Teşekkürler hocam bilgi için. İban no değişiyor ama eski iban no da kullanılmaya devam ediliyor? Doğru mu anladım yazdığınızdan hocam? |
Ziraat Bankası Süper Şube - Ana Konu (2. sayfa)
-
-
Süper şube imiş baya bankkart lira veriyor bana EFT fast ücreti almıyor benden süper şube platin müşterisi olduğum için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Platin seviye olunca eft ve fasttan 21 kuruş masrafı da almıyor değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ziraat'in sitesinde mi yazıyordu hatırlamıyorum ama iban değişse bile eskisine para gönderdiğimizde bir sorun olmuyordu sanırım. Denemeden bir şey demeyeyim.
-
Doğrudur hocam, BES'i başlattıktan sonra THE uygulaması üzerinden baktığımda BES hesabı ve fon seçimleri görünmüyordu. Belki aradan bir süre geçmesi gerekiyordur. Web sitesini denemedim, ablam gelince oradan denerim.
-
Deneyenler bizleri bilgilendirir hocam inşallah güncel durum hakkında.
-
Süper şubeye katılamiyorum kriterleri nedir acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://www.ziraatbank.com.tr/tr/super-sube/ziraat-super-sube-nedir
Burada detayları yer alıyor nasıl katılırım kısmına bakın lütfen
-
Hocam başvuru yollari gostermis sitede ben de o yollardan biri olarak ziraat mobil uygulamasi üzerinden denedim hata verdi.
Hata ne hatası hocam? Varsa bir ekran görüntüsü eklerseniz veya hata mesajınızı paylasırsanız
-
-
Sorun bakalım çağrı merkezine ne diyecekler hocam buradan da paylasırsınız sonucu
-
Hocam mhyi aradım ama mh tam bilgili değildi zannımca beni şubeye yönlendirdi.Daha onceden mh ile gecis olmuyor muydu? Tw destek hesaplari bulunuyor mu acaba bankanın?
Buradan da kendilerine ulasabilirsiniz hocam
-
Twden yazdım geri dönüş olmazsa buradan da denerim hocam
Hocam sözleşme eksikliği varmis şubeyle görüştüm imzaladim.Mobilden başvuru yapabildim.Ne kadar süre içerisinde geçiş yapılıyor?
Hayırlı olsun. Bilgim yok hocam o husus ile ilgili.
-
Sağolun geçiş gerçeklesirse tekrar bilgilendiririm
Teşekkürler hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X