Şimdi Ara

Halkbank Parafcard Kampanyaları (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: noname3403 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.033
Cevap
472
Favori
1.317.333
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu kart piyasada müşterisine en çok kazandıran kart olacak. Kampanyaların arkası kesilmeyecek 100 TL indirim sadece başlangıç. Ayrıca burdaki teknoloji tutkunlarını da güzel kampanyalar bekliyor. Hiç düşünmeden kartı çıkarttırın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya kartın dizaynı resimlerde daha güzel duruyor gerçekte o kadar güzel değil benim hiç hoşuma gitmedi.
  • Ben cnbc-e röportajından ekran çıktısı ve video kaydı aldım. Aidat almaya başladıkları zaman "aha müdür böyle dediydi" diyerekten hakem heyetine başvuru dilekçemize ekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk2050

açıklama çok ilginç :
    Mart 2013’e kadar yeni kart için başvuran müşterilerden ücret alınmayacağını belirten Aslan, “Daha sonra da yıllık aidat ve ücret alınmayacak. Kredi kartı aidatları olarak 2013’te biz bunlardan para almayacağız. Ama hiç bir zaman almayacağız demek doğru olmaz. Nereye kadar götürebilirsek oraya kadar götüreceğiz.

pişkinler...

Ozman git 90 lira olan kart kullan hocam
  • nerden bildin kullandığımı ?

benim ki teb .kesinti 50 tl oldu. aradım bonus olarak yüklendi

tsk ederim. kolay gelsin
  • beklenen 21 deki reklam da paraf çıktı

murat boz ile
  • dostum adam resmen murat boz
  • şu an atv de izliyorm
  • Su anda at de reklam murat boz cikmis paraf cardin üzerine konser veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MeLiHBeY59

şu an atv de izliyorm

Ne atv si tüm kanallarda
  • Reklam çok kötü olmuş yav.
    Yazık verilen o kadar paraya.

• valla bu konuyu okumuştum,karadayının başlamasını bekliodum atv de baktım paraf reklamı :)
  • Reklam 10 bölümden oluşacak bu giriş

• Bence şu zamana kadar en iyi banka reklamı
  • Bankanın reklamdaki amacının kartı tanıtmak olduğunu düşünürsek seçilen oyuncunun popülerliği ve konunun vurgulanış şekli açısından gayet doğru seçim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranbaran83 -- 3 Aralık 2012; 21:24:25 >
  • halkbank mı 1000 lira artı para verse gene almam kartını, en az on bankayla işim olmuştur ama bu kadar kötü bi banka ve bankacılık anlayışı görmedim... internet şubesi bile sorunlu bankanın arkadaş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

bugün anne kızlık soyadı bilgisini girmeleri için gittim. 2 sayfa evrak doldurup imzaladım. arkadaş böyle bürokratik işlerden kurtulamamışlar daha, nasıl hiçbir yerde görülmemiş kampanyalar yapacaklar merak ediyorum açıkçası. eşimin bilgilerini bile girdirdiler forma, ne yapacaklarsa... murat boz'a 1 milyon vereceklerine şu anlamsız bürokratik işleri kaldırsınlar daha faydalı olur...
    sözde internetten başvuru yapılabiliyor, ben de aman şubeye gitmeye gerek kalmadan internetten başvuralım gelsin diyordum.. 2 defa şubeye gitmem gerekti. ilkincisinde nüfus c. fotokopisini fakslatmak için, ikincisi de bugün. aslında bu 2 gidişimden önce bir defa da kart başvurusu için gitmiştim ama maaş bordrosu getirmeniz gerekiyor dedi ve başvuramadım. bonus'a veya dğer kartlara başvur 2 hafta sonra kartın elindedir, sadece kuryenin getirdiği sözleşmeye imza atarsın...
    sen daha millete kartı verirken bir sürü zorluk çıkartıyorsun, bu prosedürden vazgeçilmeli ki , birşeyler yapılabilsin. 2 safya evrak doldurdum, bir sürü yere imza attım... o değil madem beni yeniden şubeye çağıracaktın, neden nüfus cüzdanı fotokopsini faks çekmemi istiyorsun? bir sürü saçmalık.. işin ucunda 100tl. olmasa uğraşılmaz yani. sonuç olarak başvurum sistemde onaylanmış olarak görünüyormuş ama kart daha basılmamış. işin diğer garip tarafı da, bu işlemleri sizin takip etmeniz gerektiği saçmalığı. ben arayıp sormasam, şubemize gelin eksik bilgileriniz var diye kimsenin haber verdiği yok,

Aynı şeyleri ben de yaşadım Eranyumm. Çok haklısın 2012 yılında modern bankacılık yapan bir kuruma hiç yakışmıyor böyle müşteriyi maymun gibi git gel yaptırmak. Ama işte ucunda 100 TL var ya gittik paşa paşa, verdik yine imzayı bilgileri, dedim kart fotokopisi de alın lazım olur. Vermesem biliyorum yine çağıracaklar, faks gelmedi şubeye uğrayın diye. Yalnız yine yaptılar kendilerine yakışanı, dedim gelmişken internet şifresi de alayım, hanımefendi aynen şöyle bir cevap verdi (bu arada tüm bu çağ dışı uygulamalara rağmen şube personeli hanım gayet sıcak ve ilgiliydi, tşk kendisine), "biz şimdi bu bilgileri sisteme gireceğiz, sistem güncelleme yapacak, ancak bu güncellemeden sonra internet şifresi verebilirim" Abi nasıl bir sistemdir bu ya? Sistem değil de sanki bira mayalama makinesi, atıyorsun arpaları onlar mayalanıyor, birkaç gün bekliyorsun falan, aradan zaman geçince bira oluyor ancak. Kaç tane bankacı arkadaşım var ya, gittin mi şubeye hesabı açar açmaz anında veriyorlar internet şifresini, bu nasıl bir sistemdir ki bilgileri girdikten sonra güncelleme yapması için beklemek gerekiyor, sindirim sistemi mi var bunun? Valla resmen dumur oldum ama işte kaşındık bir kere, koy ...rahvan gitsin hesabı saldık gidiyor, bakalım nerede kopacak. Hayır adamların aslında adamların geçen seneki internet şubesi reklamlarından anlamalıydım bakış açılarını. 7 yıldır bankaların internet şubelerini kullanırım, artık kullanmayan kalmamıştır internet bankacılığını adamlar diyorki internet şubemiz hizmete başladı! Yıl 2011! Ne müthiş bir atılım! Neyse, şimdi işin yoksa bütün bunları bir de eşimin kartı için yaşa. Hey Allah'ım ya, ula Paraf eğer bunları unutturacak kampanyaları arka arkaya patlatma, ben seni patlatacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 3 Aralık 2012; 21:32:41 >

• reklam çok rezil saçma illa bi karı koyacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

ayrıca kimlik faxı istemeleri bile bence çağdışı bir uygulama.bir de üstüne teyid istiyormuş.
    bürokratik zihniyetten hala kurtulamadıklarının kanıtı.

enpara ya başvurduğumda görevli adresime kadar geldi.
    kimliğimi verdim ipad i ile resmini çekti hemen ekranındaki forma monte etti.
    yerimden kıpırdamadan 2 imza ile herşeyi halletti.banka kartımı hemen teslim etti.üstüne 40 tane soruma cevap verdi.
    kalem ajanda vs hediye edip gitti.
    üstelik enparaya para yatırma taahhüdüm bile yoktu.

işte yenilikçi yaklaşım bu.

sen dur daha bizim başımıza neler geldi.

bankayı arıyorum tc kimliği veriyorum fax gönderdim kartım nerde diyorum anne kızlık soyadınız sistemde kayıt edilmemiş bankamıza uğrayıp güncellemeniz gerekiyor sonra bilgi verebiliyoruz diyorlar.

İyi de onu arayıp sordular ben de söyledim diye hatırlıyorum.her neyse e ne anlamı kaldı bizim internetten başvurmamız zahmet edip fax göndermemiz bir seferde bankadan başvuraydım daha iyiymiş yani.100 tane farklı iş yapıp sonra bir de bankaya git bilgi güncellet.

sinirlendim ama çağrı merkezindeki insanları üzmek istemedim onların bir suçu yok.Ellerinde olsa yardım ederler.Sistemin işleyişinde bir yanlışlık var

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.