Şimdi Ara

Halkbank Parafcard Kampanyaları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.824
Cevap
464
Favori
1.298.803
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vetivet

quote:

Orijinalden alıntı: salvadorjudges

quote:

Orijinalden alıntı: hoca05

quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

quote:

Orijinalden alıntı: salvadorjudges

Halkbank ın yeni kredi kartı markası PARAF a

15.11.2012 - 31.03.2013 tarihleri arasında başvurup başvurusu onaylananlara

Ekstre tutarı üzerinden %25 indirim uygulanacakmış.

Maxiumum indirim tutarı 100 TL olacakmış.

Yakında reklamları döner.

kaç ay boyunca aceba?

Bence damlalıkla vereceklerdir. Aylık maksimum 5 TL gibi.

Bir seferde yansıtılacak.

400 TL alışveriş
    100 TL indirim

aga o zaman iyi değilmiş. bugün sabah başvuru yapmıştım. nasıl iptal ederiz tekrar?

Şubeden form doldurarak başvurduysanız, şubeye gidip geri çekin.

Telefon ile başvurduysanız en kötü ihtimal kurye felan geldiğinde kabul etmezsiniz veya 444 0 400 nolu telefonu arayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: decsan

Bugün kart gelmiş. Bende aldım. Başvuru falan yapmadım. İndirim kapsamında mıyız değil miyiz? Bilen var mı?

Eğer eski Halkbank Advantage kartın yerine gönderilmişse şu an için kampanya kapsamında gözükmüyor.
  • kart ücreti var mı yok mu..

kesin bilgi var mı bununla ilgili.
  • arkadaşlar burdakilerini okuduktan sonra halk bankasına gidip başvuru yaptım.1 yıl kartı kapatmama şartı varmış.onun dışında bir şartı yokmuş eger 1 yıl içerisinde çıkarsanız indirim tutarı cezasıyla beraber geri alınacakmış.ilk estrede %25 indirm var ama sınır 100 tl ye kadar ödüyo banka.bakalım bide halk bankı deniyelim.bu arada kart aidatı yokmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASTER71 -- 16 Kasım 2012; 15:39:32 >
  • GERÇEKTEN ilk estrede %25 indirim var mı? halkbank ilk ekstre geldiğinde

400 TL alışveriş yapsak 100 tl kart ilk ekstresine ödeyecek mi?

kart aidatı yoksa çok iyi

başka bilgisi olan yazsın da boşa başvurmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

GERÇEKTEN ilk estrede %25 indirim var mı? halkbank ilk ekstre geldiğinde

400 TL alışveriş yapsak 100 tl kart ilk ekstresine ödeyecek mi?

kart aidatı yoksa çok iyi

başka bilgisi olan yazsın da boşa başvurmayalım

Aynen öyle dediler geldik, başvurularımızı yaptık (2 başvurum da onaylanmış bu arada), kartları bekliyoruz artık Vitriol kardeşim. Kampanya güzele benziyor, kart ücreti yok, 400 e 100 TL indirim, kağıt üzerinde her şey güzel ama bu bilgilerin hiçbirisi halen resmi olarak onaylanmış ve yayınlanmış değil. Sen de başvurunu yap bence bir an önce, baktık şartlar aleyhimize değişmiş, kırar atarız çok mu zor? Kullanmadığım kart için ceza kesecek değiller ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmekoz

quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

quote:

Orijinalden alıntı: elmekoz
    hocam bu kredi kayıt puanını merak ediyorum.standarmı yoksa her bankaya gore degısıyormu?birde nasıl ogrenebiliriz ve kac puan uzerınden 910 puanınız var?

Bankalar, KKB puanını Kredi Kayıt Kuruluşu denen bir devlet kurumu kayıtlarına bakarak görüyorlar. Bu kurumda hayatınız boyunca girdiğiniz tüm borçların (kredi kartı, kredi vs) kaydı tutuluyor. Ödemelerin aksamış mı, gecikmiş mi, kapanmış mı, devam ediyor mu, hepsi yazıyor, bu bilgilere göre de bir puan veriliyor. 1000 üzerinde ise iyidir, sorun çıkmaz, 1000 altı şube inisiyatifindedir, yine de genelde kart veriyorlar, ama bankasına göre değişir tabi. Bu KKB kayıtlarını isterseniz 15 TL karşılığı Akbanktan alabiliyorsunuz, veya samimi olduğunu herhangi bir bankacı arkadaşınız varsa gidin yanına rica edin çıkartıp verir.

bunu öğrendiğim cok iyi oldu sadece puanla yetinmemeliyim.ayrıca maaş anlaşmalı banka yetkilisi ile aramız gayet iyi.cepten arayıp hallettiği işlemlerde epeyce oldu.telefonumu bile kayıt etmiş :) sanırım hayır demez diye de düşünmekteyim :)

ayrıca çok teşekkürler

dostum az önce kkb yi bir araştırayım dedim ve 10 eylülden itibaren herkes banka aracılığıyla kendi raporunun dökümünü alabilecekmiş.ilerleyen aşamada internet ortamından bile öğrenebilecekmiş.bir kaç yıla kalmaz insanlar ortak alırken kiraya verirken bu bilgileri karşı taraftan isteyecek.bir nevi savcılıktan sabıka kadı istemek gibi bir durum olacak diye dşünmekteyim.

• Halkbank Parafcard Kampanyaları

bankayı hacklemiş olmasınlar sakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Halkbank Parafcard Kampanyaları

bankayı hacklemiş olmasınlar sakın

O hata denilen resim altı açıklaması ben o siteyi bildim bileli var.
    Siteyle ilgilenen webmasterın amatörlüğü. Defalarca şikayet ettim düzeltmediler
    Profesyonel hizmet işte ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 16 Kasım 2012; 20:03:39 >

• sanırım bu indirimden fayfalanmak için 12 ay boyunca ayda x TL. harcama yapmayı garanti etme şartı getirirler

birçok banka yapıyor bunu

eğer 12 ay boyunca ayda örneğin 1.000 TL. harcama yapmayı garanti etme gibi bir şartı varsa hiçbir orjinalliği yok.............
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

sanırım bu indirimden fayfalanmak için 12 ay boyunca ayda x TL. harcama yapmayı garanti etme şartı getirirler

eğer 12 ay boyunca ayda örneğin 1.000 TL. harcama yapmayı garanti etme gibi bir şartı varsa hiçbir orjinalliği yok.............

bunu yapmaları için kampanyanın en başında bunu söylemeleri gerekir , sonradan bu kuralı getiremezler
  • quote:

quote:

sanırım bu indirimden fayfalanmak için 12 ay boyunca ayda x TL. harcama yapmayı garanti etme şartı getirirler

bunu yapmaları için kampanyanın en başında bunu söylemeleri gerekir , sonradan bu kuralı getiremezler

kampanya başlamış mı

şartları nelermiş

ben göremedim sitede
  • quote:

quote:

quote:

kampanya başlamış mı

şartları nelermiş

ben göremedim sitede

kesin olmamakla ifadesini ben yanlışlıkla olmakla diye okumuşum hocam , pardon ...

halen kampanya koşulları NET belli değil

• Adamlar başvurmadığım halde benim adıma paraf card göndermişler daha önce halkbanktan kartım da olmadığı halde bizimkiler de kuryeden kabul edip almışlar.Ta önceden üniversitede okurken babam kendi hesabından benim için ek kart başvurusu yapmış ama ben o kartı hiç almadım elime geçmedi şimdi tekrar babamın hesabından ek kart çıkarıp göndermişler iptal etmek için aradım iptal etmek istiyorum deyince telefonu yüzüme mi kapatıyorlar nedir sürekli kapanıp durdu iptal edemedim
  • Paraf.com'da küçük çaplı bir güncelleme yapılmış,
    http://www.halkcard.com.tr/
  • Arkadaşlar bişey soracağım, konuyu Salvadorjudges nickli arkadaş açmış bilgilendirmiş sağolsun. İyi de bu bilgi nereden çıktı? Ne bir mail ne bir sms ne bir internet sitesi var. Feci şekilde makaraya alınıyor olmayalım? Delinin biri (lafın gelişi, yanlış anlaşılmasın lütfen) taş atmış kırk akıllı çıkarmak için uğraşmış hesabı olmasın.
  • Öncelikle Herkese Merhaba ..

Halkbank personeli olarak bende sorularınızı yanıtlamak istedim.Evet kampanyamız doğrudur 15.11.2012 - 31.03.2013 tarihleri arasında başvurup başvurusu onaylanan siz değerli müşterilerimizin ekstre tutarı üzerinden %25 indirim uygulanacaktır.Daha nice kampanyalar için halkbank resmi web sayfasını takip edebilirsiniz.

Saygılarımla ..
  • Bankamız kart üyelik bedeli klasik 10 tl gold 20 tl platin 30 tl dir Kesinlikle bunlar dışında bir ücret tarafınıza yansıtılmaz.Yansıtıldığı taktirde 4440400 Halkbank Dialog servisimizi arayıp konuyla ilgili yardım alabilirsiniz.Ayrıca yeni markamız olan paraf kartlardan bu ücret 1 yıl alınmayacaktır.

Bilginize ..
  • %25 ekstre indirimi için harcama sözünde bulunma zorunluluğu yoktur.Sadece kampadan yararlanma süresi itibariyle 1 yıl kartı iptal etmeme koşulu mevcuttur.

Bilginize ..
  • Halkbank Parafkart başvurusunu ;

https://www.halkcard.com.tr/quickApply/apply.asp linkinden

4440400 Halkbank Dialog dan

Tc kimlik numaranızı 3452 kısa mesaj olarak ve şubelerimizde yapabilirsiniz.

Bilginize ..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.