduğu için mi yoksa internet şubeden mi yapmak gerekiyor bilmiyorum.
-
Bes fonları bankadan değiştiremiyoruz. Kendi Türkiye Hayat Emeklilik sitesine girip oradan değiştirebiliyorsunuz.
Benzer içerikler
- adıma papara hesabı açılmış mı nasıl öğrenebilirim
- kolay limit nedir
- ziraat para gönderirken isim gizleme
- aynı banka içinde döviz transferi
- günlük faiz mı aylık faiz mı daha iyi
- enpara bank
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X