Şimdi Ara

Halkbank Parafcard Kampanyaları (647. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fatu38 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.014
Cevap
471
Favori
1.316.300
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam nasıl kullanıyorsunuz? ödeme aşamasında puan kullanımı yapılacak herhangi bir yer çıkmıyor bende? hem mobil hem tarayıcıda denedim. Acaba ürüne göre mi?

• Onurluonur O kullanıcısına yanıt
    Puanları ve sistemi düzeltmişler , dünkü 12.Yıl kampanyası yüklenmiş puanları
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt

evet düzeltmişler, şuan tekrar gelmiş teşekkürler

• Bu 12 yıl paraf puanının son kullanma tarihi ne zamandi
  • askmen3755 A kullanıcısına yanıt

25 ocak

• sak0575 kullanıcısına yanıt
    Ben süreye hiç dikkat etmemiştim ay sonuna kadar sürer sanıyordum meğer erkenden bitmiş. Allah'tan şansa son gün restaurant falan harcamışim da 240 parafpuan ile kurtardık.
  • KOMANDO ASTEĞMEN kullanıcısına yanıt
    Ürün fiyatı puan miktarından aşağıda olması gerekiyor, onun dışında ben extra bişey yapmadım hemen altta puan otomatik çıkıyor
  • pdrdurdu P kullanıcısına yanıt
    Her türlü rakamı deniyorum ama yok çıkmıyor puan lar. Kartı sildim yükledim nafile…
    Yapacak yok olmuyor.
    Halkbank Parafcard Kampanyaları

Bu şekilde şimdi asıl kartla tekrar denedim ödül puan olarak görülüyor bende hocam..
    Ben de puanları görmüştüm ama ödeme yapınca sistem hatası veriyordu. Puanlarla alışveriş yapamadım bir türlü.
    Ana karti kullanmak gerekiyor ama gecen sefer ben de kullanamadim
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. Konuyu taradım emekliler için en mantıklı kart paraf değerlimiz yanlış değilsem. Şimdi karta başvuru yapacağız ama ilgili ve bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, diğer kredi kartları gibi başvuru kampanyası var mıdır? İlkbaşvuruya özel kampanya vs?
  • paraf troy puanları sorunsuz hangi sitede kullanabiliriz?

n11 dışında başka yok sanırım
  • isikayhan kullanıcısına yanıt

hiç sıkıntı olmadan garanti kullanılıyor mu? Sonra bankayla uğraşmayalım da ,yoksa da carrefour HK'a yine hepsini yüklerim.

Ben uzun süredir kullanmadım oradan. Genellikle uygun fiyat bulamıyorum.
    Puanları çoğunlukla marketlerde, bazen de LCW, FLO ve Evida’da kullanıyorum.
  • bu ayki secili siteler kamp. dan 1501 tl alısveris yaptım

paraf troy ile

75 tl indirim 100 parafpara sms geldi

ancak 2 gun sonra baktım. indirim ve puan yok

benzer durum yasayan var mıdır?

• muhendizz M kullanıcısına yanıt
    İşlem provizyondan çıkınca yatması lazım. Sayaç işlemişse sms gelmişse problem yoktur.
  • Paraf kartta 1050 lira puan var, paraf uygulamasında görünüyor ama geçen gün migrosa gittim pos cihazında görünmedi, kullanamadım.

Şimdiye kadar hiç şifreli işlem yapmadım (Genelde online alışveriş ve fatura ödemesi için kullanıyorum) ondan mı görünmüyor acaba?

• mat2000 kullanıcısına yanıt
    Hocam tek kartta bankamatik ve kredi kartınız mı var?
    Bende 1-2 kere aynı sorunu yaşadım. Postan bankamatiğin puanına bakmaya çalıştıkları için puan gözükmüyor
  • 
Sayfa: önceki 645646647648649
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.