Şimdi Ara

Halkbank Parafcard Kampanyaları (619. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.115
Cevap
476
Favori
1.325.522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 617618619620621
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsini yapsan %6,51 anca ediyor %10 direkt iade eden nays varken çöp.

• paraf puan hangi website de kullanılabılır ? n11,hepsiburada ,ebebek denedim ama gözükmedi. param uygulamasınada yükleyemedim

• ehliask kullanıcısına yanıt
    Param uygulamasında kartı eklemeden tüm kart bilgilerini baştan girerek denerseniz muhtemelen olacaktır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Paraf troy kart a 6 taksit uygulaması başlatmış.
    Troy kart çıkartmayı başaran var mı acaba 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayhan515 A kullanıcısına yanıt

Artık parafın yüzüne bile bakmıyorum.Halkbank Parafcard Kampanyaları 

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Kampanya desen tırt, taksit desen yok, ispark, parafgunu kuşa döndü zaten. Tam ıskartalık. Aradım limit düşürdüm simdilik. Böyle giderse de kapatirim.

• GK Kara Murat kullanıcısına yanıt

2 kartım vardı,ben de birini iptal edeceğim.Artık tüm işlemleri nays,poca,chippin.tosla..vb ile yapıyorum.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Hepsipayi de tavsiye ederim ustad. Kampanyasi olmayan islemlerlerde yüzde 3u var, hic yoktan.

• kart limiti 100bin ustune cıkardım ama ube paraf premium vermiyoruz vs dedi-3milyon TL mevduat vs dediler

yakın zamanda alabilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1gel

Param uygulamasında kartı eklemeden tüm kart bilgilerini baştan girerek denerseniz muhtemelen olacaktır
    Puan harca uygulamasına aktardım oradan da Amazon çeki olarak değerlendirdim ve iptal talebinde bulundum. 700 tl harcamaya 300 puan teklif ettiler fakat kabul etmedim . Kampanyalar çok yetersiz bütün işlemler diğer taraflarda en azından limiti kapatmasın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ehliask kullanıcısına yanıt
    Evet hocam maalesef gereksiz bir kart

• parafı çok beğenirdim. çok puan verirdi ama bu sene çok bozdu. şu an sadece paraf günüm Taksit için kullanıyorum. 4 taksit fazladan vermesi baya kullanışlı oluyor. sonradan taksitlendirme olduğu zamanlarda birleşiyorduda. sonradan taksit kalkınca bi anlamı da kalmadı çok

not: hepsipay yüklemeye puan geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HawK95 -- 7 Kasım 2023; 21:34:18 >
  • ms365 M kullanıcısına yanıt

Troy karta başvuru yapan ve 400 TL üzeri alışveriş yapana 400 TL paraf puan kampanyası gelmiş. Başvuru yaptım başvuru onaylandı ama "PARAFTROY kredi kartı başvurunuz onaylanmıştır. Kartınız size ulaştıktan sonra gerekli belgeleri şubelerimizde imzalayarak kartınızın şifresini alabilirsiniz." şeklinde sms geldi karta şifre almak için neden şubeye gitmek gerekiyor onu anlamadım.

Halkbank Parafcard Kampanyaları

• Averell Dalton kullanıcısına yanıt
    Troy Kart aidat durumu hakkında bilginiz var mi? Gelen sms lerde falan bir bilgilendirme yapildi mi?

• Mevcut platin kartım var. Basvursam ortak limitle kart mı gonderirler yoksa sıfırdan basvuru klasik kart mı? Platinin gonderseler iyi olur. Gerci bi avantajı kalmadı da

• Annemin paraftan 3 kredi var, Ağustos ayında ekstre borcu gelmeden tek karta tüm kartlarının borcunu ödemiş. 2 aydır Halkbank borcu olan karta faiz işletmiş. Normalde hesapta para olursa kart borcunu ordan tahsil eder peki diğer kartta fazla bakiye olunca diğer kartınkini ordan karşılamazmı? Ortak limit neye yarıyor bu durumda.

• Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    Öyle bir sistem yok maalesef, her kartın ekstresi borcu ayrı olur. Vadesiz hesapta para varsa , talimat verilmişse borç ödenir. Ama kredi kartından başka kartın borcu ödenmez.

• ykanarya Y kullanıcısına yanıt

Fakat şöyle bir durum var, borcu olan kartının çalındığını düşündüğü için şubeden iptal edilmesini istemiş ve şube isimsiz yeni kart vermiş ve borcu o karta ödemiş ancak ekstre borcu iptal edilip yerine yeni verilen karta yansıtılmış oysaki yeni verilen isimsiz karta olması gerekmezmiydi? Yani mantıken eski kart iptal olunca ekstre borcu yeni verilen karta geçmeli, aynı özelliklere sahip yeni bir kartı neden tekrar veriyorki banka, eski kartını yenilemişler ama onuda teslim almamış zaten. Bu durumda işletilen faize itiraz etme imkanı olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 11 Kasım 2023; 0:58:11 >
  • Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    Biraz özel bir durum olmuş sizin ki... Bir şansınızı deneyin tabii ki. Bankaların işi hiç belli olmuyor. Bazen en ufak faydayı vermezken bazen de çok daha büyük kolaylığı sağlayabiliyorlar.

• Son ödeme tarihi olmadan fark edilseydi, ödemeyi diye karta geçirilerdi
    Eşimin de benzer bir durumu olmuştu bir süre önce
    Faiz işlendikten zor sanki

• 
Sayfa: önceki 617618619620621
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.