Şimdi Ara

Halkbank Parafcard Kampanyaları (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mkus76 , mkus76 , Petrichor33 , narec , Sinanis07 Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (5 Mobil) - 13 Masaüstü6 Mobil
5 sn
12.922
Cevap
466
Favori
1.305.808
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

gelir ispatı istiyorlar mı?

SMS ile bir başvur hocam, çıkarsa çıkar...
    Ki ödemelerin düzenli ise çıkmaması için bir sebep yok.
    Onaylanırsa Kimlik fotokopisini fakslaman gerekiyor, gerçi onaylanırsa MH tarafından aranıyorsun.

ben de bankaya gidip basvurayım diyorum da gierken yanımda ne götüreyim belge olarak?
    daha önce kredikartı kullanmadım..
    verirler mi?

Merhaba

Kimlik ve gelir belgenizle birlikte size en yakın Halkbank şubemizden başvuru yapabilirsiniz.

Bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fLyNeC

quote:

Orijinalden alıntı: e.rar

quote:

Orijinalden alıntı: erakan

Kampanyanın ayakları havada. Yazılı ve görüntülü şartlara bakıyorum maksimum 100 lira indirim olur diyor, ama neye göre kime göre onu belirtmiyor. Hem indirim hangi ekstrede yansıyacak, o belli değil. Yoksa kart +100 TL bakiye ile mi açılacak, bu da anlaşılmıyor şartlardan... Biri demiş 400 lira alışveriş olunca 100 lira inecek, e hadi 200 oldu alışveriş diyelim o zaman da 50 mi inecek, bu nasıl bir oran ki? Bu oran 1,618 olabilir mi?

Bunu bozarlar arkadaşlar acele etmeyin, bekleyip görelim...

Yapacağın ilk alisveristen sonra gelecek ekstreyi %25 indirimli odeyeceksin.Daha dogrusu 100 lira ekstreyse 75, 400 lira ise 300 odeyeceksin.maksimum 100 tl indirim yapiyor.Yıllık aidatta 25 TL olacak.

Paraf Halkbankasinin kredi karti konusunda geri kaldigini kabul ettiginin bir gostergesi.su anda olan seyi sizlere soylemek gerekirse parafa cok ciddi yatirim yapti.reklam kampanyalari, uye isyeri sayisini ciddi rakamlarda artiriyor.ozel kampanyalar duzenlenmeye baslanacak ve bu kisiye ozel olacak.mesela ayda sececeginiz bir Gun yapacaginiz alisverislerde indirimler olacak.

PARAF simdilik piyasaya hakim olabilmek icin faydali olacak.ama 3-4 yil sonra bilemem.merak ettiginiz bisey olursa sorabilirsiniz.

İlk harcamada taksitli alışveriş imkanı olursa, Acaba sadece ilk taksidimi indirimli olacak, yoksa ilk harmacadaki diğer taksitlerde indirimlimi oluyor bilginiz var mı?

İlk alışveris degil dikkatini cekerim , ilk ekstre

• quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Kartın tipini ne yapacaksınız? Az puanla çok uçursun, isterse düz pembe olsun

Kartın tipini düşünseydik, başvurmazdık. Bu kart bile olsa insanoğlu her şeyi beğenerek almak istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalkbankParaf

quote:

quote:

quote:

Onaylanırsa Kimlik fotokopisini fakslaman gerekiyor, gerçi onaylanırsa MH tarafından aranıyorsun.

ben de bankaya gidip basvurayım diyorum da gierken yanımda ne götüreyim belge olarak?
    verirler mi?

Merhaba

Kimlik ve gelir belgenizle birlikte size en yakın Halkbank şubemizden başvuru yapabilirsiniz.

Bilginize

öğrenci tipi paraf olmayacak mi?

• öğrenci tipi paraf olmayacak mi?
  • HSBC akaryakıt kampanyası na,
    Halkbank advantage lar dahilmi acaba ?
    Dahilse paraf karta başvuracagım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demir3850

HSBC akaryakıt kampanyası na,
    Halkbank advantage lar dahilmi acaba ?
    Dahilse paraf karta başvuracagım.

Hsbc ile Halkbank arasindaki anlasma bitiyor.yani sen o kampanyadan yararlanamazsin.Parafin halihazirdaki 100 ye kadar indirim kampanyasindan yararlanabilirsin basvurursan.yani 200 liralik akaryakit alirsan 150 Tl odersin.400 lira alirsan bir ay icinde 300 odersin.

Ayrıca ögrenci icin ozel bir paraf kart yok.Ancak yeni kart basvurularinda eskisi gibi sıkı politika uygulanacagini sanmiyorum.yani bir ogrencide herhangi bi kkb sıkıntısı yasamadiysa basvuru yapabilir ve karti alabilir tabiki limit azlığı gibi bir dezavantaji olacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: HalkbankParaf

quote:

quote:

quote:

verirler mi?

Merhaba

Bilginize

atm hesap özeti olur mu yatan maaşı gösteren?

• Seyahat kartı özelliği olmayacak gibi .
    HalkbankParaf ve e.rar isimli arkadaşlar bu soruya cevap vermiyorlar çünkü. Ya da onlar da bilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimveEdebiyat -- 2 Aralık 2012; 18:55:00 >
  • quote:

Seyahat kartı özelliği olmayacak gibi .
    HalkbankParaf ve e.rar isimli arkadaşlar bu soruya cevap vermiyorlar çünkü. Ya da onlar da bilmiyor.

Bence büyük ihtimalle olur.
  • netten başvuru formunu doldurdum 2 dk sonra aradılar bu ne hız böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz50

netten başvuru formunu doldurdum 2 dk sonra aradılar bu ne hız böyle.

hemen otomatik sekreter aramıştır kardeş. ,
    bende webten formu doldurunca anında arandım
    doğum tarihi teyidi yapıp tuşlatıyorlardı 1 hafta sonra 4440400den bir bayan canlı arıyor o da teyid yapıp konuşarak merak edilenlere de cevap vererek nüfus kimliğinizi 212li fax numara vererek fakslayın diyor.faksladım parafkartın gelmesini bekliyorum bende

quote:

4440400den teyid için arayan bayana sormuşdum "seyahat" kampanyaları da olacak dedi.bakalım nasıl olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

quote:

4440400den teyid için arayan bayana sormuşdum "seyahat" kampanyaları da olacak dedi.bakalım nasıl olacak?

Onların seyahat kampanyasından anladığı şu kadarlık otel al, % 10 puan gibi.

Umarım Adios gibi özellikli bir kart olur, yoksa bu piyasadan pay kapması zor.

Merakla bekliyoruz.
  • Kimlik fakslayan arkadaşlar, faksladıktan sonra m. hizmetlerini arayıp kimliği gönderdiğinizi, ulaşıp ulaşmadığını sorun.
  • Halkcard advantage gold sahibiyim. Şimdi bana yeni kart mı yollarlar yoksa başvurmak mı lazım paraf için?
  • Halkbankın kredi kartı pazarında bir bonus veya world kadar etkili olabilme ihtimali yok. En fazla cardfinans olabilir. Eski kartı gibi işe yaramayan bir kart olmayacağı kesin gibi duruyor. Ancak kredi kartı taksit yapmadıktan sonra dönemsel puan ve indirimlerle uzun ömürlü olamaz.
    Kısa vadede enazından iş görür bizler icin.

• kart ismini ve tasarımını bende beğenmedim.logo tasarımı facia.
    sonuçta bunlar işlevsellikte önemsiz tabii ama insanın görsel ve işitsel zevkini pek tatmin etmemiş.

ayrıca bir devlet bankasının sunacağı müşteri hizmetlerinin de ne kadar verimli olabileceğinden şüpheliyim.
    devlet kurumlarının ruhunda hantallık ve bürokrasi var.
    adios gibi bir organizasyonu yürütmek te kolay değil.

100-25=75 tl için cüzdana bir kart daha eklenir mi? meçhul.
    en iyisi biraz daha bekleyip şikayetleri ve varsa memnuniyetleri gözlemlemek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 2 Aralık 2012; 23:35:05 >
  • Kartın ne kadar iyi yada kötü olacağına karar vermek için henüz erken bence. "HalkbankParaf" nickli arkadaştan öğrendiğim bi şeyi aynen yazıyorum;
    "Herhangi bir kampanya olmasada kartınızla parafposlardan yapacağınız harcamalarda %1 puan kazanmaktasınız."
    Bu bile güzel bi oran bence. Daha bunun yanına kampanyalar, indirimler vs eklenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLyNeC -- 2 Aralık 2012; 23:42:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: havsu

Halkbankın kredi kartı pazarında bir bonus veya world kadar etkili olabilme ihtimali yok. En fazla cardfinans olabilir. Eski kartı gibi işe yaramayan bir kart olmayacağı kesin gibi duruyor. Ancak kredi kartı taksit yapmadıktan sonra dönemsel puan ve indirimlerle uzun ömürlü olamaz.

Halkbank'ın pos sayısı yüksek olmadığı için çok iyi puan kampanyaları yapamaz yapsa bile,
    x sektör harcamalarına %10
    y sektör harcamalarına %20 şeklinde olur.

Benim Halkbanktan beklediğim en büyük atak,
    Yine dediğim gibi pos sayısı az olduğundan dolayı, internet şubesi, atm, mh gibi kanallardan harcamaları vade farksız taksite bölme fırsatı.

Reklama 1 000 000 lira ayırmışlar temennimiz kartın sadakat programına daha çok bütçe ayırmış olmalarıdır.

Kredi kartı pazarındaki harcamaların yarısı taksitli işlemler...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: havsu

Halkbankın kredi kartı pazarında bir bonus veya world kadar etkili olabilme ihtimali yok. En fazla cardfinans olabilir. Eski kartı gibi işe yaramayan bir kart olmayacağı kesin gibi duruyor. Ancak kredi kartı taksit yapmadıktan sonra dönemsel puan ve indirimlerle uzun ömürlü olamaz.

Halkbank'ın pos sayısı yüksek olmadığı için çok iyi puan kampanyaları yapamaz yapsa bile,
    x sektör harcamalarına %10
    y sektör harcamalarına %20 şeklinde olur.

Benim Halkbanktan beklediğim en büyük atak,
    Yine dediğim gibi pos sayısı az olduğundan dolayı, internet şubesi, atm, mh gibi kanallardan harcamaları vade farksız taksite bölme fırsatı.

Reklama 1 000 000 lira ayırmışlar temennimiz kartın sadakat programına daha çok bütçe ayırmış olmalarıdır.

Kredi kartı pazarındaki harcamaların yarısı taksitli işlemler...

Vade farksız taksitleri Dönem Dönem yapabilir. Çünkü taksitlerin bir maliyeti var. Normalde bu maliyetleri firmalar karşılıyor.
    Firmada kendi üye işyeri olmadığı için onada yansıtamaz.
    E sürekli zarar eden bir argüman mutlaka son bulmaya mahkumdur!!

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.