Şimdi Ara

Halkbank Parafcard Kampanyaları (617. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.115
Cevap
476
Favori
1.325.523
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 615616617618619
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Paraf günüm özelliği için paraf pos şartı var bir işe yaramaz kampanya nerede geçerli diye onu mu araştıracağız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TROY Logolu Kartlara Özel 250 TL'ye Varan ParafPara Kampanyası

1 -31 Ekim 2023 tarihleri arasında Paraf TROY logolu kartlara özel yurt içinde tüm banka POS’larından tek seferde yapılacak her 1.000 TL ve üzeri harcamaya 50 TL, toplamda 250 TL ParafPara verilecektir.

Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil uygulamasından kampanyanın Hemen Katıl butonuna tıklanması ya da yurt içinden KAMPANYA yazıp 3404’e (KKTC için 3444’e) SMS gönderilmesi gerekmektedir.

• 10 Numara kullanıcısına yanıt

mastercard idi sanal kartım,

iptal edip tekrar olusturdum,

visa kart verdi..troy nasıl oluşturacagız ?

bilen var mı

• tridinebandim T kullanıcısına yanıt

Kullanmanın mantığı kalmadı üstüne 95 TL ücret itelemişler geri alabilir miyim?

• sarkat kullanıcısına yanıt

Herkesi çok zengin zannediyorlar 250 ne ya?

• DHTech D kullanıcısına yanıt

bizimkine 30 yazmışlar, geçen sene kardeşim edevletten biryerlere yazınca iade olmştu galiba ama tam bilgim yok hocam

• DHTech D kullanıcısına yanıt
    Maaş müşterisiyim, kampanyaları dalga geçer gibi olmaya başlayınca iki ayrı kredi kartıma birer hafta mh 'ni iptal için aradım sorgusuz iptal talebimi aldılar ama uygulamada kartlar hala gözüküyor.

• İsmail D. kullanıcısına yanıt

İptal talebinizi ilettikten sonra uygulamada 1 hafta kadar görünmeye devam ediyor, sonrasında otomatik kayboluyor.

• İsmail D. kullanıcısına yanıt
    Aman dikkat edin. Maaş müşteri sözleşmesine göre kart iptali halinde promosyon iadesi, EFT vb. işlem ücretlerinin tekrar alınması gibi maddeler olabilir. Ben de bir sinirle iptal edin dedim. Sonra 250 puan verince pasife aldım, kullanmıyorum. Meğerse promosyon anlaşmasına göre zaten iptal edemiyormuşum :)))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ikeadan 6 taksitle mobilya alacağım. Bu ay mobilyaya otomatik +2 taksit kampanyası var. Etti 8. Paraf günüme de ertelemeyi seçtim. Bundan da yararlansam mobilya sektöründe +9 sınırlama olduğundan durum ne olur hiç rastlayan oldu mu böyle bir duruma. Erteleme kampanyasına şartlarda şöyle bir şey yazmışlar o işyerinde daha fazla taksit veya erteleme yapılıyorsa o geçerli olur. Buna göre ikeaya özel 6 taksit kampanyası olduğundan 2 ay ertelemeyi hiç ederler mi ne dersiniz? Bu arada ikeada paraf posu kesin var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende klasik dual paraf vardı. platin kart istedim ama eski tip dual olmayan platin geldi. aynı anda 2 dual kart olmuyormuş. platini dual yapamadım. klasik kapatsam bile dual platin çıkma garantisi yokmuş. nasıl bir yol izlemem lazım

• Paraf da şu an mtv ödemesi için taksit yok mu? Pttavm üzerinden ödesek taksit olur mu acaba?

• Paraf web sitesi ve mobil uygulamadan kart başvurusu yapılmıyor. Sorun yaşayan var mı acaba.?

• sak0575 kullanıcısına yanıt

Bana 3 kez mastercard verdi.

Troy alamıyoruz sanırım :(

• Bana “Size Özel” kısmında şu kampanya tanımlanmış:

Halkbank Parafcard Kampanyaları

• Merhaba, PARAF GÜNÜM de TAKSİT seçmiştim. tek çekim yaptığım alışverişlerde sonradan taksit yapmamış. Yanlış bir şey mi yaptım anlamadım?

• ms365 M kullanıcısına yanıt
    HocamTAKSİT taksitli alışverişe taksit ekliyor. Notları iyi okumamışsınız galiba

• tirabzonli kullanıcısına yanıt

Hımmm teşekkürler, ben tam tersi düşünmüştüm....

• Parafcard 160.000tl limitim bulunuyor. Şimdiye kadar hiç kullanmadım. Bu karto kapatıp başka bankalara mı aktarmalıyım kampanyaları kullanmaya değer mi acaba

• okn360 O kullanıcısına yanıt

O kadar limit bu kart için çok çok fazla.

• 
Sayfa: önceki 615616617618619
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.