Şimdi Ara

Halkbank Parafcard Kampanyaları (604. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.158
Cevap
480
Favori
1.329.567
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 602603604605606
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu gün 99 tl aidat yansıtmışlar iade için aradım iade etmediklerini söylediler, benim kart klasik 60,50 tl aidat dedim hem kredi kartı hem debit kart özelliği olanlar gold geçiyormuş (hicbir yerde yazmıyor) aidat 99 tl dediler.

1 yılda 800 tl ye yakın paraf para kazanmışım hiç adetim değil ama bu devirde kart kapatmak iyi değil lazım olabilir ilerde düşüncesiyle ödemeye karar verdim.

aidatla ilgili güncel durum bu bilgilerinize....

• dede06 kullanıcısına yanıt
    Hocam diğer kredi kartlarını düşünecek olsanız paraf çok ucuz kalır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese selam. Tatil kampanyası varmış 200 tl. Dün de tatil harcaması yaptım ama kampanya ya katil dememiştim. Acaba düne dönük bu puanı alma şansımız olur mu?

• KOMANDO ASTEĞMEN kullanıcısına yanıt
    Maalesef olmaz hocam.

• KOMANDO ASTEĞMEN kullanıcısına yanıt
    Harcamayı iptal edip tekrar yapın eğer ücrette değişiklik olmayacaksa

• arkadaşım şöyle bir şey anlattı tatilini bedavaya getiriyormuş tanıdıkları bu yöntemle doğru mudur? handikapları nedir? sizden öğrenmek istiyorum o yüzden yazdım buraya

şimdi parafkard ile avans puan alıyor 5000 tl lik ve bir yıl içinde bu puanı doldurma sözüne karşı almış olduğu puanlar belirtilen tatil sitesindeki otellerde 3 kat değerli oluyormuş 15 bin tl lik otele 5000 tl lik avans puan ile müracaat ediyor ve hiç bir para ödemeden 3 kat değerli puanlarla rezervasyonunu yaptırıp tatilini yapıp o sene her harcamasını kartla yapıp puan biriktirip 5000 tl lik puan yapıyormuşlar olduda 4 bin tl de kaldı kalan 1000 ytl lik puan üçle çarpılıp 3000 tl ödüyormuşlar

aynısını vakıf bakında yaptığını setur üzerinden alınan otellerde puanların üç kat değerli olması ile yine otelin bedavaya geldiğini belirtiyor arkadaş bunu kullanan deneyimleyen oldu mu vakıfbank forumuna da yazacağım eğer doğruysa ya paraf yada vakıfbank kart çıkarıp yapamayı düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• drarter kullanıcısına yanıt

Hocam temel olarak doğru da, o puanları toplayabilmek için 40 takla atıyoruz 😁 örneğin bu ayki kampanyalara bakıp 1 ayda ne kadar puan toplayabileceğinizi bir tahmin etmeye çalışın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drarter kullanıcısına yanıt

halkbankta avans puan kullanım limiti 5.000,00-TL, yani 3 kat değerli olarak kullanabileceginiz tutar 5.000,00-L aşamayacak, vakıfbank platinum metal kartta galiba bu tutar cok daha fazla

• Kartın tasarımı değişmiş, daha güzel olmuş.

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Nası olmuş?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ardnz kullanıcısına yanıt
    www.paraf.com.tr
    Kart Çeşitleri
    https://www.paraf.com.tr/tr/kart-cesitleri.html

• Arkadaşlar Halkbank limit konusunda nasıldır? Başvuru yapınca gelir belgesi istiyor mu?

• Paraf günüm için değişiklik hakkı sınırlaması gelmiş
    Aylık mı yıllık anlayamadım, açıklamalarda yazmıyor:

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 3’ten fazla Taksitli nakit avans veriyor mu Halkbank?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 18 Haziran 2023; 22:25:31 >
  • Arkadaşlar acil internet alışverişi geçerli olur mu paraf posu denmiş ama fiziki veya sanal denmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 19 Haziran 2023; 17:40:9 >
  • tsfirtina kullanıcısına yanıt

İnternet şubesi dahil olmadığında özellikle belirtiyorlar (örneğin eve shop kampanyası})

• ms365 M kullanıcısına yanıt

teşekkürler

• tsfirtina kullanıcısına yanıt

Flo.com.tr den yaptığım alışverişte sayaç işlemedi ve puan gelmedi. Mail gönderdim gelen cevap şu şekilde:

FLO'da 75 TL ParafPara Kampanyası kapsamında 09/06/2023 tarihinde yapmış olduğunuz “FLO SHOE STORE ISTANBUL TR” açıklamalı işleminiz farklı banka pos cihazı kullanılarak gerçekleştirilmiştir. İşleminize ait sipariş numarasının tarafımıza iletilmesi durumunda gerekli kontroller yapılarak tarafınıza bilgi aktarılacaktı

• fatu38 F kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam garip işler işte. Neyse trendyolda mağaza kuponu vardı direkt indirim sağladı zaten daha düşük miktarda alt limitli hem de  

• isikayhan kullanıcısına yanıt

Sayaç geçen ay da vardı. Aylık olarak yenileniyor.

• 
Sayfa: önceki 602603604605606
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.