İyzico'dan 1000 liralık migros kod alımına 120 (12.yıl kampanyası)+50(market)+100(paraf değerli market indirimi) paraf değerlimiz ile iade aldım. 350 de iyzico iadesiyle toplam iyzico yeni hesaba 620 iade gelmiş oldu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 8 Aralık 2024; 11:6:1 > |
Halkbank Parafcard Kampanyaları (645. sayfa)
-
-
Ne kadarlık kod aldınız hocam iyizico üstünden ( Migros kodu ) , yeni üyelik ilk alışveriş 150 veriyor sanırım -
2*500 şeklinde toplam 1000 lira...200 gıda + 150 yeni üye
-
mobil VPN varsa/ aktifse bu olabilir. -
Yok hocam vpn felan. Huawei kullanıcısıyım, uygulama bize geç geliyor. Şu yüzde 12 kampanyası iyiydi. Katılabileyim diye uğraştım ama illa paraf mobilden olacakmış. Başka yolu yok -
Bir arkadaşınızın telefonuna yükleyin uygulamayı. Kendi bilgilerinizle giriş yapıp, katılın. -
N11 hangi sektör sayılıyor öğrenenediik değil mi. Alacağım ürün yakın fiyatlar ile hepsinde var. Hepsiburada ve Trendyol diğer sayılıyor galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpine75 -- 8 Aralık 2024; 22:31:47 > -
1 Aralık’ta harcama yaptım. Sektör yazmıyor, “diğer” olmalı öbür pazaryeri siteleri gibi. -
bu işlem nasıl yapılıyor hocam. iyzicoya yeni üye oldum.
-
https://forum.donanimhaber.com/iyzico-ana-konu--159864394-88#160195222
-
Arkadaşlar parafpuanı kullanabileceğim n11 dışında e-ticaret sitesi var mıdır? -
puanları n11'de nasıl kullanıyorsunuz, bende bir türlü puan kullanma yeri çıkmadı.
-
Paraf kartta en az ürün tutarı kadar puan olmalı.
-
hocam bende debit banka kartı var, dediğiniz yöntemi denedim olmuyor. banka kartındaki puanı harcayabileceğimiz bir yer , yöntem var mıdır?
-
Paraf değerli market indirimi nedir acaba -
Karttaki puanlar şu uygulamada değerlendirilebilir. https://forum.donanimhaber.com/puan-harca-app--152678483
Ben market çeki alıyorum genelde. Sanalda kullanıyorum.
-
hocam 2-3 sayfaya kadar baktım o konuya da yine pek anlamadım.
sadece 1000 tl ye 50 tl paraf puanı anladım.
bir de iyizico dan ilk harcamaya 150yi anladım.
-
iyzico ile migros kodu aldım 2 adet 500 liralık..1000 ödemeyi paraf sanal kartla yaptım..paraftan 50 market için parafpuan
+paraf değerlimizin her ay verdiği % 10 market indiriminden 100 indirim + 120 parafpuan da parafın 12.yılına ait 11 aralığa kadar geçerli kampanyadan geldi.
iyzicoda gıda alışverişi kapsamında 1000 liralık alışverişe 200 puan veriyor. Migros da dahil olduğu için 200 de oradan gelmiş oldu.
-
%12 Kampanyası bugün mu son yarın mı? Paraf mobilde son gun yazıyor -
paraf değerlimiz kişiye özel bir uygulama mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X