Şimdi Ara

Ziraat Bankası Süper Şube - Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
16
Favori
5.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sabah 9 da 12 de gelen mesajlarla geçiş süreci başarıyla gerçekleşti hocam;)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hawk28 H kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam. Ziraat Bankası Süper Şube - Ana Konu  Deneyimlerinizi zaman içerisinde buraya yazarsınız

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Tabi hocam;)

• Süper şube başvurusu yapmak istediğimde kriterleri karsilamiyorsunuz diyerek başvuru yapmama izin vermiyor.

Bunun sebebi nedir yaşayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar SüperBES için geçiyorsanız ileride şubeye geri dönerseniz yönetim gider ücreti vb kesme hakları olabilir. İyi düşünmek gerekli. Ayrıca dolar çekimi yapacağınız zaman şubeler komisyon kesme hakkına sahip olabilir. Müşteri temsilcisi bu şekilde bilgi vardı isterseniz siz de sorun.

Ayrıca memur olup da SÜPERŞUBE geçen var mıdır? Maaş müşterisi olup da maaş yatmasında problem yaşayan oldu mu? IBAN değişikliğini illa mutemetliğine bildirmeye gerek var mı?

• Merhaba bu super şube hedeflerinde BES başlattığım halde hedeflerde gözükmüyor. Bu hedefi nasıl tamamlıyoruz?

Ziraat Bankası Süper Şube - Ana Konu

• Bu Süper Bes te

• Çıkış Aidatı, aylık asgari brüt ücretin %15'i,

diyor. Ama 5 yıl sonrası ve Emeklilikte alınmaz vs demiyor. Bir bilgi yok.

• ekinoks43 E kullanıcısına yanıt

orada detay yok .detaylar sözleşmede yazıyor.

Ziraat Bankası Süper Şube - Ana Konu
  • kacanga kullanıcısına yanıt

Son aşamaya kadar ilerlemiştim. Sözleşmeye erişemeyince görememiştim. Teşekkürler.

Bende de aynı hata var,subeden cozuyorlar mi hocam?Bes icin gecmek istiyorum ama bir yandan da ciftci hesaplarim ziraatte ,desteklemeler falan yatıyor, yarın bir sıkıntı cikar mi diye de merak icindeyim,subeye gidemedim henuz

• samil422 S kullanıcısına yanıt
    Benim imza eksiğim varmış hocam onu halledince basvuru yapabildim ayrıca ibanlariniz değişiyor ama eski ibaniniza para transferi yapinca da hesaba para geçiyor sizin durum da aynidir diye düşünüyorum en kotu odemeyi aldiginiz ilgili kuruma IBAN güncelletebilirsiniz.

Teşekkür ederim

• Ziraat süper bes başvurumun durumu 3 gündür “teklif/imza” olarak gözüküyor. Ödeme olarak kk seçtim. Ne kadar zaman sonra aktifleşir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cahilliğimi bilgisizliği mazur görün, en son 10 sene oldu arabam olalı.

Eskiden OGS ve sonrada kartlı geçiş vardı. Yeni araç alımı da OGS bakayım dedim sanırım kalkmış.

HGS var tek alternatifi yok heralde.

HGS nereden nasıl alınır. Eskiden bazı yerler 4 geç 3 öde, yüzde indirim , bizden al kart bedeli verme kampanyaları vardı diye duymuştum.

Kimi PTT dyor, kimi benzin istasyonu diyor, kimi bankadan al diyor, bilgi kirliği var.

Sizlerden tecrübesi deneyimi olanlar beni bilgilendirşrse çok iyi olur

Nereden almak daha avantajlı
    Nereden alırsam ve ödemesi avantajlı olur. Bankadan alırsam PTT den ödenmez miş vs

Bankalardan veya benzikliklerden almanın avantaj veya dezavantajı varmı

Yani Denizbank tan başvursam online, Denizbank kredi kartım yok , ödemesini vadesizden mi çekiyor. Başka ödeme olmuyor mu ?

Ziraat mobilde trafik ceza ödeme gördüm ama HGS satınalma göremedim.

Birkaç bankada hesap vs var HGS bedeli ödemeden alma imkanı olan yer varmı, yada en uygun nereden alınır.

Nereden alırsan alayım HGS için bazı bankaların kampanyası kimde fazla olur, 4geç 3öde, yuzde 10 indirim vs varmı yoksa ben yanlışmı anımsıyorum.

Çok soru sordum, umarım bilgilendirip bilinçlendirirsiniz.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Ben sadece ptt nin şubeden sattığını biliyorum, o geçiş indirimlerini hiç görmedim muhtemelen onlar da kalkmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İLLEGAL-01 -- 21 Şubat 2025; 16:57:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Estağfurullah.

Ptt den alın hocam (ruhsat ile gidiyorsunuz) daha sonra telefonunuza HGS uygulamasını yükleyin oradan bakiye yükleme ve bakiye geçiş takipleri vs yaparsınız

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.