Nasıl başvuru yapılıyor ona hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Halkbank Parafcard Kampanyaları (614. sayfa)
-
-
Subelerden hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
emin misiniz hocam ? yeni sartlar nedir ? premium icin ?
-
Arkadaşlar mobil uygulamada kişisel bilgilerimde e posta ekli fakat kredi kartlarım kısmında kredi kartında ekstre başvuru talimatına tıkladığımda e posta kısmı boş çıkıyor ekstre başvuru talimatı veremiyorum müşteri hizmetleri de bilmiyor kayıt açtılar e posta ve sms olarak gelsin diye fakat hala uygulamada kartlarım kısmında e posta kısmı boş çıkıyor başka kredi kartım vardı iptal ettiğim onda gözüküyor du ekstre başvuru talimatı kısmında e posta aslında basit birşey karta e posta tanımlanması gerekiyor ama beceremiyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sonunda şubeye gidin derlerse şaşırmam
Maalesef bu tür konularda çok geride kalmış bu banka
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu ay akaryakıt kampanyası yok sanırım
-
Premium hattini mi arayip sordunuz? Henuz gece ay aradim 5 milyon mevduati olanlara verilir yaziyor diye sartlarda yaziyor demisti.. Belki 5 milyonu 10 milyona cikarmislardir 😅
Halkbank kobi de çalışan birisi söyledi
Alalim o zaman hocam, maas musterisine yillik aidat ucretsizdir umarim… Tek alma istegim metal kart olmasindan mutevellit
Duzenli limit artisi kampanyasi kalkmis mi?
Sadece kart lımıtınn 100k olarak onaylanması gerekıoms
Kesin mi? Cagrı merkezinden basvuruluyo mu yoksa illa sube mi? Mevcut kartı 100k limite yukseltip arayalım
Kart aidatı ne kadar acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardnz -- 23 Ağustos 2023; 19:52:34 >
Hocam ben denedim fakat 100k kredi kart limiti cıkmadı. Dger kartları indirip tekrar basvurun dedı.
Basvuru sadece subelerden oluyor.
Hocam başvuru sadece şubeden oluyor demişsiniz, naptınız varmı gelişme?
Bugün şubeye gittim, görevli arkadaş maaş limit bilgileri vs girdi ama olmuyor dedi, hatta ekranı bana çevirdi ve 200 bin limitle bilgi girişi yaptı ve çıkan menüden kartı seçince ekranda, "premium müşteri segmentinde olan müşterilewr için başvuru yapılabilir" uyarısı çıkıyor ve başvuruyu kabul etmeyerek ana sayfaya atı, bende böyle oldu, premium müşteri segmentinde olmak için yüksek meblağlı kredi borcu veya mevduatı olmak lazımmış
Alabilen arkadaş olursa haberleşelim lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet0178 -- 24 Ağustos 2023; 16:26:19 > -
Hocam bende 100k kredi kartı limiti cıkmadgndan dger bankalardakı lımıtı dusurup ole gel dedı. Dger bankalardakı lımıtımı dusurup daha sonra gdecegım. Ama yuksek tutarda mevduat bulundurma sartı kalktı dedı bırıncı agızdan duydum
Sizin mesajınızı okuyunca bugün şubeye gittim ve olanları yukardaki mesajımda yazdım,
hayırlı ve güzel haberlerinizi bekliyoruz hocam
-
İyi yaptınız hocam.
güncel durumdan mutlaka haber edecegım gıdınce.
Arkadaşlar merhaba halkbanktan hesap açtık banka kartı aldık bu kart ile internetten alışveriş yapmaya çalışıyoruz hep hata veriyor kart online işlemlere açık müşteri hizmetlerini arıyoruz şubeye gelin diyor acaba bu sorunun çözümü nedir bilen var mıdır
Premiumun tam olarak esprisi nedir?
Ben biraz baktım da kendi açımdan fazla avantajını göremedim. Gözümden kaçan ne merak ettim açıkçası.
- Doğum gününde Big Chefs’te %50 indirim.
- Restoran harcamaları %5 indirimli.
- Seçili restoranlarda %20 indirim (ben şahsen hiç birine gitmiyorum)
- Lounge 40 TL indirim.
Hocam en büyük avantajı, seyahat hattında x3 katsayı ile puanları kullanma ve havalimanında lounge girişi. Diğer avantajlar fasa fiso.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X