< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 4 Aralık 2024; 2:5:29 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Halkbank Parafcard Kampanyaları (643. sayfa)
-
-
Mobil uygulamada sağ alt köşede Size Özel bölümünde görünüyor. Bana geçtiğimiz 3 ay için hedef tanımlanmıştı. Geçen ay yine 3 aylık daha yüksek bir hedef tanımlandı ve bu ikisi geçen ay çakıştı. Her iki hedefi tanımladığımda ayrı ayrı puanları yattı.
Trendyol sektör olarak Diğer İşyerleri görünüyor.
Pazarama sektör olarak Diğer İşyerleri görünüyor.
-
Kart aidatı için kapatma blöfüne parafpara ya da ücret iadesi var mı? Yoksa tamam kapatalım o zaman mı diyorlar artık son zamanlarda bu konuda tecrübe sahibi birileri var mıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2083,34 TL alışveriş ile 250 TL ParafPara:
www.paraf.com.trParaf 12.Yaş Günü Kampanyasıhttps://www.paraf.com.tr/content/parafcard/tr/kampanyalar/diger-firsatlar/paraf-12-yas-gunu-kampanyasi.html
Paraf 12.Yaş Günü Kampanyası
5-11 Aralık 2024 tarihleri arasında Paraf kredi kartınız ile sektör ayrımı olmaksızın yurtiçi tüm banka POS’larından tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri alışverişe %12, toplamda 250 TL ParafPara verilecektir.
Kampanya boyunca bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kazanabileceği ParafPara tutarı en fazla 250 TL olacaktır.
Kampanyaya katılmak için alışveriş yapmadan önce Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklaması gerekmektedir.
Alışverişlerin mutlaka kayıt olduktan sonra gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Kampanyadan geçmişe yönelik yararlandırma olmayacaktır.
Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin kampanya kapsamındaki tüm kartları kampanyaya dahil olur. Harcama hangi kart ile yapılırsa ödül o karta yansıtılmaktadır.
Paraf, Parafly, ParafGenç, sanal kartlar ve ek kartlar kampanyaya dahildir.
Paraf Debit, Halkcard, Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf KOBİ ve Paraf Business kartlar kampanyaya dahil değildir. Bireysel ve ticari banka kartları kampanyaya dahil değildir.
Kazanılan ParafPara, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak gün sonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir.
ParafPara kullanılarak yapılan işlemler, İptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.
Sanal POS'tan yapılan işlemler dahildir.
Aynı gün aynı iş yerinden yapılacak harcamaların ilki kampanyaya dahildir.
Anlık ve düzenli fatura ödemeleri dahil değildir.
Yapılandırılmış vergi borçları kampanyaya dahil değildir.
ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacaktır. Transfer edilen ParafPara’lar geri alınacaktır.
Kampanyadan kazanılan ParafParaların son kullanım tarihi 25.01.2025 21:59 olup kullanılmayan ParafParalar 26.01.2025 tarihinde geri alınacaktır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Tek alışveriş mi toplam mı? O kısmı göremedim şartlarda?
Düz: Tek seferde her 500 ve üzeriymiş . Toplam ödül 250 olana kadar. şimdi gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersyno -- 5 Aralık 2024; 18:52:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha dün uçak bileti aldım, trafik sigortası aldım böyle denk gelince sinir oluyorum
Halkbank diyalog üzerinden aidat iadesi istiyorum yazın. Gelen olumsuz cevapla e-devlet üzerinden bireysel müşteri hakem heyetine başvurun. Bankadan savunma istendiği gün iade ediliyor. Son birkaç yıldır bu şekilde tüm iadeleri aldım.
Ber alışverişe yazısını göremedim. Alışverişe yazıyor sanki.
Sonradan ekleme ile düzeltmiş zaten
Beyler bu halkbank mobili cihaz eşleşmesini kaldırmama rağmen hiç bir şekilde diğer tel'de kullanamıyorum.Başına gelen var mı?
Diğer tüm bankaların uygulamalarını eskiden yeniye sorunsuz taşıdım.Ama bu bankanınki olmuyor,şube de çözüm bulamadı.
-
Şube de çözemiyorsa artık kim çözecek ki bu durumu daha önce başına gelen varsa aydınlatsa bari...
Her alışverişe mi tek alışverişe mi?
Hocam Parafly kart için de bu yöntemle iade ederler mi acaba? Bilginiz var mı?
-
Hem kendi kartım hem de eşimin kartıyla alıyorum her yıl.
Teşekkür ediyorum. Deniyorum şimdi ben de.
Şimdi yaptım ama indirim gelmedi. Paraf günümle mi aldınız yoksa troy kart indirimi mi?
Edit: Paraf Günüm uygulaması gıda, market, restoran ve akaryakıt dışındaki Paraf üye işyerlerinde geçerlidir.
Market harcamaları paraf günümle olmuyor, boşuna değiştirdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetborhan -- 6 Aralık 2024; 12:5:25 >
paraf değerli olsaydı 75 indirim verine 250 gelirdi.
-
Üste yazmıştım aslında: Paraf Troy
Maalesef o yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X