Şimdi Ara

Halkbank Parafcard Kampanyaları (651. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: incepted , mgorunmez85 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
13.033
Cevap
472
Favori
1.317.343
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni üye oldum ama migros kodu bende çıkmıyor hocam ne yapmam lazım

• mgorunmez85 M kullanıcısına yanıt

Hocam parafly kartlarda aidat iadesi yok. Ayrıca parafly premium alabilmek için bankada yüklü mevduatın olması şartı var.

• Parafın birkaç çeşit kartı var.
    Paraf
    Parafly gibi.
    Mesela yakıt puanında puan hangi karta yatıyor. Son kullanılan karta mı acaba.
    Ben dikkat etmedim buna ve ne yazık ki gıda puanları normal paraf karta yattı. Fly kart - 1000 lerde ama kazandığım puanı oraya atamıyorum ne yazık ki.
  • gumus299 G kullanıcısına yanıt
    Kampanyayı tamamlayan son harcama hangi kart ile yapıldıysa o karta yatıyor puan
  • mgorunmez85 M kullanıcısına yanıt

Hocam bu premium kartı almak için bankada min 3.000.000 tl varlık istenmişti. Siz bu şekilde mi aldınız yoksa başka bir yöntem mi var bilmediğim merak ettim.

• RiorraW1 R kullanıcısına yanıt

Halbanka mı yeni üye olundu? Bizim dediğimiz harcama kampanyasını iyzico üzerinden migros hediye çeki satın alarak gerçekleştiriyor. Bu şekilde hem yeni üyelere özeldeki puan geliyor hem de market kampanyasındaki puan geliyormuş.

• RiorraW1 R kullanıcısına yanıt
    Bu ay gelmedi hocam çünkü o kampanya
  • Doory kullanıcısına yanıt
    Bende premium kart yok hocam, detayını bilmiyordum. platinum kartın yıllık 5bin ₺ olan katlı kullanım sınırını nasıl aşarız üzerine düşünürken aklıma geldi premium mu alsak diye, ama 3 milyon varlık istiyorsa çok küçük bir kesme hitap ediyor demektir
  • Troy kartta parafgunum kampanyası çıkmıyor sizde de öyle mi olan arkadaşlar bakabilir mi?
  • turgay0651 T kullanıcısına yanıt
    Troy kartıma kampanya çıkıyor
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt

Hocam daha üye olmadım çünkü paraf puan kampanyası bu ay yokmuş. Troy mu gecmeliyim parafta ? Umarım gelir önümüzdeki ay yoksa TEB düşünüyorum.

• merhaba geçen yıl muafiyet kapsamında olan paraf troy kartıma aidat kesilmiş. bunu geri almanın yolu var mıdır? telefonla aradım teklif yok dendi. kapat mı desem, zaten pek kullanmıyorum. yakın zamanda kart iadatı kesilip alan var mı? en azından 6 ay açık kalsın şu kadar paraf verelim vs. de olmadı ilk kez.

• freeagle kullanıcısına yanıt

455 TL de bana kitlemişler. Eskisi gibi kampanya olmadığı için aktif kullanmıyordum. Kapatmanın zamanı gelmiş.

troy'a ozel bir durum yoksa, onceki mesajlari kontrol edin. nasil iade alindigini ayrintili aciklayan mesajlar var

Ben de aidatı iade ederler diye kapatma blöfüne gittim.Hemen kartı kapattılar.
  • 1gel 1 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Parafly kartı olanlar için kısa süreli katsayı kampanyası

Halkbank Parafcard Kampanyaları
  • Hep böyle oluyor 🤦🤦🤦 cuma günü puanlar yanmasın diye uçak bileti aldım. Pazartesi günü x3 kampanyası başladı 🤦🤦🤦
  • Rezervasyon için Bu 6 günlük süre içinde güzel bir puan kazanma kombosu önerisi olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaWs1903 -- 6 Ocak 2025; 12:44:45 >
  • JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

Bence son günü beklemeyin, erkenden bitiriyorlar.

• 
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.