Şimdi Ara

Halkbank Parafcard Kampanyaları (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
12.842
Cevap
463
Favori
1.300.272
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HalkbankParaf

quote:

Orijinalden alıntı: livingston

quote:

Orijinalden alıntı: salvadorjudges

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Orijinalden alıntı: salvadorjudges

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

kredi kartı ücreti ilk sene yoktu değil mi..

alıp kullansak, sonra iptal etsek..

1 sene iptal etmeme şartı var maalesef.

kredi kartı ücreti olmayaydı iyiydi aslında...

Klasik kartın yıllık 10 TL ücreti var. Diğerleri ile kıyaslandığında düşük bir tutar.

maaş hesabı olanlara ücretsiz diye biliyorum.

Merhaba

Parafkart dan bir yıl üyelik bedeli alınmayacaktır.Evet kurumunuzun bankamız ile yaptığı anlaşmaya istinaden maaş müşterilerinden üyelik bedeli alınmamaktadır.

Bilginize ..

Bankanızdan maaş alanlar içindemi 1 yıl bu süre?

• Ben en çok uçuş kartını merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

reklamında murat boz oynuyacakmış.
    herife 1 milyon tl bayılmışlar.
    o parayı parafpuan olarak dağıtsalar daha iyiydi.

+2023
    evet yahu murat boza 1 milyon tl vereceklerine paraf müşterilerine parafpuan diye dağıtsalardı daha makbule geçerdi

PARAFın gazete reklamları da Taraf'ta olur herhalde

şaka bir yana paraf kart kredi kartı dünyasına çok iddialı girecekmiş

diğer kredi kartlarının hakimiyetine ve cazibilitesine Paraf ismiyle son vermesi bekleniyor

inşaallah dağ fare doğrurmaz da Paraf her türlü beklentimize olumlu cevap verir

diğer kredi kartlarını yavaş yavaş belki çok hızlı iptal ederiz hayatımıza fark katarız

hsbc pegasus ipin ucunda: aralıkta sallandıracağım oni! neden 90 tl kart aidatı!olurmu be be pegasus uçağı nede nakitpuanı hiçbirşeye yaramaz
    maximum ile avantaj yok iptal edecem
    bonus cart mart ayında iptal çünkü şu an taksitler var
    word kart azcık duruversin bakak

işte bu ve bunun gibi kartlara ilaç
    Paraf kart hayatına fark kat! olsa bari

Paraf şöyle dedikleri gibi adam gibi kampanyalar yaparsa diğer kartlarda hizaya gelir, kazanan tüketici olur.

• Hadi hayırlısı,başvurduk bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şenolköz

devlet dogrudan piyasadaki cakalara yapamadıgı müdahaleyi bankaları vasıtasıyla yapacak görünüyor. ziraat konut kredisi yapılandırmalarında diğer bankaların aldıgı %2 erken kapama cezasını almamaya basladı. vatandasta ciddi bir yöneliş olursa diğerleride paşa paşa almamaya baslayacaklar. eğer ki halkbankta lanse ettikleri kadar iddialı bir kart olusturabilirse yavas yavas özel bankalar hizaya girmeye baslar diye düsünüyorum. her ne kadar devletin sistemi agır aksak işlesede tüketici için önemli bir alternatif olacaklardır

Kredi kartı pazarının oligopol durumunu biraz bozabilirse, sosyal bir amaca da hizmet etmiş olacak.
  • Puanlara son kullanma tarihi gibi sacma bir uygulama koymazlar umarim.

• buradan halkbank yetkililerine sesleniyorum.
    derhal reklam anlaşmanızı iptal edin ve o mıymıntıya vereceğiniz 1 milyonu sıcak fırsatçılar arasında paylaştırın.
    10 kat daha etkili reklamınız olur.
    kredi kartı pazarında kral olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

buradan halkbank yetkililerine sesleniyorum.
    derhal reklam anlaşmanızı iptal edin ve o mıymıntıya vereceğiniz 1 milyonu sıcak fırsatçılar arasında paylaştırın.
    10 kat daha etkili reklamınız olur.
    kredi kartı pazarında kral olursunuz.

Reklama o bütçeyi ayıran kampanyalarda daha iyi olacaktır.
    adios'a rakip olacağız demişler, temennimiz o yönde.

Bu arada Halkbank müşterileri DH üyelerinden ibaret olmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

gelir ispatı istiyorlar mı?

SMS ile bir başvur hocam, çıkarsa çıkar...
    Ki ödemelerin düzenli ise çıkmaması için bir sebep yok.
    Onaylanırsa Kimlik fotokopisini fakslaman gerekiyor, gerçi onaylanırsa MH tarafından aranıyorsun.

ben de bankaya gidip basvurayım diyorum da gierken yanımda ne götüreyim belge olarak?
    daha önce kredikartı kullanmadım..
    verirler mi?
  • Ben netten başvurdum sonra onay sms i geldi sonra aradılar. Bir numara verdi fax çekin dediler ama cekmedim.

Nedeni şu

Kimlik onlu arkali fotokopi ve boş yere imza atacskmisim. Bu boş bir senedi imzalamak gibi değil mi? Sizler naptiniz bu durumda?

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Ben netten başvurdum sonra onay sms i geldi sonra aradılar. Bir numara verdi fax çekin dediler ama cekmedim.

Nedeni şu

Kimlik onlu arkali fotokopi ve boş yere imza atacskmisim. Bu boş bir senedi imzalamak gibi değil mi? Sizler naptiniz bu durumda?

Kimliğin üstüne "parafkart başvurusu için" yazdım ve imzaladım. Fakat 10 gün oldu ses seda yok.
  • gelen paraf kart

böylemi olacak?

20 kasımda kartı gelen biri "Paraf card bugün geldi. Sıradan bir kart. Üstelik eski kartım Gold Visa iken bu Mavi Master."

diğeri:
    "İnanın aynen belirttiğiniz şekilde eksik bir pazarlamayla yola çıkılmış bir ürünle karşılaştık. Bekleyelim bakalım 5 Aralıkta deniliyor sitede, herhalde o zaman açıklayacaklar bize sunacakları piyangoyu."

öbürü:
    "2013 yılı, paraf kartın yılı olacaktır. unutmayın yeni lanse edilecek bir kredi kartı ve pazara girişte; agresif bir pazarlama anlayışıyla tüketicilere güzel avantajlar sunacaktır. Halkbank Türkiye’nin gururudur; yabancı sermaye ile ilişkisi yoktur. Her yıl ülkemize ciddi kaynak aktarmaktadır.

Kart hakkında bilgi bulunamamasının sebebi eski advantage özellikli kartların sözleşmesinin bitmemiş olmasıdır. Aralık ayı içerisinde lansmanı yapılacaktır. Adını, rengini, logosunu vs. elbette eleştirmek en doğal tüketici hakkıdır. Mutlaka bu konuda da herşey düşünülmüş, uzman kurumlardan destek alınmıştır. Sonuç olarak şimdiden bile dikkat çekmeye başladığı ve iyi-kötü eleştirildiği için memnunum. Umarım ceplerimizde bulunan ve çoğunluğu yurtdışı sermayeye ait olan kredi kartlarının en büyük rakibi olacaktır." demiş
    kaynakhttp://www.erkutergenc.com/halkbank-paraf-kart-ve-elestiriler/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitriol -- 1 Aralık 2012; 22:43:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

gelen paraf kart

böylemi olacak?

Konuda daha önce söylendi evet kart bu zaten halkcard.com'a girdiğinizdede kartın şeklini görebiliyorsunuz.

Şekle fazla takılmamak lazım önemli olan avantajı.
  • yaklaşık 10 gün oldu nüfus cüzdanı fotokopisini göndereli , az önce aradım şubeye gidip anne kızlık soyadı bilgisini sisteme girdirmem gerekiyormuş. şubeye bu kaçıncı gidişim
    bu bilgi sisteme girilince şubeden de öğrenebilirmişim kartın durumunu. ama büyük ihtimalle göndermemişlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 1 Aralık 2012; 22:56:36 >
  • quote:

hulusi says:

23 Kasım 2012 at 00:31

paraf kartı otoyol geçiş sistemi HGS İLE BİRLEŞECEKMİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

yaklaşık 10 gün oldu nüfus cüzdanı fotokopisini göndereli , az önce aradım şubeye gidip anne kızlık soyadı bilgisini girmeleri gerekiyormuş sisteme. o yüzden şubeye bu kaçıncı gidişim
    bu bilgi sisteme girilince şubeden de öğrenebilirmişim kartın durumunu. ama büyük ihtimalle göndermemişlerdir.

Anne kızlık soyadı kimlikte yok. Fakat doldurduğumuz formda vardı galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

quote:

yaklaşık 10 gün oldu nüfus cüzdanı fotokopisini göndereli , az önce aradım şubeye gidip anne kızlık soyadı bilgisini girmeleri gerekiyormuş sisteme. o yüzden şubeye bu kaçıncı gidişim

hani ben öyle birşey demedim ki zaten

• quote:

quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş ne ara okuyupta cevap yazdın bilmiyorum.. ben önce gönderdim o mesajı, sonra baktım kimlikte yokmuş, hemen mesajı düzenledim. sen de o arada cevap vermişsin ama düzenlediğim mesaja

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş ne ara okuyupta cevap yazdın bilmiyorum.. ben önce gönderdim o mesajı, sonra baktım kimlikte yokmuş, hemen mesajı düzenledim. sen de o arada cevap vermişsin ama düzenlediğim mesaja

Sende ne ara düzelttin? Ben okuduğumda mesajda yazıyordu. Alıntı yaptığımda yoktu!

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.