|
Halkbank Parafcard Kampanyaları (639. sayfa)
-
-
Elektronik nereler var arkadaşlar, bilen var mı? Teneke, sarı boya alacağım:) -
Pttavm kuyumcu olarak geçiyor -
N11 ve hepsiburada geçiyordu eskiden hepsiburadanında posunu ayırmışlar o da olmuyor artık. N11 dende emin değilim -
guzel kampanya var ama nerenın elektronık oldugu bellı degıl... -
Pazar yeri e-ticaret sitelerinden yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
-
Halkbank paraf kredi kart numaramızı cvv kodumuzu fiziki hariç Halkbank mobilden şifresiz sansürsüz görüntüleyebilme şansımız var mı acaba.. -
ben göremedim.
sanal kart oluştur yetki bilgileri /tlf sen de ise . -
Sanal kart oluşturuluyor fakat o sanal kartla Halkbank mobil veya webden fatura ödeme yapılamıyor..
-
ben sanal karti kullanamamistim ilk basta, neden oyle oldu anlamadim acikcasi. hem sanal karti hem fiziki karti ikisini de internet alisverisine actim ve oyle harcama yapabildim. bence sacma ama bir deneyin belki ise yarar
-
Yeni sanal kartları artık Troy kart olarak oluşturuyor galiba. 1 tane silip yeni 1 tane ekleyeyim dedim, Troy kart oluşturdu.
-
İkisi de Açıktı zaten hocam Halkbank’ta fiziki kredi kart olmadan hiç bir şey yapamazsın..
-
Paraf değerli diye bir kart çıkarmış emekliler için, bilen kullanan var mı, aidat bilgisin göremedim sitede -
Asılkart troy kartmıydı.Benim asılkart master kart sanal kart oluşturuyorum yine masterkart oluşturuyor.
-
Evet, Troy kart. Kullandığım diğer sanal kartların hepsi masterkart idi.
-
Parafpara hangi marketlerde geçiyor acaba ve hangi e ticaret sitelerinde -
Migros ve Carrefour’da geçiyor.
Online n11’de geçiyordu, geçenlerde kullanayım dedim görünmedi. -
Tarım kredi
-
Pazaramada teknoloji veya elektronik geçmiyor galiba şarjli vidalama aldım bu teknolojik bi alet değilmi yani pes -
Alınan ürünün önemi yok.
Pazar yeri sitelerinin sektörü sanırım artık farklı bir şekilde geçiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X