< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Halkbank Parafcard Kampanyaları (642. sayfa)
-
-
Yapabiliyorsanız troy kart ile yaptığınız son işlemi iptal-iade yapmaktan başka çareniz yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler... Vergi ödemesini taksitli olsun diye troy ile yapmıştım iptal edemem. Gerçekten sıdkım sıyrıldı antin kuntin kampanya şartlarından....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
paraf kartta bunlardan giyim veya elektronil olarak geçen var mı?
- Paraf ile 1-31 Aralık 2024 tarihleri arasında Çiçek Sepeti, Hepsiburada, İdefix, N11, Pazarama, PttAvm, Trendyol web siteleri ve mobil uygulamaları üzerinden tek seferde yapılacak her 1.500 TL ve üzeri harcamaya 100 TL, toplamda 1.000 TL ParafPara verilecektir.
-
Pazaryeri siteleri artık belirli bir sektör olarak geçmediği için ayrı kampanya düzenliyorlar diye tahmin ediyorum.
Market için halkbank 6 aydır direniyordu ama 750 TL ( 759.9 TL çekiyorduk ) şimdi 1000 TL oldu.
Akbank uzun zamandır 1.250 TL idi teb ve garanti 1.000 TL idi.
Bu ay akaryakıt kampanyası da gelmedi / başlamadı. En son 15 ekim 15 kasım X4 1000 TL vardı.
Teb istanbul kart ekim/kasım/aralık 250TL ye 50 TL veriyor , Bonus 250 TL ye 12.5TL den 6 kez 75 TL bonus veriyordu ( damlasa bile ). Baen akbank da da var ama halkbank paraf için bu da yok .
Teb visa/master kkartı + aidatsız ceptetep dijital / troy ve teb debit vdsz hsp kartı ile bana göre en çok kombo yapılabiliyor . 3 kart teb çok aktif kampanyalar var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 3 Aralık 2024; 0:32:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı şey pazaramada başıma geldi sanal kart ile puanı görüyor 3D şifre de geliyor lakin hata veriyordu fiziki kartı kullanınca düzeldi.
-
Hediyem kart gibi biryere yükleme falan mı yapıyordunuz hocam 759.9 olacak şekilde
başkalarına alım yapıyorum Nakit alanlar oluyorsa ürün al sat gibi.
Şok/a101/migros/carrefour/happy için hedef tutara ulaşmak için + sigara ile tamamlıyordum 750/1000/1200/1500 leri mecburen. Sonra çevreme ufak ufak nakit alıp satıyordum.
Amaç hem hedef , hem market hemde 9.99 TL yi almak.
bunu bilsek de 1500/200 alsak
2 kampanya birleşir.
Çiçek Sepeti, Hepsiburada, İdefix, N11, Pazarama, PttAvm, Trendyol
birinden biri elektornik komzetik veya giyim sayılırsa.
alacağım bir ürün var HB ve N11de aynı fiyat. nerdeb öğreniriz ki bunu
-
Ancak başlıkta deneyen biri olursa,öğreniriz.
-
11 Kasımda Hepsiburada'dan elektrik süpürgesi aldım. Harcama Paraf mobilde Ödeme Hizmet Sağlayıcısı olarak görünüyor. Seçili e-ticaret kampanyasına saydı, elektronik kampanyasına sayılmadı.
-
teşekkür bilgi için
-
HB = PARAF = ÖLÜ !
Elektronik olmuyor 2/3 aydır. Sadece seçili web online alış veriş sayıyor.
Bu durum ilk olaran bonus/garanti de vardı hatta.
Parafin gözünü seveyim. Dün saç ektirdim 40 bin TL ye. Sağlık sektörü olduğu için 6 taksit yaptı vade farksız. O kadar mutlu oldum ki :)
Hepsipay üzerinden ödenmiş olmasın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun hocam patates tarlasından şükrü saraçoğlu’na geçmişsiniz biz patates tarlasından devam
Çoklu kredi kartı ile ödemeninde halkbank sanal pos sektörü değiştirilmiş.
-
paraf'ın hangi sitede hangi sektör olarak göründüğü bir excel dosyası hazırlasak aslında herkes ordan bakıp az çok tahmin eder.
-
Harcama hedefi kampanyasına nasıl katılabiliyoruz? Teklif mi gelmesi lazım?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X