Şimdi Ara

Halkbank Parafcard Kampanyaları (638. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.824
Cevap
464
Favori
1.298.773
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İndirim olan kampanyalarda en yüksek olan indirim yansıyor. İndirim ve puan birleşiyor
  • aliayse45 A kullanıcısına yanıt

çoğu indirim kampanyası zaten..o zaman işe yaramazHalkbank Parafcard Kampanyaları 

• hb den 7500 üzeri alısveris yaptım

sadece 50 paraf yattı

7500 e 500 islemedi

diger gozukuyor

benzer durumda olan var mıdır?

• Eskiden hep elektronik geçiyordu şaşırdım bende
  • Arkadaşlar halkbank kart ücretini iade ediyor mu kapatmak istesek?
  • biz kapatin dedik aricaz dediler ve kapatmislar direk. bide üstüne gecen yılın aidatini da yansıtmış. devlette para yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampirelf -- 11 Ekim 2024; 19:34:22 >
  • muhendizz M kullanıcısına yanıt

Aynı durumu yaşadım geçen hafta maalesef.

• N11 den teneke alsam elektronik sayar mı acaba. Hepsiburada elektronik saymıyor artık.
  • Kısa süre için, parafly puanları bilet otel vs x3 katlı kullanım kampanyası gelmiş. Senelik katlı puan kullanım limiti 5 bin TL hala, pek bir şey alınmıyor ama olsun.
  • Kart puanları sadece fiziki olarak kullanılabiliyormus. İnternet alışverişinde kartınızda şu kadar var kullanmak ister misiniz diye soruyordu. Kullan dedim ama kullanamadım.. Sordum bir rezalet daha öğrendim.
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    önce dialog üzerinden yazılı olarak aidat iade talebi oluşturdum. buna yazılı email olarak cevap istedim. olumsuz cevap gelince edevletten bankalar birliğine şikayeti oluşturdum. gelen emailin resmini ekledim. hemen iade ettiler

böyle deneyebilirsiniz
  • wolkien kullanıcısına yanıt
    Eyvallah. Deneyeceğim.
  • Pazarama elektronik kampanyasına sayılmadı. Bilginiz olsun..
  • aralıkta troy paraf aldığımda limiti 6500 tl.den bir kuruş yükseltmeyen halkbank

geçen ay cingözlük yapıp bilgim dışında sms atmadan tlf aramadan parak kk limitimi 108600 tl yapmış

waaaşşşş

ulen limit yükseltmesi o zaman lazımken olumsuz cevap veriyorsun da

ne diye ben istemeden halkbanktan ümidi kesmişken kk limitimi zarkadaanak 108600 yapıyorsun?

-750 tl haracı da zaten acımadan aldıkları yıllık kart aidatından ayrıcana da para mı ödüycez lan dedim açtım telefonu limiti 10bin tl.ye düşürttüm (kasımda finish olcek inşallah)

hiç bir teklf yapmadılar limit düşürmeye ama

kk kapatıcam iptal edicem lafıma 6 ay boyunca 7şer bin tl harcamalar yap 6 ay kartı iptal etme 400 tl paraf puan verelim dediler : kabul etmedim

kapatıcam kasımda paraf maraf kalmasın yeter be!

• Dünyanın en gereksiz kk olarak ilk üçü rahat zorlar. Öyle mükemmel bir kart

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sak0575 -- 16 Ekim 2024; 18:42:20 >
  • Elektronik hangi mağazalar, metal için?
  • Halkbank Parafcard Kampanyaları
  • cumhurfatih C kullanıcısına yanıt

N11 sektör olarak ne geçiyor acaba bilen var mı?

Paraf sektör bilgilerini nereden öğrenebiliriz?

• Paraf nfc sorunu nasıl düzelir bilen varsa yazsın lütfen. Yapıkredi çalışıyor paraf çalısmıyor. Nfc özelliğini kullandım daha önce paraf kartın ne yapsam düzelmiyor. Teknik nedenlerden dolayı işlem gerçekleşmiyor uyarısı veriyor. Google play yorumlarının çoğu bu hatayı yazmış. Yardım lütfen
  • 
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.