|
Halkbank Parafcard Kampanyaları (650. sayfa)
-
-
-
Halkbank uygulamasında Hesap/Kart tıkladıktan sonra kartlarım menüsü kredi kartları sağ üstte ayarlar resmi var ona tıklayıp açılan menüden ödeme ve limit işlemlerine tıklama en altta kartı kapatmak için tıklayınız var. Tıklayınca sebebini soruyor. Sebep seçip kapatıyoruz -
Arkadaşlar geçen ay ki yeni paraf yeni müşteriye 2000 TL parafpuan kampanyasına başvurdum, limitiniz dolu deyip red ettiler.
28 Aralıkta baktım tekrar benzer kampanya gelmiş. Çok çetrefilli, mobilden halkbanklı ol, kampanya kodu gir ve katıl vs vs. diğer kartların limitini düşürüp süreci uyguladım, kart bu sefer onaylandı.
Ama çok korkuyorum, kesin problem çıkacak hissi var içimde
Başka katılan varsa kampanyaya, temasta olalım bari.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmutti -- 2 Ocak 2025; 9:18:58 > -
ben aldım,hiç bir sorun olmadan iyzico üzerinden migros kodu aldım.3000/2000 kampanyadan diğerlerinden de 490 olmak üzere 2490 parafpuan kazandım.
-
A101'de son günlerde Paraf puanlarını kullanmaya çalışan oldu mu acaba? Daha önce kullanabildiğim bir şubede bugün puanlarımı kullanmak istedim ve kartı pos cihazına taktılar ama puanları görüntüleyemediklerini söylediler. Bankayı aradığımda il/ilçe istediler ve görüntüledikleri bölgede sadece Yunus'ta kullanabileceğimi söylediler. Yeni yılla beraber Paraf-A101 anlaşması mı bitti acaba veya sorunun ne olduğunu anlayabilen var mı? -
Hocam benimkini de iade etmediler ne diye yazmıştınız acaba? Ve bankadan bir yazı gelmesi şart mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 3 Ocak 2025; 20:47:27 > -
evet, bankadan reddedildigine dair yazi gelmesi sart. o yazinin ekran goruntusu ile edevletten basvuru yapiyorsunuz
-
Şuan güncel de var mı hocam öyle kampanya başvurmak istiyorum da
-
sanırım bu ay yok,olursa burada çıkıyor.
-
- 1 takvim yılı içerisinde katlı olarak kullanılan ParafPara/Avans ParafPara’da değerli kullanım tutarı (Parafly’dan karşılanan tutar) en fazla 5.000 TL'ye kadardır. Söz konusu tutarın dolması halinde müşteriler ParafPara'larını katlı kullanamazlar.
Kendi sitelerinde bu şekilde yazıyor.
-
* 1 takvim yılı içerisinde katlı olarak kullanılan ParafPara/Avans ParafPara’da değerli kullanım tutarı (Paraf Premium’dan karşılanan tutar) en fazla 50.000 TL ye kadardır. Söz konusu tutarın dolması halinde müşteriler ParafParalarını katlı kullanamazlar.
Diyor bu premium kartın yıllık kart ücretini iptal ettirebiliyoruz muyuz acaba diğerlerini ettirdiğimiz gibi öyleyse bunu almak daha mantıklı değil mi?
Paraf premium yıllık kart ücreti 2570₺
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgorunmez85 -- 4 Ocak 2025; 10:55:8 > -
Migros kodu mu çıkıyor yoksa paraf puan mi ? Ne kadar çıkıyor hocam
-
Mh yi arasak sanal troy kredi kartı oluştuabiliyor muyuz?
deneyen var mı
-
benim yazdığım yeni paraf kart alanlara ilk 3 ,1000 liralık harcamaya 500+500+1000 paraf puan kampanyası idi.
Bu ay yok. Gelecek ay olursa paraf kampanyalarda çıkar.
-
Teşekkürler hocam peki migrosdan nasıl faydalandız ? Bir sorum daha olacak garanti yerine önerir misiniz parafı teşekkür ederim.
-
Bende bonusun banka kartları var.KK yok, şimdilik paraf daha iyi gibi. eğer ailede emekli varsa paraf değerlimiz daha mantıklı.
%20 fatura iadesi ve % 10 market-restoran iadesi var extradan
yazdığım 3 adet 1000 liralık harcamada sektör şartı yok,istediğin yerden harcayabilirsin.Anında iadesi gelir.
-
O kampanya çıktığında başvurucam hocam teşekkür ederim umarım kısa sürede çıkar. Babam emekli ama bu tarz kullanmayı maalesef bilmez.
-
iyzico üzerinden migros kodu alınınca hangi sektör geçiyor acaba?
-
sanırım market geçiyor,iyzicoyu bildiğim kadarıyla paraf,nays,paycell.. market olarak sayıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X