Siz kartı aktif kullanıyor musunuz hocam benim limitler aşağıdaki gibi halkbankasını 40.000e kadar indirsem 120 k limitin hepsi olmasa da bir kısmını yapıkredi ve ziraate dağıtsam hatta mil kartı alsam bir yerden daha mı iyi olur sizce ? 161.700 TL Halkbank ParafCard 17/12/2021 Açılış tarihi 46.400 TL QNB Enpara Kredi Kartı 25/05/2022 41.000 TL Yapıkredi kredi Kartı 15/11/2021 50.000 TL ZiraatBankası Kredi Kartı 04/01/2016 25.000 TL KMH Yapıkredi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Halkbank Parafcard Kampanyaları (618. sayfa)
-
-
Kullanıyordum. Geçen ay itibarıyla bıraktım. Limiti iyice düşürdüm, kenarda bekliyor. Doğru düzgün taksit imkanı da yok. Her harcamaya ücretsiz taksit olayı vardı. Onu da sadece giyim olarak revize ettiler.
Enpara'nın ücretsiz taksit olayı dışında pek olayı yok. Bir ay taksit yaptığı yere sonraki ay taksit yapmıyor diye kapattım. Bu nedenlerden dolayı, Paraf ve Enpara'nın limitini ben olsam düşürürüm.
Taksit imkanı daha iyi olan Bonus ve Axess kullanıyorum. Bir de Vakıfbank'ın Platinum Plus kartını inceliyorum. Kart ücreti olmadığı için galiba ona başvuru yapacağım. Bir araştırın.
Eğer avantajları sizin için daha iyi olacaksa kart ücreti olan Platinum Plus Metal'i de tercih edebilirsiniz mesela.
-
Evet hocam çok teşekkürler. Enpara ve paraf hakkında ben de aynı düşünceye sahibim. Bonus için son zamanlarda bazı yorumları fark ettim, limit verirken zorlanma ve sorun yaşayanlar oluyormuş sanırım. Axess düşünüyorum ben de. Mil kartı olarak siz bonus mu kullanıyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mil değil hocam, Cepteteb Bonus var bende. Dedikleri doğru. Mesela, bu ay kredi kartına neredeyse hiç kampanya yapmadılar. Limit artırımı konusunda da sıkıntı çıkarıyorlar.
Axess limit konusunda biraz daha bonkör.
-
Evet hocam axess güzel bir seçenek. Ben de ziraat kartımı yeni kullanmaya başladım. Teknoloji taksitleri ve vadefarksız taksitleri çok güzel. Bu kartı da tavsiye ederim
Ziraat limit konusunda nasıl hocam başvuru yapmayı düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ben maaş müşterisi olduğum için bankacı arkadaş yardımcı oldu. Bankadan yaptırmanız tavsiye ederim. Normalde limit veriyorlar ama çok kartım olduğu için bu kadar verebileceğini söylediler.
Paraf kart ücretini yapıştırmışlar bu ay,geri alabilen var mı..zaten pek bir faydası kalmadı,kapatacam yoksa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 16 Ekim 2023; 12:20:8 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kartı kapatacaktım, 1 yıl kullanım sözüne iade ettiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furbey40 -- 23 Ekim 2023; 16:39:15 > -
Eyvallah sağol
Elektronik harcamaları kampanyasında nereler geçerli oluyor dostlar. Mesela hb n11 gibi deneyen varmı? Elektronik ne yani?
Yazdıklarınız elektronik kapsamında
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Denediniz mi hocam? Bu halkbanka ben hiç güvenmiyorum da :(
bomboş bir karta dönüştü. Limiti azalttım, taksitlerim bitince kapatacağım
-
Bugün saçma sapan bir olay başıma geldi.
Yatsan'dan 14.000 liralık bir yatak almak istedim.
Görevli Parafa 6+2 taksit yaptığını sisteme bakarak söyledi.
Karttan tek çekim olmuş. Hemen iptal ettik.
Bir daha denedik, yine taksit çıkmadı, diğer bir görevli aidatsız maaş kartlarına bankanın bu şekilde uygulama yapıldığını söyledi.
2-3 kez uğraştılar olmadı
Böyle bir saçmalık olabilir mi yahu, bu paraf işin iyice suyunu çıkardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 21 Ekim 2023; 23:44:57 > -
Bsmv yi iade ettiler mi?
Yok, iade etmediler.
-
-
Bilgi için teşekkürler, ancak kazanım oranı iki kampanyaya rağmen diğer kartların altında gerçekleşiyor maalesef..
Benim gibi çok kartı olmayan için …
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X