Şimdi Ara

Halkbank Parafcard Kampanyaları (635. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.824
Cevap
464
Favori
1.298.801
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ty cüzdan varmı ki
  • Debit kartımda puan var online nerelerde gecer
  • freeleaks kullanıcısına yanıt
    Paraf para HB ve n11 de geçiyor olması lazım. Yalnız halkbank debit karta kampanya yapmıyor. Siz debit karta nasıl puan kazandınız
  • 1gel 1 kullanıcısına yanıt

Bana özel kampanya geldi her 500 e 50 toplamda 250 diye. Bir deneyeyim Hbyi

Olmadı  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeleaks -- 30 Ağustos 2024; 21:20:24 >
  • delpiero68 kullanıcısına yanıt

Valla direkt karttan çektirdim, sanal kart vs bile kullanmadım, saymadı. 1000 e 50 veriyordu.

Mh bildireyim bari.

• mmucit M kullanıcısına yanıt
    Şimdi ben de alışveriş yaptım Trendyol’dan, saymadı
    MH ile görüştünüz mü?
  • isikayhan kullanıcısına yanıt

İnceliyorlarmış.

Okula Dönüş Kampanyası hakkındaki bildiriminiz incelenmiştir. 27.08.2024 29.08.2024 tarihinde gerçekleştirilen "E/TRENDYOL" açıklamalı işleminizi kampanya bitimine kadar maksimum kazanıma ulaşmamanız ve kampanya bittikten sonra kayıt iletmeniz durumunda işleminiz olumlu değerlendirilecektir.

Yani kampanya bitince tekrar gel diyorlar. O zaman sayacaklarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmucit -- 2 Eylül 2024; 10:36:38 >
  • Debit TROY'a kampanya yapmışlar. 500/50, katılım sadece SMS ile. Paraf Mobil'de çıkmıyor. 3404--->250TROY

Sektör kısıtlaması yok, sayaç yok ancak işlemden sonra puan kazanıldığına dair SMS geliyor. Puan anlık yatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekonomistasci -- 2 Eylül 2024; 14:28:14 >

• mmucit M kullanıcısına yanıt
    Ben de görüştüm az önce MH ile Trendyol’un sektörü “diğer” olarak görünüyormuş, bu yüzden kampanyaya dahil olmamış dediler.
  • Paraf mobile kişiye özel kampanya gelmiş. Bana gelen her ay 18k harcamaya 900 tl. 3 ay boyunca aynı kampanya devam edecek. Sektör kısıtı yok.

25000/1250 gelmiş..

3 ay

• Arkadaşlar merhaba, amazon harcamaları hangi sektör olarak geçiyor?
  • mastraxe M kullanıcısına yanıt
    Diğer hizmet.
    Teşekkürler
  • Paraf troy kampanyasinda hb cuzdana yuklemeye 75 tl indirim geliyor bilginize
  • ares24 A kullanıcısına yanıt
    Paraf troy sanal kart oluştursakta oluyor mu
  • JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

Denemedim ama büyük ihtimalle olur

• JaWs1903 J kullanıcısına yanıt
    Sanal karti troy nasil olusturuyoruz? İki kere denedim, ikisini de visa versi maalesef.
  • Arkadaşlar bugün ekstrede farketttim her ay paraf günü indirimine katıldığım ve ekstreye işlendiği halde hiç bu indirim düşmemiş. Örneğin 2000 tl harcama yapıp 80 tl paraf günü indirimi geldiği halde ödenecek miktar 2000 gözüküyor. Sizde de böyle mi acaba kontrol eder misiniz?
  • Merhaba,

parafparalarım yanmasın diye yükleyip sonrasında geri çekeceğim bir site / taktik var mı?

• 
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.