Şimdi Ara

Halkbank Parafcard Kampanyaları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.824
Cevap
464
Favori
1.298.823
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece ilk ekstrede mi indirim uygulayacaksınız? İlk ay 200, ikinci ay 200 daha harcasak, her iki ekstrede de 50'şer TL indirim olacak mı?
  • Merhaba

Evet sadece ilk ekstre için geçerli olacak ve indirim tutarı maksimum 100 tl olacaktır.Yani belirttiğiniz gibi ilk ekstreniz 200 tl olarak kesilirse 50 tl indirimden faydalanabilirsiniz.

Bilginize ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Arkadaşlar bişey soracağım, konuyu Salvadorjudges nickli arkadaş açmış bilgilendirmiş sağolsun. İyi de bu bilgi nereden çıktı? Ne bir mail ne bir sms ne bir internet sitesi var. Feci şekilde makaraya alınıyor olmayalım? Delinin biri (lafın gelişi, yanlış anlaşılmasın lütfen) taş atmış kırk akıllı çıkarmak için uğraşmış hesabı olmasın.

şubeye gidip başvuru yapanlar var, onlara da aynı bilgiyi vermişler.. o yönden sorun yok .. ama daha kampanya şartları yazılı olarak açıklanmış değil.. işin belirsiz tarafı bu..
    bir de sıcak fırsatların etkisiyle adamlar şimdiden yeni kredi kartı başvurularında hedefe ulaşmış olurlarsa , o zaman kötü olur ve henüz belli olmayan kampanya şartlarını değiştireblirler işte...

• quote:

Orijinalden alıntı: salvadorjudges

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

quote:

kredi kartı ücreti ilk sene yoktu değil mi..

alıp kullansak, sonra iptal etsek..

1 sene iptal etmeme şartı var maalesef.

kredi kartı ücreti olmayaydı iyiydi aslında...

Klasik kartın yıllık 10 TL ücreti var. Diğerleri ile kıyaslandığında düşük bir tutar.

maaş hesabı olanlara ücretsiz diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: livingston

quote:

quote:

quote:

quote:

kredi kartı ücreti ilk sene yoktu değil mi..

alıp kullansak, sonra iptal etsek..

1 sene iptal etmeme şartı var maalesef.

kredi kartı ücreti olmayaydı iyiydi aslında...

Klasik kartın yıllık 10 TL ücreti var. Diğerleri ile kıyaslandığında düşük bir tutar.

maaş hesabı olanlara ücretsiz diye biliyorum.

Merhaba

Parafkart dan bir yıl üyelik bedeli alınmayacaktır.Evet kurumunuzun bankamız ile yaptığı anlaşmaya istinaden maaş müşterilerinden üyelik bedeli alınmamaktadır.

Bilginize ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Arkadaşlar bişey soracağım, konuyu Salvadorjudges nickli arkadaş açmış bilgilendirmiş sağolsun. İyi de bu bilgi nereden çıktı? Ne bir mail ne bir sms ne bir internet sitesi var. Feci şekilde makaraya alınıyor olmayalım? Delinin biri (lafın gelişi, yanlış anlaşılmasın lütfen) taş atmış kırk akıllı çıkarmak için uğraşmış hesabı olmasın.

Hocam merak etme makara falan yok ortada. Şu anda tüm şubelere kampanya bilgileri gönderildi. Şubelerde bilgi var teyit etmek için gidip öğrenebilirsin.

Sadece şu anda yazılı ve görsel medyada kampanya yayınlanmaya başlamadı.

15.11 itibari ile kampanya başlamıştır.
  • bugün gittim, kart verirken kılı kırk yarıyorlar,maaş ne kadar şu ne kadar bu ne kadar
    kart ücreti 20 lira olur dedi, advantagedan 20 alıyorlarmış,bence gereksiz bi kart, şu anda denizbonus kampanyası var mesela, 200 tlye 50 tl veriyor,kiler kampanyası
    world, adios, teb bonus kampanyaları buna on basar
  • O yine iyi mahmut716. Citi bank işyerini arayıp "bu kişi burada mı çalışıyor, ne kadar maaş alıyor" diye sormuştu o kadar beyanımıza rağmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bankacı16

Halkbank Parafkart başvurusunu ;

https://www.halkcard.com.tr/quickApply/apply.asp linkinden

4440400 Halkbank Dialog dan

Tc kimlik numaranızı 3452 kısa mesaj olarak ve şubelerimizde yapabilirsiniz.

Bilginize ..

Sms attim ama basvurunuz alinmistir gibi hicbir cevap gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu halk bankası web sitesinin daha PARAFtan Taraftan gazeteden haberi yok. hani tivide reklamlar?

başvuruyu yapacağız da bu dinkten halkcart mı geleceh?

https://www.halkcard.com.tr/quickApply/apply.asp linkinden dıhladım paraf yok bu paragraf var:

"HalkCard Advantage başvurunuz, başvuru sırasında belirtmiş olduğunuz cep telefonu numaranızdan arandığınızda tamamlanacaktır. Lütfen cep telefonunuzun yanınızda olduğundan emin olunuz."

cep telefonumun yanımda olduğuna emin olamıyorum bir türlü vesveseliyim abi

• PARAF'A HOŞGELDİNİZ KAMPANYASI

Kampanyanın detayları aşağıdaki şekildedir.

*15.11.2012-31.03.2013 tarihleri arasında başvurusu onaylanan müşteriler PARAF'A HOŞGELDİNİZ KAMPANYASINDAN yararlanabilektir.

* Her müşteri indirimden bir defa(ilk ekstresi ile)yararlanabilecektir.
    *İki kartı olan müşterinin, ilk ekstresininde aynı dönemde kesilmesi durumda, en yüksek ekstresi indirime konu olucaktır.
    *30.06.2013 tarihindenden sonra ekstresi kesilen harcamalar kampanya kapsamı dışında kalacaktır.
    *Ekstre tutarı üzerinden yapılacak inidirim,ekstrenin kesiminden bir gün sonra,karta otomatik olarak yansıtılacaktır.İndirim tutarı müşterinin bir sonraki ekstresinde görülecektir.
    *Maksimum yararlanılabilecek indirim tutarı 100 TL olacaktır.
    *Nakit çekim işlemleri tutara dahil değildir.
    *Sadece ilgili ayda yapılan satış işlemleri indirime söz konusu olacaktır.
    *İndirim uygulaması sadece TL ekstresi için geçerli olacaktır.YP ekstreler kapsam dışındadır.
    *Müşteri indirimden yararlandığı tarih itibariyle,kartlarını 1 yıl süreyle kapatmamaları gerekmektedir.
    *Müşteriler kartlarını 1 yıl içinde kapatmaları durumunda indirim tutarı kartlarına borç olarak yansıtılacaktır.
    *Kampandan sadece bireysel kartlar yararlanacak olup,ticari kartlar kampanya dışında tutulacaktır.

Bilginize ..

• quote:

Merhaba

Parafkart dan bir yıl üyelik bedeli alınmayacaktır.Evet kurumunuzun bankamız ile yaptığı anlaşmaya istinaden maaş müşterilerinden üyelik bedeli alınmamaktadır.

Bilginize ..

Sevgili Halkbank personeli kardeşim, teşekkürler aklımızdaki sorulara açıklık getirdin. Bundan sonra "Hepimiz Halkbanklıyız" deriz, en azından ben. Şimdi kartlar gelsin doğru harcamaya, sonra da gelsin indirimler. Sağolasın Halkbank.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 17 Kasım 2012; 11:43:28 >
  • quote:

Hocam bu kart için size bilgi verildi mi puan, taksit kampanyası v.s v.s ?

Eğer sadece ilk ay %25 diğer aylar vasat geçecek ise almaya değmez. Ama web sitesinde ilklere imza atacağı söyleniyor ne kadar doğru 5 aralık'ta belli olacak.

Ne gibi çalışmalar var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

bugün gittim, kart verirken kılı kırk yarıyorlar,maaş ne kadar şu ne kadar bu ne kadar
    kart ücreti 20 lira olur dedi, advantagedan 20 alıyorlarmış,bence gereksiz bi kart, şu anda denizbonus kampanyası var mesela, 200 tlye 50 tl veriyor,kiler kampanyası

Muhammed hocam ben daha gitmedim ancak gitmeyi düşünüyorum.
    Bilgisayardan mı yoksa matbu form mu doldurdun?
    Kredi kayıt bürosundan sorgulama yapılıyor mu direkt genel müdürlüğe mi gönderiliyor?
    Diğer kartlar ile ilgili bir bilgi isteniyor mu? Fotokopisi v.s

Başvurdun mu? Sonuç ne oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

bugün gittim, kart verirken kılı kırk yarıyorlar,maaş ne kadar şu ne kadar bu ne kadar

Kredi kayıt bürosundan sorgulama yapılıyor mu direkt genel müdürlüğe mi gönderiliyor?

başvurmadım vazgeçtim, kart ücretini geçtim, 1 yıl kullanım zorunluluğu var, tebden yeni ataklar bekliyorum, başka kartlarla uğraşamam, kredi, notuna bakarlar orda

• quote:

quote:

quote:

başvurmadım vazgeçtim, kart ücretini geçtim, 1 yıl kullanım zorunluluğu var, tebden yeni ataklar bekliyorum, başka kartlarla uğraşamam, kredi, notuna bakarlar orda

Yani, şubede sonuç az çok belli olur mu?

• quote:

PARAF'A HOŞGELDİNİZ KAMPANYASI

Kampanyanın detayları aşağıdaki şekildedir.

*15.11.2012-31.03.2013 tarihleri arasında başvurusu onaylanan müşteriler PARAF'A HOŞGELDİNİZ KAMPANYASINDAN yararlanabilektir.

* Her müşteri indirimden bir defa(ilk ekstresi ile)yararlanabilecektir.
    *İki kartı olan müşterinin, ilk ekstresininde aynı dönemde kesilmesi durumda, en yüksek ekstresi indirime konu olucaktır.
    *30.06.2013 tarihindenden sonra ekstresi kesilen harcamalar kampanya kapsamı dışında kalacaktır.
    *Ekstre tutarı üzerinden yapılacak inidirim,ekstrenin kesiminden bir gün sonra,karta otomatik olarak yansıtılacaktır.İndirim tutarı müşterinin bir sonraki ekstresinde görülecektir.
    *Maksimum yararlanılabilecek indirim tutarı 100 TL olacaktır.
    *Nakit çekim işlemleri tutara dahil değildir.
    *Sadece ilgili ayda yapılan satış işlemleri indirime söz konusu olacaktır.
    *İndirim uygulaması sadece TL ekstresi için geçerli olacaktır.YP ekstreler kapsam dışındadır.
    *Müşteri indirimden yararlandığı tarih itibariyle,kartlarını 1 yıl süreyle kapatmamaları gerekmektedir.
    *Müşteriler kartlarını 1 yıl içinde kapatmaları durumunda indirim tutarı kartlarına borç olarak yansıtılacaktır.
    *Kampandan sadece bireysel kartlar yararlanacak olup,ticari kartlar kampanya dışında tutulacaktır.

Bilginize ..

bunlar nerede yazıyor sitesinde tam olarak?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yani, şubede sonuç az çok belli olur mu?

evet, tecrübeli elemansa sonucu az çok bilir

• İndirimden neden eski müşteriler yararlanamıyor?
  • quote:

quote:

Hocam bu kart için size bilgi verildi mi puan, taksit kampanyası v.s v.s ?

Eğer sadece ilk ay %25 diğer aylar vasat geçecek ise almaya değmez. Ama web sitesinde ilklere imza atacağı söyleniyor ne kadar doğru 5 aralık'ta belli olacak.

Ne gibi çalışmalar var?

Merhaba

Halkbank yeni kredi kartı markası Paraf ile diğer markaların sunduğu ayrıcalıkların da ötesinde hizmetlerin sunulmasını hedeflemektedir.Tabiki bu hesef doğrultusunda birçok çalışma yürütülmektedir.Ama bu çalışma ve kampanyalarla ilgili 5 aralık tarihinden sonra bilgi aktarılacaktır.

5 Aralık itibariylewww.parafcard.com.tr adresinden yeniliklerimizi takip edebilirsiniz.

Bilginize ..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.