Şimdi Ara

Halkbank Parafcard Kampanyaları (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.050
Cevap
472
Favori
1.319.118
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yigit105

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: yigit105

ING günlük pakette olan ürünlerin hepsine bir bankada sahip olunca kimse sizden komisyon almaz zaten Ama ücret ve komisyonlar kısmında basılı ekstre bile 2 TL. Her bankanın ana sayfasında ücretler var.Oralara iyi bakınız

niye delikanli gibi cikip ilan etmiyorlar o zaman ?

meseleyi akbank çözmüş aidati en yüksek tutup iade isteyene hemen geri ödüyor. itiraz etmeyenden misliyle cikariyor zaten.

" kesintilere itiraz edenlerin orani sadece %1 " diye bir haber vardi. düşünün gerisini..

Delikanli gibi davransalar ucret iadesi yapmazlar bu hizmetin bedeli bu derler. Isteyen gidip ucuz etin yahnisinden yesin derler.kredi karti tum dunyada ucretli bizde neden bedava olmasi gerektigini anlamadim bi turlu.bankasya bedava isteyen alabilir mesela.

adam seciyorlar kardesim akbank örneginde oldugu gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim sürecim şöyle;

internetten doldurdum formu
    arandım, bant kaydı bilgilerini girdim
    sonra mh aradı, onayladı, kimlik fakslayın dedi ya da şubeye gidin dedi
    bir iki hafta içinde şubeye gittim
    şubede form doldurdum, bana gelir belgesi verin dediler, vermedim (madem onaylandı ne hacet? ekrandan kredi bilmem neyimde iyi çıktı zaten, ki istese de götürmem belge)
    gel zaman git zaman bir şey gelmedi,

az önce aradım mh'yi, kart basılmamış, onaylanmış ama kart basımı vs. yok, arancakmışım ya da şubeye gitmeliymişim

bir kart için iki kere şubeye gitmem dedim kapadım.

çok tırt çıktı bu paraf, onca reklama vs. tamam ama gerisi yok, devlet bankası nhayetinde kendini de güzel belli etti.

kısaca TIRT
  • Paraf, Hepsiburada'dada vade farksız 12 taksit yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

Paraf, Hepsiburada'dada vade farksız 12 taksit yapıyor.

Kadir hocam taksit bölümünde yazmıyor ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkke_3319

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

Paraf, Hepsiburada'dada vade farksız 12 taksit yapıyor.

Kadir hocam taksit bölümünde yazmıyor ama..

Kart bilgilerini girdikten sonraki pencerede kaç taksitli işlem yapacağınızı soruyor ve 2-12 taksit arasına vade farkı almıyor.
  • son yeniçarşım kampanyasından advantage kart özelliği oldugundan 100 ytl paunı yüklemişler.Yalnız dikkatimi çeken paraf puan diye yüklenmiş.Acaba eskiden advantage özelikli iken opette geçiyordu.Şimdi bu puano nerde harcıyacağım :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: achillus79

son yeniçarşım kampanyasından advantage kart özelliği oldugundan 100 ytl paunı yüklemişler.Yalnız dikkatimi çeken paraf puan diye yüklenmiş.Acaba eskiden advantage özelikli iken opette geçiyordu.Şimdi bu puano nerde harcıyacağım :S

Acele etme hocam program ortakları açıklansın
  • şuan paraf ile hızlıal.com'dan hiç bir şekidle alışveriş yapılmıyor. Gayet güzel mağdur durumdayım.
  • Başvurumun tamamlanabilmesi için ek bilgilere ihtiyaç varmış ve beni şubelerine bekliyorlarmış.
    Başvurum tamamlanmasın daha iyi.
  • quote:

quote:

son yeniçarşım kampanyasından advantage kart özelliği oldugundan 100 ytl paunı yüklemişler.Yalnız dikkatimi çeken paraf puan diye yüklenmiş.Acaba eskiden advantage özelikli iken opette geçiyordu.Şimdi bu puano nerde harcıyacağım :S

acele etmiyorumda bonusun son harcanma tarihi yarına :D
  • quote:

quote:

quote:

acele etmiyorumda bonusun son harcanma tarihi yarına :D

Müşteri hizmetlerini arayın buraya yazmaktansa

• Sonunda benim kartı Kuryenet'e teslim etmişler. İNŞALLAH Cuma'ya kadar elime ulaşır.

Acaba şifre için şubeye çağırıyorlar mı? Yoksa m.hizmetlerinden şifre alınıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

benim sürecim şöyle;

şubede form doldurdum, bana gelir belgesi verin dediler, vermedim (madem onaylandı ne hacet? ekrandan kredi bilmem neyimde iyi çıktı zaten, ki istese de götürmem belge)

az önce aradım mh'yi, kart basılmamış, onaylanmış ama kart basımı vs. yok, arancakmışım ya da şubeye gitmeliymişim

çok tırt çıktı bu paraf, onca reklama vs. tamam ama gerisi yok, devlet bankası nhayetinde kendini de güzel belli etti.

kısaca TIRT

hocam böyle şeyler yazma ÇOK KIZIYOLAR bu forumda

benim de aynı şeyler başıma geldi sorma aynen seninki gibi

HİÇBİRŞEY ESKİSİ (kadar kolay) OLMAYACAK
    başvurması da alması da kullanması da işkence kart PARAFTIRT geliyor 30 şubat gününe
    hayırlı olsun

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

paraf cardda PUAN MI? sanmam

hiçbirşey eskisi gibi olmayacak!!!

eskiden puan vardı şimdi olmayacak demek

Neden hep kartı kötüleme çabasındasınız?

• Bankanın müşterisi olduğum için kimlik fotokopisi istemezler niyetiyle internetten başvurmuşttum, ancak arayan müşteri temsilcisi illa ki kimlik fotokopisini fakslayacaksınız dedi. Ben de fakslamak yerine bankaya gidip başvurdum. En iyisi bankadan başvurmak, internetten başvurma işleriyle uğraşmaya değmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şirketimizdeki tüm elemanlar için başvurduk.ne arayan var ne soran.Eleman yollayacaklardı şirkete.Yalan oldu.Cuma günü Citibanka a müracat ettik bu sabah elemanları geldi.
    Belli oldu bu paraf... Başlamadan söndü balonu.Reklama harcanan paralara yazık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 10 Aralık 2012; 20:27:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taytaylan

Şirketimizdeki tüm elemanlar için başvurduk.ne arayan var ne soran.Eleman yollayacaklardı şirkete.Yalan oldu.Cuma günü Citibanka a müracat ettik bu sabah elemanları geldi.
    Belli oldu bu paraf... Başlamadan söndü balonu.Reklama harcanan paralara yazık...

Citibank kullanın görürüm ben sizi. Bu arada Citibank bireysel kısmını kapatacağını açıkladı. Satar herhalde. Hala kart başvurusu yapan da var demek.

Müşteri olmayan için herkes şubeye çağırıyor. Anne kızlık soyadı falan alınacak çünkü. Citibank mesela çok katıdır. Veri giriş bi yanlış girerse bilgilerinizi şubesi de yanılmıyorsam tüm ülkede 26 tane Gitmesi de kolay değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

Sonunda benim kartı Kuryenet'e teslim etmişler. İNŞALLAH Cuma'ya kadar elime ulaşır.

Acaba şifre için şubeye çağırıyorlar mı? Yoksa m.hizmetlerinden şifre alınıyor mu?

Hocam hevesinizi kırmayayım ama 1 aya elinize ulaşırsa şanslısınız. Kuryenet kafasına göre takılır, gün vermez, randevu vermez, pazar günü gelir, not bırakmaz gider, bi daha da gelmez. Sonra adreste bulunamadı diye kartı iptal ettirir.

En son finansbank kredi kartı maceram bu şekilde sonuçlandı. Halkbankası'ndan da iki kart bekliyorum, haftalardır ortada yok. Bugün ağzıma geleni yazdım...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

benim sürecim şöyle;

kısaca TIRT

hocam böyle şeyler yazma ÇOK KIZIYOLAR bu forumda

benim de aynı şeyler başıma geldi sorma aynen seninki gibi

HİÇBİRŞEY ESKİSİ (kadar kolay) OLMAYACAK
    başvurması da alması da kullanması da işkence kart PARAFTIRT geliyor 30 şubat gününe
    hayırlı olsun

quote:

quote:

paraf cardda PUAN MI? sanmam

hiçbirşey eskisi gibi olmayacak!!!

eskiden puan vardı şimdi olmayacak demek

Neden hep kartı kötüleme çabasındasınız?

Senin kriterlerine uygun degilse kullanma hocam.Bukadar basit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: greentooth

quote:

Sonunda benim kartı Kuryenet'e teslim etmişler. İNŞALLAH Cuma'ya kadar elime ulaşır.

Hocam hevesinizi kırmayayım ama 1 aya elinize ulaşırsa şanslısınız. Kuryenet kafasına göre takılır, gün vermez, randevu vermez, pazar günü gelir, not bırakmaz gider, bi daha da gelmez. Sonra adreste bulunamadı diye kartı iptal ettirir.

En son finansbank kredi kartı maceram bu şekilde sonuçlandı. Halkbankası'ndan da iki kart bekliyorum, haftalardır ortada yok. Bugün ağzıma geleni yazdım...

Bana Vakıfbank'ın kartını bir buçuk ayda teslim ettiler. Üstelik ben kartın peşine düşmüştüm. Sürekli şubeyi ve müşteri hizmetlerini aradığım halde böyle oldu.

Düzeltme: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0NADAM -- 10 Aralık 2012; 21:56:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: greentooth

quote:

Bende bu konularda aktif kuryeden rahatsızım. Fakat kuryenet enson moneyvisa kartımı başvurudan bir hafta sonra teslim etti. Umarım bunuda kısa sürede teslim eder. Müşteri hizmetlerini aradım; kartı şubeye yönlendirmek istedim. Bunun için şubenin istek yapması gerekiyormuş bende vazgeçtim. Yapacak bir şey yok, bekleyeceğiz.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.