Emekli kredi kartı |
Halkbank Parafcard Kampanyaları (646. sayfa)
-
-
Paraf genç internet alışverişlerine %10 (400tlye kadar) indirim gelmiş bu ay -
-
paraf değerlimize sadece emekliler başvurabiliyor,benim anne-babaya aldım,ücretsiz dediler.
başvuruyu ben dilekçe yazdırıp şubedeb yapmıştım.mobilde var mı yok mu bakmadım.
İyzico 1000/200 gıda için biz migros dijital kodları alıp moneypay uygulamasdına yükleyerek kullanıyoruz. O şekilde gıdaya sayıyor
-
Anladım Ben de Anne babam için çıkartacağım da şubeye gitmekle uğraşmasınlar evden başvuruluyordur belki diye düşündüm sonuçta sizinkiler banka müşterisi yani vadesiz hesap müşterisi falan değiller değil mi,
Sadece kredi kartı müşterisi onlar?
Bu arada ben de migroskoda alayım Tamam ama easy go ekranında Migros kodu alınacak bir yer göremedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 11 Aralık 2024; 9:2:12 > -
anne-baba da bankanın müşterisi idi. Paraf değerli için emekli maaşının halkbanktan alma şartı yok.
Her ay 250 market indirimi 250 lira da fatura indirimi veriyor.
Boşta kalan fatura olunca bununla ödüyorum. %3 komisyon alıyor ama % 20 iade veriyor
-
Anladım hocam
Bir arayıp soralım Biz de müşterisi olmadan sadece değerlimiz kredi kartı kolayca çıkarılabiliyor mu diye Bu arada diğer cümlen düşük olmuş Migros kodu satın alayım ben de ama iyizico ekranında böyle bir seçenek nerede var? -
başlığı burası ,ilk sayfalarda görselle anlatımı bile var.
https://forum.donanimhaber.com/iyzico-ana-konu--159864394-89#160210936
-
Evet migros sanal markette bile gecerli
-
Arkadaşlar n11 den alacağımız bir ürünün bir kısmını parafpuan diğer kısmını kartla ödeyebiliyor muyuz yoksa parafpuanın ürünün fiyatından fazla olması mı gerekiyor ? -
12. Yıl kampanyasi bugun deneyen oldu mu
Anayasadan kaldirmislar -
Sona kalmışsın..Her 2 karttan da 240er lira extra gelmiş oldu.
-
Bende paraf mobil uygulamasında gözüküyor. Son gün yazıyor üzerinde. Akşam kullanıcam -
Evet bugün geldi. -
Ürünün fiyatı parafpuandan daha fazla olunca kullanılamıyor -
Cevap için teşekkürler -
Az önce kullandım puanı aldım. Bu arada önceki sayfada belirttiğim gibi 500 üzeri her alışverişe yüzde 12 veriyor. Total paraf 250 TL olana kadar. İlla tek seferde alacağım diye zorlamayın. Her 500 üstüne veriyor. Sayaçta ayrı ayrı gösteriyor.
-
Ikı kart dediğiniz farkli müşteriler için değil mi?
-
dün 12. yıl dönümü kampanyasını kullandım, 250 parafpara kazandınız diye msj gelmişti. uygulamadan da kazandığım görünüyordu. Bugün uygulamaya baktığımda 250₺ parafpara silinmiş hiçbir yerde görünmüyor. Benzer durum yaşayan var mı?
-
şimdi baktım,bende duruyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X