Şimdi Ara

Halkbank Parafcard Kampanyaları (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fatu38 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.014
Cevap
471
Favori
1.316.300
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HalkbankParaf

quote:

Orijinalden alıntı: ambassador1103

arkadaşlar benim halkbankası kredi kartım vardı şimdi yenisi olarak parafı göndermişler
    bu 100 liralık indirim ilk defa alanlara mı yoksa önceden olanlar da yararlanabiliyor mu bundan ?

Merhaba

Kampanyadan sadece yeni kredi kartı müşterilerimiz yararlanabilmektedir.

Bilginize

siz yetkili bir abiye benziyorsunuz. okuyoruz biz
  • bugün anne kızlık soyadı bilgisini girmeleri için gittim. 2 sayfa evrak doldurup imzaladım. arkadaş böyle bürokratik işlerden kurtulamamışlar daha, nasıl hiçbir yerde görülmemiş kampanyalar yapacaklar merak ediyorum açıkçası. eşimin bilgilerini bile girdirdiler forma, ne yapacaklarsa... murat boz'a 1 milyon vereceklerine şu anlamsız bürokratik işleri kaldırsınlar daha faydalı olur...
    sözde internetten başvuru yapılabiliyor, ben de aman şubeye gitmeye gerek kalmadan internetten başvuralım gelsin diyordum.. 2 defa şubeye gitmem gerekti. ilkincisinde nüfus c. fotokopisini fakslatmak için, ikincisi de bugün. aslında bu 2 gidişimden önce bir defa da kart başvurusu için gitmiştim ama maaş bordrosu getirmeniz gerekiyor dedi ve başvuramadım. bonus'a veya dğer kartlara başvur 2 hafta sonra kartın elindedir, sadece kuryenin getirdiği sözleşmeye imza atarsın...
    sen daha millete kartı verirken bir sürü zorluk çıkartıyorsun, bu prosedürden vazgeçilmeli ki , birşeyler yapılabilsin. 2 safya evrak doldurdum, bir sürü yere imza attım... o değil madem beni yeniden şubeye çağıracaktın, neden nüfus cüzdanı fotokopsini faks çekmemi istiyorsun? bir sürü saçmalık.. işin ucunda 100tl. olmasa uğraşılmaz yani. sonuç olarak başvurum sistemde onaylanmış olarak görünüyormuş ama kart daha basılmamış. işin diğer garip tarafı da, bu işlemleri sizin takip etmeniz gerektiği saçmalığı. ben arayıp sormasam, şubemize gelin eksik bilgileriniz var diye kimsenin haber verdiği yok,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 3 Aralık 2012; 17:44:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

Banka bugün yeni kartını tanıtacak. Kartın ismi ise 'Paraf' olacak. Reklam yüzü olarak ünlü popçu Murat Boz ile anlaşan Halkbank bugün akşam saat 20.00'de yine Çırağan Sarayı'nda özel bir gece düzenleyecek. Bütün televizyon kanallarında canlı yayınlanacak bu konserle Halkbank kamu bankacılığında belki de bir ilke 'Paraf' atmış olacak. Halkbank'ın yeni reklamında, Murat Boz'a oyuncu Aslı Tandoğan'ın eşlik edeceğini de not düşmek gerek...

NE YAPIYOR BU HALKBANK YA. TÜM TELEVİZYON KANALLARINDA CANLI YAYIN NE DEMEK. ZATEN MURAT BOZ'A DA 1 MİLYON TL VERDİLER. HARBİ HARBİ TUTACAK BU KART. BONUS - WORLD - PARAF KAPIŞMASI BAŞLIYOR.

Çok iyi ataklar bekliyoruz.

Diğer bankalarada göz dağı verir de onlarda dize gelir.

Yukarıda yazdığınız bilgilerin yazılı bir kaynağı var mı?

Hocam şuan mobilden girdiğim için link veremiyorum fakat internette aratırsanız ilgili siteye ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

Banka bugün yeni kartını tanıtacak. Kartın ismi ise 'Paraf' olacak. Reklam yüzü olarak ünlü popçu Murat Boz ile anlaşan Halkbank bugün akşam saat 20.00'de yine Çırağan Sarayı'nda özel bir gece düzenleyecek. Bütün televizyon kanallarında canlı yayınlanacak bu konserle Halkbank kamu bankacılığında belki de bir ilke 'Paraf' atmış olacak. Halkbank'ın yeni reklamında, Murat Boz'a oyuncu Aslı Tandoğan'ın eşlik edeceğini de not düşmek gerek...

NE YAPIYOR BU HALKBANK YA. TÜM TELEVİZYON KANALLARINDA CANLI YAYIN NE DEMEK. ZATEN MURAT BOZ'A DA 1 MİLYON TL VERDİLER. HARBİ HARBİ TUTACAK BU KART. BONUS - WORLD - PARAF KAPIŞMASI BAŞLIYOR.

Çok iyi ataklar bekliyoruz.

Diğer bankalarada göz dağı verir de onlarda dize gelir.

Yukarıda yazdığınız bilgilerin yazılı bir kaynağı var mı?

www.aksam.com.tr/halkbank-canli-bir-ilke-paraf-atacak--152088h.html

Buldum hocam linki. Ben burada gördüğümü yazmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

bugün anne kızlık soyadı bilgisini girmeleri için gittim. 2 sayfa evrak doldurup imzaladım. arkadaş böyle bürokratik işlerden kurtulamamışlar daha, nasıl hiçbir yerde görülmemiş kampanyalar yapacaklar merak ediyorum açıkçası. eşimin bilgilerini bile girdirdiler forma, ne yapacaklarsa... murat boz'a 1 milyon vereceklerine şu anlamsız bürokratik işleri kaldırsınlar daha faydalı olur...
    sözde internetten başvuru yapılabiliyor, ben de aman şubeye gitmeye gerek kalmadan internetten başvuralım gelsin diyordum.. 2 defa şubeye gitmem gerekti. ilkincisinde nüfus c. fotokopisini fakslatmak için, ikincisi de bugün. aslında bu 2 gidişimden önce bir defa da kart başvurusu için gitmiştim ama maaş bordrosu getirmeniz gerekiyor dedi ve başvuramadım. bonus'a veya dğer kartlara başvur 2 hafta sonra kartın elindedir, sadece kuryenin getirdiği sözleşmeye imza atarsın...
    sen daha millete kartı verirken bir sürü zorluk çıkartıyorsun, bu prosedürden vazgeçilmeli ki , birşeyler yapılabilsin. 2 safya evrak doldurdum, bir sürü yere imza attım... o değil madem beni yeniden şubeye çağıracaktın, neden nüfus cüzdanı fotokopsini faks çekmemi istiyorsun? bir sürü saçmalık.. işin ucunda 100tl. olmasa uğraşılmaz yani. sonuç olarak başvurum sistemde onaylanmış olarak görünüyormuş ama kart daha basılmamış. işin diğer garip tarafı da, bu işlemleri sizin takip etmeniz gerektiği saçmalığı. ben arayıp sormasam, şubemize gelin eksik bilgileriniz var diye kimsenin haber verdiği yok,

+1903

Demek ki internetten başvuranların başına aynı şeyler geliyor. 10 gün önce kart onaylandı ve kimlik fotokopisini faksladım ama hala basılmamış. Şubeye gittim evrakları imzaladım, kimlik fotokopisini verdim. Anne kızlık soyadını verdim. Eşimin adını-soyadını ve işini bile sordular.Bankadan çıktım Müşteri hizmetlerinden aradılar; Kimlik fotokopisini fakslayın diye.
    Ben 10 gün önce faksladım fakat kart basılmadı ve şubeye geldim kimlik fotokopisi bıraktım dedim. "Tamam ozaman kartınız en kısa zamanda basılıp gönderilecek" dedi.

• Hadi bakalım son 15 dk.
  • quote:

Hadi bakalım son 15 dk.

Saat 21 de değilmiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fLyNeC

quote:

Hadi bakalım son 15 dk.

Saat 21 de değilmiydi

Konuda bir arkadaş 20:00'de çırağandan canlı yayınla reklam olacak demişti.
    Ama ben göremedim görebilen oldu mu?

• 100 tl indirim mi var 100 tlnin yuzde 25 i yani 25 tl mi
  • sizin paraf tırt çıktı, kanal 52, idman tv ve al-jazeera'da çıktı heralde ben göremedim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fLyNeC

quote:

Hadi bakalım son 15 dk.

Saat 21 de değilmiydi

Konuda bir arkadaş 20:00'de çırağandan canlı yayınla reklam olacak demişti.
    Ama ben göremedim görebilen oldu mu?

Kutlama belki 20:00 da başlıyordur ama reklamlarda canlı yayının 21:00 da olacağı yazıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: HalkbankParaf

quote:

Orijinalden alıntı: ambassador1103

arkadaşlar benim halkbankası kredi kartım vardı şimdi yenisi olarak parafı göndermişler
    bu 100 liralık indirim ilk defa alanlara mı yoksa önceden olanlar da yararlanabiliyor mu bundan ?

Merhaba

Kampanyadan sadece yeni kredi kartı müşterilerimiz yararlanabilmektedir.

Bilginize

bordro yerine maaşı da gösteren atm hesap özetini kanul ederler mi?
    sordum cevap vermediniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartlebyandco -- 3 Aralık 2012; 20:06:25 >
  • dostum murat boz demişsin ama adam resmen mahmut tuncer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy255

dostum murat boz demişsin ama adam resmen mahmut tuncer..

Hangi kanalda?
  • quote:

Ortada tırt yada Mahmut Tuncerlik bi durum yok, saat 21:00 da çıkacak reklam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazan50

100 tl indirim mi var 100 tlnin yuzde 25 i yani 25 tl mi

Neden konudaki mesajları okuma zahmetinde bulunmuyorsunuz?
  • quote:

quote:

Hangi kanalda?

Star'da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

quote:

quote:

Hangi kanalda?

Star'da.

Göremedim?
  • quote:

sizin paraf tırt çıktı, kanal 52, idman tv ve al-jazeera'da çıktı heralde ben göremedim

Dalga geçmek için eliniz güçlü olsun. PARAF'ın reklamı 21.00'de yayınlanacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıklama çok ilginç :
    Mart 2013’e kadar yeni kart için başvuran müşterilerden ücret alınmayacağını belirten Aslan, “Daha sonra da yıllık aidat ve ücret alınmayacak. Kredi kartı aidatları olarak 2013’te biz bunlardan para almayacağız. Ama hiç bir zaman almayacağız demek doğru olmaz. Nereye kadar götürebilirsek oraya kadar götüreceğiz.

pişkinler...
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.