< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 27 Ekim 2024; 19:5:27 > |
Halkbank Parafcard Kampanyaları (640. sayfa)
-
-
Hepsiburada sektör olarak ne geçiyordu arkadaşlar? Ekstreye baktım ama sektör bilgisi yoktu. 1500 e 100 parafpara gelmez herhalde🤔
Güncelleme: sektör bilgisi belirsiz. Kasım ayına özel 1000 parafpara kampanyası geçersiz. Seçili e ticaret geçerli. 👍🏼
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daci -- 1 Kasım 2024; 14:58:10 > -
Hepsiburada da peşin fiyatına 9 taksit yapıyor bendeki paraf troy -
hocam troy kartınız 97 ile mi yoksa 65 ile mi başlıyor numarası?
-
97 ile başlıyor -
Tamam hocam 65 ile başlayan vermiyor anlaşılan
-
Hocam her üründe 9 taksit yok ona da dikkat edin -
N11 alışverişi, parafda hangi sektör geçiyor arkadaşlar. -
Onun için sormamıştım hocam. 97 ile başlayan kartlar yurt dışı alışverişinde kullanılamıyor
-
👍 -
Paraf değerlimizle vergi ödemelerini tüm sektör harcamaları kampanyalarına sayıyor mu? 1500/75'e sayar mı ki
tüm sektör ve tüm poslar geçerli diyor.
-
Arkadaşlar paraf platinium kartına bu ay ki ekstrede kart ücreti yansıyacak diye düşünüyordum herhangi bir aidat yansımadan bugün aradım kartı kapattırdım ekstre kesildiğinde kart ücreti yansıtamazlar değil mi ayın 6 sında hesap kesim tarihi. -
gecen ayki 7500 e 500 elektronik kampanyası icin SS olan var mıdır? pazaryeri vs ibaresi basta yoktu
sonradan eklediler, simdide o ibare yuzunden puanı yatırmıyorlar
SS olan varsa iyi olur
HB den buzdolabı almıstım
HB elekntronik degilse hangi site elektronik acaba??
-
1500/100 Hepsiburada kampanyasında tüm kanallar geçerli mi? -
hepsipay bakiye yükleme veya hepsipay ile yapılan alışverişleri saymıyor lanet banka
-
Arkadaşlar bilgisi olan yok mu kartı ekstreden önce iptal etmek yeterli mi ekstrede yansıtma ihtimalleri var mı? 7 gün süresi var ya dün kapattım kartı daha gözüküyor uygulamada 6 güne kapanacak ama yarın ekstre kesilecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 4 Kasım 2024; 20:6:30 > -
Arkadaş kartı kapatma talebinde bulundum 2 gün önce ekstre yarın kesilecek kartı kapattığım için aidat yansımaz değil mi 7 gün sonra kapatıyorlar ya ekstre de yarın kesilecek sorun olur mu sizce? -
Paraf kralsın çok iyisin. Bankaların puan kıstığı dönemde 2 ayrı kişiye özel geldi 25k harcamaya 1250 puan ve 28k harcamaya 1250 puan şeklinde ve 3 ay devam edecek her ay var yani. Çok güzel oldu bu kadar parayı kredi kartıyla harcamak kolay olmayacak.
Bu arada yurt dışında para birimi dolar euro olmayan bir ülkede harcarken ekstre para birimini döviz seçmenin bir avantajı varmı? Çünkü tl olunca önce dövize sonra yerel para birimine çeviriyor sanırım. Parafı yurt dışında nasıl kullanmak lazım fikri olan varmı?
-
tl olursa dediginiz gibi hem makasli ceviriyor hem de cevirdiginden ekstra vergi aliyor sanirim. ama harcayacaginiz birimde ekstre isterseniz; mesela eur olsun hem TL icin hem EUR icin ayri ekstreler gelir ve pos makinasinda ne kadar EUR cekildiyse kartinizdaki borc da o kadar EUR olur. odeme tarihine kadar EUR asiri yukselirse belki zarari olabilir ama belli olmaz
-
paraf 1500/100 = Trendyol OK ama... Elektronik/giyim/kozmetik olarak trendyol geçerli olmadı((((
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X