Şimdi Ara

Halkbank Parafcard Kampanyaları (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.111
Cevap
474
Favori
1.324.448
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lan sanki adamlar kredi kartını icat etti Başka bankalar kredi kartını çıkaralı 10 yıl oldu adamlar daha yeni çıkarıyo ve bunu çok önemli bir buluş gibi gösteriyolar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halkbank'ın android ve ios sistemler için halen uygulaması bulunmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

Halkbank'ın android ve ios sistemler için halen uygulaması bulunmuyor

İos var aylardir kullaniom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Lan sanki adamlar kredi kartını icat etti Başka bankalar kredi kartını çıkaralı 10 yıl oldu adamlar daha yeni çıkarıyo ve bunu çok önemli bir buluş gibi gösteriyolar

Evet Apple da cep telefonu piyasasına 10 yıllar sonra girdi ve piyasayı sildi süpürdü... Sunacakları yeniliklere göre eleştiri yapmak daha doğru olur diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranbaran83

quote:

Lan sanki adamlar kredi kartını icat etti Başka bankalar kredi kartını çıkaralı 10 yıl oldu adamlar daha yeni çıkarıyo ve bunu çok önemli bir buluş gibi gösteriyolar

Evet Apple da cep telefonu piyasasına 10 yıllar sonra girdi ve piyasayı sildi süpürdü... Sunacakları yeniliklere göre eleştiri yapmak daha doğru olur diye düşünüyorum

haklısın rakiplerine fark atabilirse çok müşteri çeker. zaten bugün bir çok kişi kart ücreti, kampanyaları beğenmeyen vs. kartından şikayetçi

• quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

Halkbank'ın android ve ios sistemler için halen uygulaması bulunmuyor

İos var aylardir kullaniom

Evet varmış. Android için yok maalesef.
  • Bilboard'lara da reklam vermişler boy boy.
  • quote:

quote:

Kulvarlar çok farklı. Biri sürekli gelişen, yenilenen bi teknoloji diğeri son 10 yıldır üstünde çok fazla değişiklik, yenilik yapılamayan insanları borç'a intihara sürükleyen kapitalist sistemin mihenk taşlarından biri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 4 Aralık 2012; 15:25:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Kulvarlar çok farklı. Biri sürekli gelişen, yenilenen bi teknoloji diğeri son 10 yıldır üstünde çok fazla değişiklik, yenilik yapılamayan insanları borç'a intihara sürükleyen kapitalist sistemin mihenk taşlarından biri..

Bu sizin kişisel yorumunuz... Yorumlarla değil resmi verilerle konuşursak da Halkbankası şu anda Türkiyenin en değerli ilk 5 şirketi arasında ve yatırımcıların o kadar yakından takip ettiği bir kurum ki yaptığı halka arzın yaklaşık 10 katı talep toplayarak Cumhuriyet tarihindeki talep rekorunu kırmış durumda. Banka özkaynak karlılığında Türkiye'de 1. dünyada 6. sırada. Tüm diğer bankalar zarar ederken bile attığı emin adımlarla karlılığını sürdüren tek Türk bankası. Kriz zamanında tüm bankalar kredilerini geri çekerken kredi kullandırımına devam eden ve firmaları zor durumda bırakmayan 2-3 bankadan biri... İnternet şubesinden yapılan işlemlerden ücret almayan tek banka sanırım...Ha intihar falan bunlar Halkbanka özgü şeyler değil bunlar bankacılık sisteminde her zaman olan ve olacak şeyler. Ama bizim genlerimizde var daha hiçbirşeyi görmeden kötülemek beğenmedim demek doğal karşılamak gerek galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranbaran83 -- 4 Aralık 2012; 16:28:38 >

• Adamlar bomba gibi geliyoruz dediler bence geldiler, bir yanda Murat Boz bir yanda Aslı Tandoğan bundan daha iyi tanıtım olamazdı. Sevdim ben, şarkıda dilime dolandı dünden beri :)
  • quote:

özellestireceksin bunlarin hepsini

bakalim bir daha boyle islere yelteniyorlar mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fLyNeC

Reklamdaki Aslı Tandoğan kısmı başka bi reklamdan kopyalanmış

Evet hatirliyorum bu T-Mobile girl reklamlari çok tutmuştu.ne ezik bir reklam konsepti olmuş arkadaş zaten hicbir bağlantı olmamasini mi elestirelim yoksa çalma cakma olmasini mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih.ozogul

Arkadaşlar ben Halk Bankasında çalışıyorum. Emin olun kartta şu ana kadar uygulanmamış yenilikler var. Ayrıca çok cazip bir hoşgeldin hediyesi var (100TL). Bazı yenilikleri siz bile duyduğunuzda hadi canım oda olurmu diyeceksiniz. 5 Aralıkdawww.parafcard.com.tr de.

bankanızın maaşlı müşterisi olarak bir süredir kredi kartınızı kullanıyorum ve kısa bir süre önce de bankanızın gönderdiği paracard'a geçtim. acaba söz konusu 100 TL kampanyasından faydalanabilecek miyim? yoksa kartınızı iptal etmek için bir nedenim daha mı olacak ;)

• BÜYÜK GÜNE SON 3 SAAT 10 DK.SAAT 24 DEN SONRA GİDİYORUM PARAF KARTIMLA BANKAMATİĞE.BAKALIM HAYATIM DEĞİŞECEK Mİ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmekoz

BÜYÜK GÜNE SON 3 SAAT 10 DK.SAAT 24 DEN SONRA GİDİYORUM PARAF KARTIMLA BANKAMATİĞE.BAKALIM HAYATIM DEĞİŞECEK Mİ?

Bankamatik ne alaka?
  • “Önümüzdeki üç ayı çok yoğun geçireceğiz. Neredeyse her ay Paraf sahiplerini şaşırtacak yeni bir uygulamamız devreye girecek. Nakit avans kullanımında özel indirimler, kredi kartı borcunu erken ödeyenler için ödül uygulaması, Platin kart sahiplerine yönelik özel hizmetler, Parafly kullananlar için sektörde benzeri olmayan puan uygulamaları ve ayrıcalıklı hizmetler yakın vadeli planlarımız arasında yer alıyor. Bu sayede kredi kartında kişiselleştirilmiş bir hizmet sunma konusundaki iddiamızı daha da güçlendireceğiz. Müşterilerimizin Paraf’ı kullanmaktan duyacakları memnuniyet, tüm güzel şeyleri bu Paraf’a taşımadaki esas motivasyonumuz olacak.”

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

“Önümüzdeki üç ayı çok yoğun geçireceğiz. Neredeyse her ay Paraf sahiplerini şaşırtacak yeni bir uygulamamız devreye girecek. Nakit avans kullanımında özel indirimler, kredi kartı borcunu erken ödeyenler için ödül uygulaması, Platin kart sahiplerine yönelik özel hizmetler, Parafly kullananlar için sektörde benzeri olmayan puan uygulamaları ve ayrıcalıklı hizmetler yakın vadeli planlarımız arasında yer alıyor. Bu sayede kredi kartında kişiselleştirilmiş bir hizmet sunma konusundaki iddiamızı daha da güçlendireceğiz. Müşterilerimizin Paraf’ı kullanmaktan duyacakları memnuniyet, tüm güzel şeyleri bu Paraf’a taşımadaki esas motivasyonumuz olacak.”

http://www.halkbank.com.tr/articles/detail/detail8.asp?id=4251&archive=1

Açıklamalardan anladığım kadarıyla puan konusunda cimri olmayacaklar

• quote:

kredi kartı borcunu erken ödeyenler için ödül uygulaması

hayret

kredi kartı borcunu erken ödeyenler için ödül vereceklermiş

bankalar geç ödesinler de faizinden kazanalım diye can atarlar

Halkbank erkenden ödemeye ödül verecekse tam bana göre uygulama

haydi hayırlısı

quote:

Platin kart sahiplerine yönelik özel hizmetler, Parafly kullananlar için sektörde benzeri olmayan puan uygulamaları

platin kart ve parafly nasıl alınıyor acaba??

internetten başvururken bir seçim yapma imkanı yoktu değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

quote:

kredi kartı borcunu erken ödeyenler için ödül uygulaması

hayret

kredi kartı borcunu erken ödeyenler için ödül vereceklermiş

bankalar geç ödesinler de faizinden kazanalım diye can atarlar

Halkbank erkenden ödemeye ödül verecekse tam bana göre uygulama

haydi hayırlısı

Aynen bende kimi zaman hesap kesimi gelmeden kapatıyorum borcumu. Bu parafı düşünüyorum yarın ola hayrola.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.ozogul

Arkadaşlar ben Halk Bankasında çalışıyorum. Emin olun kartta şu ana kadar uygulanmamış yenilikler var. Ayrıca çok cazip bir hoşgeldin hediyesi var (100TL). Bazı yenilikleri siz bile duyduğunuzda hadi canım oda olurmu diyeceksiniz. 5 Aralıkdawww.parafcard.com.tr de.

netten karta bsaşvurdum cebe mesaj geldi şu bilgileri girin diye.. en sonunda da şubeye çağırdılar.. yahu bankanızdan maaş alıyorum, kamu çalışanayım.. daha neyin hesabını yapıyorlar?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.