< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Halkbank Parafcard Kampanyaları (615. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Vakıfbank da asıl kartın sanal kartını mastercard visa veya troy olarak oluşturulabiliyor hangi sitede hangisine özel kampanya varsa katılabiliyor veya troyy a özel vakıf da faizsiz 5 taksit faydalanabiliyorum paraf da da böyle bir durum var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paraf puanları nerelerde harcayabilirim. 2 haftadır akaryakıt istasyonları, flo, şok, n11 vb birçok yerde denedim hiçbir yerde puanlar görünmüyor. Flo ve şokta eskiden göründüğünü fakat son zamanlarda puanları göremediklerini söylediler. Şu anda bildiğiniz geçen yerler varmı?
Migrosta harcaya bilirsiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İçinde ne kadar puan oldugunu söylerseniz şok da harcarsınız
Teknosa da harcadım geçen gün
LC Waikiki
Puanlarınızı kontrol ettiniz mi? Silinmiş olmasın
Yok puanlar uygulamada görünüyor. Fakat pos makinesinde puanlar görülmediği için kullanamıyorum. Flo ve şoktaki kasadaki personeller paraf puanları 2 haftadır göremediklerini bir çok müşterinin kartını denediklerini ama kullanamadıklarıni söylediler. Bugün bir şok mağazasına sordum halkbank ile anlaşmamız bitti şeklinde cevap aldim
Arkadaşlar mesela bazı kampanyalarda üye iş yeri paraf posu vs şartları oluyor ya ona fiziki yada online alışverişte nasıl dikkat ediyorsunuz fiziki mağazada paraf posu varsa ondan çekin mi diyorsunuz mağaza yok biz başka postan çekebiliriz şu banka posuyla çalışıyoruz derse yapacak bişey yok sanırım ayrıca bu tarz kampanyalar da hem üye işyeri hem paraf posu mu olmalı yani bir mağaza paraf posu kullanıyorsa o üye işyeri midir otomatikmen?
Online alışverişte zaten yapacağımız bir şey yok sanırım paraf üye işyeri listesinde olan siteden alışveriş yapınca paraf posundan mı çekiyor direk yoksa başka posdan da çekme şansı varmı?
Bu konularda bilgisi olan var mı?
-
Online alışverişte 3D şifre ekranında Halkbank yazarsa Halkbank posudur. Fiziki alışverişte de sormanız gerekiyor. Ortak pos varsa direkt Halkbank’tan geçer ama bazen anlık oradan cevap alamazsa başka bankadan da geçebiliyor.
Paraf akaryakıt dışında genellikle paraf pos şartı koymuyor. Bazen marka bazla kampanyalara pos şartı koyuluyor.
Neden parafta limit arttirmak bu kadar zor? Ayni gun paraf red verirken daha sonra denedigim farkli banka limitimi arttirdi. Parafta limit arttirmanin kolay yolu var mi?
2 sene önce kredi çekerken zar zor kakaladılar hatta limit bile çıkmadı 1000 tl ye bloke koyarak kredi adımını ilerlettiler.Çok. şükür kredimin bitmesine 2 ay kaldı,kira geliri gösterdim, geçikmesiz ödeme herşey yaptım garanti yeri geldi 350 bin , Akbank 250 bin kredi kartı limiti verdi ama paraf halen 1000 tl.Kampanyaları için üzerine ekleyip kullanıyorum😀.
sorduğumda devlet bankası bddk kuralları üzerine çıkmaz ,kanun gereği toplam kart limitiniz geliriniz 4 katından fazla olamaz diğer bankalar bağlayıcı olmaz risk alıp limit verebilir dediler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
HER YER LOUNGE kuralları değişmiş. Her 1.000 TL bilet alımına 1 adet 80 TL lik HYL hakkı veriliyormuş artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu banka Fast transfer çıkınca çaktırmadan Fast transferi adı altında ücret kesiyordu, baktı şikayetin ardı arkası kesilmiyor, fast ücretli ona göre demeye başladı, şimdi de paraf üstü limitini 250 TL ye çıkarmış, çok bile durdu cüzdanda,
Parafin kampanyalari git gide kötüye gidiyor. Harcama miktarları artıp verdiği paraf liralar bayağı düşüyor oran olarak.
bu parafüstü 250 çok kötü oldu paraf için, emekliye zar zor öğrettik üzüldüler... kartın başka bir özelliği kalmadı, maaşı da başka bankaya taşıdık nolcak bu kart diyorlar :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tridinebandim -- 3 Eylül 2023; 0:3:40 > -
Pegasus’un kendi sitesinden almak istediğim 3528 TL’lik bilet Parafly travel sitesinde 5057,90 çıkıyor. Bu kadar fark normal mi? Ne avantajı kalıyor ozaman bu parafly kartının
Hocam aynı kategori biletler mi? pegasus kendi sitesinde bagajsız en düşük paketi satıyor, parafly travel da bavul dahildir belki. Bir de seyahat hattını deneyin derim.
Yok hocam aynı bilet 1500 hizmet bedeli + 29,90 çağrı merkezi destek bedeli koymuş.
Kart limitini 100k olarak onaylattim, premium kart basvurusu sirasinda ‘sadece musteri segmenti platinum olan misteriler basvurabilir’ diye uyari verdi.
Bu segmentin ozelligi ise: 5milyon mevduata sahip olmak..
Yani 100k limit ek bir gereklilik olarak gelmis, yillik 960₺ kart isletim ucretini vermeye razi olsak bile vermiyorlar premium karti…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 6 Eylül 2023; 17:53:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X