Hepsipay cüzdan yüklemesi eticaret sayılıyor mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Halkbank Parafcard Kampanyaları (649. sayfa)
-
-
Vermediler bana bu yöntemle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar paraf puan kullanabileceğim benzin istasyonları var mı?
opette kullanmıştım.
-
Bende opette kullanamamıştım
En iyisi yakıt almadan evvel kasiyere sormak
Bu istasyon ile ( tabela firması ) alakalı değil.
pos cihazı var mı diye bakacaksınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 21 Aralık 2024; 22:56:51 >
Aralık ayında benzinm kampanyası yapmayarak şok etti beni )))
15 aralık da geçti yine yok.
-
Buyuk totallerde var. Gene bir sorun marketine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce buraya paraf kartın kampanyalarına katılamadığımı yazmıştım. Müşteri hizmetleri ile defalarca kez görüştüm ama sonuç alamadım. Huawei markette paraf güncellemesini yapmadılar. Ben de paraf kartı kapattırdım. Kartı kapatmadan önce 750 tl alışverişe 500 paraf para öneren bir kampanya sundu. Kartı kapatmaı düşünmeyip faydalanmak isteyen varsa bilgi vermek istedim. Başka banka tercihi diye ilerleyince bu kampanyayı öneriyor. Ben değerlendirmedim değerlendirmek isteyen olursa diye paylaşmak istedim
Hepsiburada paraf Kart için hangi sektör ?
“Diğer”
Günaydın, 4000 tl parafpara görünüyor fakat, bilinen alışveriş sitelerinden kart bilgilerimi girince parafpara çıkmıyor. Konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
-
n11'de 4000 tl ve altında alım yapıyorsanız kullanabilirsiniz. Diğer bilinen sitelerde paraf puan kullanılamıyor.
-
N11 de siteden kullanamadım. Mobil uygulamada sorun olmadı
Geçen ay Pazarama uygulamasından sorunsuz kullandım. Puan yetersiz kalırsa kalan kısmı kredi kartından ödeyerek tamamlayabiliyorsunuz. (Puan kullanırken asıl kart bilgilerini girmek gerekiyor.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adidegmez -- 27 Aralık 2024; 22:49:30 >
Paraf neden kredi kartlarını sözleşmeyle birlikte kuryeye verip gönderiyor çözemedim. Bu devirde kuryeyle sözleşme gönderip müşteriye imzalattırma diye bir şey mi kaldı. Bütün sözleşmeleri online olarak onaylıyoruz zaten.
Kuryenet zaten kartı bankadan teslim alıyor ondan sonra haftalarca teslim etmeye getirmiyor. Teslim etmeye geldiğinde de bu sözleşme muhabbeti yüzünden bizzat müşterinin o anda adreste bulunmasını istiyor yakınına teslim etmiyor.
-
hocam ödeme ekranında kart bilgilerini yazınca puan geliyor ama ödeme ekranında tekrar 4000 tlye çıkıyor ürün
-
Arkadaşlar paraf troy başvurusu yaptım. Normal paraf var ama troyun eğitim taksit sayısı fazla diye başvurdum. Diğerini iptal edeceğim. Ama troy platin çıkmış. Hali ile kart ücreti çok daha fazla. Kart onaylandı. Bunu klasike çeviriyor mu müşteri hizmetleri yoksa iptal mi etmem gerekiyor?
Ben yıllardır Halkbank'ın paraf kartını kullanıyorum. Açıkçası çok işime yarıyor. Mobil uygulama üzerinden kampanyalara katılım sağlayabilirsiniz. Akaryakıttan tutun da kozmetik, kırtasiye, restoran, market her sektörde indirimler ve taksit imkanları yer alıyor. Paraf kartı öneriyorum hatta iş insanıysanız business, kobiyseniz kobi kart kadınsanız ise paraf kadın kart gibi birçok çeşidi var. Kendinize en uygun olanı seçip başvurabilirsiniz. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X