Şimdi Ara

Halkbank Parafcard Kampanyaları (634. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.824
Cevap
464
Favori
1.298.801
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sayenizde birsey daha öğrendim..

Halkbanktan tanıtım ve kampanya sms i geldiği için bakma gereği duymamistim..

Yalnız halkbanktan 2 farklı sms geliyormuş.. Alttaki görsele ekledim..

HALKBANK. ve **HALKBANK şeklinde..

Tekrar teşekkür ederim..

Halkbank Parafcard Kampanyaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sak0575 -- 25 Haziran 2024; 14:26:21 >
  • sak0575 kullanıcısına yanıt
    Sayın Hocam rica ederim ne demek keyifli alışverişler : )
  • Paraf kart online harcamalar için 1000-50 toplamda 200 tl parafpara kampanyası başlatmış. Oran düşük ama kapsama alanı geniş.
  • eg20277'nin önerisi işe yaramadı. pil modu ile alakalı durum değil. sorunun aynısı yaşayıp çözen varsa ancak öyle çözerim sanırım. çünkü görebildiğim kadarıyla bir sorun yok, haliyle sorun paraf uygulamasından kaynaklı.

Bir sorum daha olacak. Online ödemelerde 3d sms yerine mobil onay imkanı var mı? Varsa nereye gizlenmiş bu özellik? Her seferinde sms beklemek istemiyorum. Var mı bir yolu?
  • Paraf emekli kredi kartını maaş müşterisi olmayan alabiliyor mu?

• parafly kredi kartımdaki puanlar silinmiş.Puanların silinmemesi gerekmiyormuydu.ben mi yanlış hatırlıyorum?

• Süreli puanlar silinir. Zaten hemen hemen tüm kampanyalarda puanlar sürelidir.@memati2626

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetborhan -- 18 Temmuz 2024; 23:51:23 >
  • ahmetborhan A kullanıcısına yanıt

Parafly kartlarda süreli puanlar silinmiyor diye aklımda kalmış harcamamıştım o yüzden

• Merhaba paraf yapı ve elektronik kapanyasını yapan var mı özelden bilgi verirseniz sevinirim
  • Arkadaşlar paraf troy 1000/50 kampanyasında troy kartınıza bağlı tüm sanal ek kartlarla yapılan alışverişler dahil diyor troy kredi kartının sanalı MasterCard bu şarta göre geçerli oluyor doğru mu?
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

Sanal kart olmuyor

• fatu38 F kullanıcısına yanıt
    Şartlarda dahil yazıyor ama sanalı troy olmazaa mı olmuyor yoksa sanal hiç mi olmuyor?

troy karta bağlı sanal karttan harcama yaptım saymadı. Aynı yerden asıl kart ile yaptım oldu. Daha önceki kampanyalarda da olmuyordu. Burada konusu geçmişti troy kartta bağlı sanal kart troy olmuyor diye.

• fatu38 F kullanıcısına yanıt
    Anladım asıl troy karta bağlı troy sanal kart olsa olur yani MasterCard sanal olduğu için mi olmuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 23 Temmuz 2024; 11:26:16 >

Aynen

• Arkadaşlar Halkbank da kart kapatma blöfünden sonra kapatmama sözüne paraf puan vs veriliyor mu bazı bankalar veriyor 6 ay 9 ay kapatmama sözüne puan veya hiç kapatmama sözü veremeden şartsız kart kapatcam diyince puan veren de var halk bankasında bu durum nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 24 Temmuz 2024; 10:27:5 >
  • Akaryakıt kampanyasına aytemiz vayy a yukleme yapsak sayıyor mu? Baktım ama net bisey bulamadım

• Konu bayağı sir sönük kalmış, şu anda puan için en çok kullandığım kart bu.
    Sorum ise trendyol paraf için hangi sektörde? Okula dönüş kampanyasında bir türlü saydıramadım. Elektronik ve giyim kampanya dahilinde.
  • Halkbank'ın ücretsiz kartını en kolay nasıl alırız
  • mmucit M kullanıcısına yanıt

Hocam ty cüzdan kullanıyorsanız saymayabilir. Normalde giyim olarak geçiyor.

• 
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.